https://picasaweb.google.com/1146747283 ... feat=email

Pa Sasha ta Alfa 156 je moja a kanta od BMW ce nas zapamtiti ja mislim hahahahahaSasha napisao:Fantastičan skup![]()
Hvala svim ljudima koji su pomagali na samom skupu i omogućili gostima da sve teče po planu, od rasporeda parkiranja do pultova i ulaska na stazu.![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam imao nastavak na putu ka Novom Sadu. Jedna 156-ca sa BiH tablama i ja smo se malo igrali sa ostalim automobilima na autoputu uz blicanje i pozdrave jedan drugom, kao u stara dobra vremena kada stretnete drugu Alfu na putu![]()
Možda je neko sa foruma, zato veliki![]()
Smanji one xenone oslepeo sam dok si bio iza mene.mladen76 napisao: Pa Sasha ta Alfa 156 je moja a kanta od BMW ce nas zapamtiti ja mislim hahahahaha
Pa naravno da sam bio na skupu. To je upravo ova alfa ispod na slici. A ksenoni jbg ne znam kako da ih smanjim...trebalo bi da se usmjeri snop svjetala ali kad sam otisao u Sarajevu u ovlasteni servis oni kazu da je ok. Mada i sam vidim da nije ok. Posebno se usmjerenost snopa moze dobro vidjeti kad je magla (sto me zadesilo na putu kuci u nedjelju uvece na Romaniji). Eto ako neko ima savjet kako da usmjerim snop svjetala unaprijed hvala.Sasha napisao:Smanji one xenone oslepeo sam dok si bio iza mene.mladen76 napisao: Pa Sasha ta Alfa 156 je moja a kanta od BMW ce nas zapamtiti ja mislim hahahahaha
Jesi bio na skupu ili si se slučajno našao na putu??? Pored onoliko Alfi nisam uspeo da provalim ko je sve bio![]()
![]()
![]()
Da to je moja italian ladySauriann napisao:Mislim da je bio iza mene na grupnoj slici sa staze![]()
Verovatno udaraju visoko, pa smetaju drugima. Probaj da potenciometrom u kabini koji sluzi za podizanje i spustanje farova. Stavi ga na 2 ili 3.mladen76 napisao: Eto ako neko ima savjet kako da usmjerim snop svjetala unaprijed hvala.
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”