Drago mi je da zbog vas ljudi.Ja nisam bio u mogucnosti da dodjem(lako bih ja da imam bojler u gepeku kao Bosko ,sala Bole ).Pokusacu da i ja dodjem sledeci put
Dodjoh nocas kuci,malopre nahvatah malo vremena za komp.
Okupljanje je bilo odlicno Odlicno druzenje i zezanje,odlicna ekipa,nije mi zao 50l plina koje sam potrosio
posebno hvala Diegu i Nellu,sto su me sacekali na OMVu da bi oprao moju makinu...
Pozdrav celioj ekipi i vidimo se za dve nedelje
PS.Vojo,sredjuj sa konobaricom mesto za sledeci put
Zahvaljujem se i ja, u moje ime, a Tina Alfa , se vec zahvalila, na dobrodoslici i lepom prijemu. Skup je bio super, osim lepog vremena, svi Alfisti su bili OK, a o lepoticama na cetiri tocka da i ne govorim. Nadam se da cemo biti i na sledecem okupljanju. A da, ne zaboravim, svaka cast za fotke. Hvala jos jednom i pozdrav.
Sad stigoh iz KI. Tek sad kad videh slike skontam koliko je bilo dobro, lepo vreme, opustencija, caskanje, kafica, mali mornarski sendvicici , itd.
@Nelle, nisam ja trazio, dala mi zena
Kolega Saurian se bas potrudio oko slika i hvala mu na tome uostalom svi koji su dosli su doprineli tome da ovo bude kvalitetno provedeno vreme.
Zakljucio sam gledajuci ove slike da je Alfa Romeo brend automobila kojem najbolje stoji prirodno okruzenje.
Vidim da je druzenje bilo super. Nazalost, bio sam sprecen da dodjem, ali sledeci put racunajte na mene.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Ljudi, to je izgleda vikend 19.11. pred moju slavu tako da putujem u Šabac kod matoraca...
Ajd videću da put odložim za nedelju(Alfa je u pitanju )... Napravićemo drugačiji raspored za slikanje a mogli bi i na donji parking jer mi se učinio manje prometan a i slike od gore će biti strava...Dogovorićemo se neposredno pred okupljanje.