alfaholic napisao:
Po svemu ovome, moje je misljenje da ce se Alfa uvek porediti sa svojim uspesnim - samostalnim godinama i to ce uvek biti jako lose, jer ono sto je cine motor, pa i platforma nikada nece biti samo i iskljucivo njeni, osim u slucaju da je kupe Kinezi, ili Indijci, sto je po meni malo verovatno, ali bi bilo najbolje.
Potpuno se slazem u slucaju Kineza ili Indijaca, koliko god na prvi pogled zvucalo nevjerovatno, cinjenica je da bi joj jedini oni mogli produziti neku samostalnost, dali bi kesh i rekli, "ajde napravite Alfu".... pogledajte Astona, Range Rovera.......

...nas nekoliko protiv zle imperije ali kohones kao kokosovi oraji pa da vidimo od koje se drvo kašika pravi
 ...nas nekoliko protiv zle imperije ali kohones kao kokosovi oraji pa da vidimo od koje se drvo kašika pravi   

Dakle, summa sumarum, kupovina Alfe kao automobila nije logičan potez, nije racionalna odluka
  Dakle, summa sumarum, kupovina Alfe kao automobila nije logičan potez, nije racionalna odluka  , ali, veći dao vremena ćeš uživati...
 , ali, veći dao vremena ćeš uživati...  . Tako ih prave (bar su ih pravili do nedavno) mi ih tako vozimo, a oni koji se ne pronađu u tome misle da je nešto sa kolima loše...Sa kolima je sve OK, kvar je u osobi koja misli da je dovoljno dobar vozač za Alfu. Ako mislite da je Alfa Ok sa ovim novim modelima, pa dobro, to je vaše mišljenje. Neću Vas ubeđivati u suprotno ali ja ne delim vaše mišljenje i tvrdim da nam ne treba ništa od opela i vw-a jer oni žele nas a ne mi njih. I to dokazuje nešto.
 . Tako ih prave (bar su ih pravili do nedavno) mi ih tako vozimo, a oni koji se ne pronađu u tome misle da je nešto sa kolima loše...Sa kolima je sve OK, kvar je u osobi koja misli da je dovoljno dobar vozač za Alfu. Ako mislite da je Alfa Ok sa ovim novim modelima, pa dobro, to je vaše mišljenje. Neću Vas ubeđivati u suprotno ali ja ne delim vaše mišljenje i tvrdim da nam ne treba ništa od opela i vw-a jer oni žele nas a ne mi njih. I to dokazuje nešto.