Pa ima novo ovo ono, polomio sam ruku pa me mrzi da kucam..istekla mi reg na autu, pa sad idem da poklonim drzavi 20 i kusur iljada din (2 050.00 kuna), hteo sam da dodjem na kruz al sam jbga...next time
Ne boj se Ivane sekta vec duze vreme postoji, ona ima svoje Ups and Downs kao i citav forum, tako da bice sve u redu...bolje manje kvalitetnijih informacija nego vise spama.
nisi jedini sto se psiho-finansiski priprema,ima nas jos takvih,mada ja i po kisi menjam auspuhe,krojim i prepravljam da napravim da se cuje a nije bucan,pa od nicega pravim nesto,po kisi stelujem palenje pa malo driftujem ulicama i maltretiram komsiluk
ljudi,sta da radim za menjac imam problem,ide tesko u brzine i krci u prvu i drugu,a sipao sam tutela 80/90w,a negde sam pronasao podatak da treba sintetika 75/90w
mogao bi da ide od nekog drugog modela sa rupom kroz sredinu eventualno ako je manji po spoljnom precniku da se reducira rupa sa caurom,pa da se naprave dva flaha koji ce se usrafiti u patos i saviti pod 90 stepeni pa da se zasrafe za silen blok,neznam napamet meru ali bi mogao recimo od audija 100 stari tip zadnji silen blok na ramenu daleko je jaci od alfinog i pona je guma,jedino sto moze da se desi da malo vise prenosi buku motora u kabini,ja sam na slican nacin resio silen blok na prednjem amortizeru
moze i tako ali nije resenje,posto nisam video da od nekog drugog auta ima slicno sa onim usima.jedino resenje je ako se naravno totalno raspao,izvaditi i premeriti,ali sam siguran da odgovara po spoljnom precniku od nekog auta ali iskljucivo sa trapa,mozda cak i od novih pasata i audija ali je dosta uzi,sto i ne igra nmogo ulogu,bitno je da se zadrzi sirina usica za kacenje,imam iskustva sa takvim stvarima sto se tice prepravki,malo radim sa trapovima pa mi je poznato,konkretno sam radio prepravku na volvou 440 to je onaj kratki sa iskakajucim farovima,za koji nema ni svecica a kamo li trap,kod njega sam ubacivao silen blokove od audija 100 stari tip,biksnovao rupe i skracivao unutrasnju cauru,po 5mm sa svake strane,rezultat je uspesan a komentar vlasnika je bio,je..te kako lezi i na kocenju se ne otima,iste je sirine ali je daleko punija guma i manjeg je precnika,pa je i automatski jaci,nemam ni jedano zvono da experimentisem ali ako nadjem adekvatan motor bice i to reseno ako nista drugo puna guma,bocni nosac motora sam stavio od audija 80,nije pretvrd , i za sad se dobro ponasa a i nije skup oko 450 din,zadrzao sam postojece ploce od nosaca,jer ovaj nosac ima dva brezona,probusio ploce u centar i na par mesta pecnuo sa co2i to nema kud,za razliku koji sam nasao i po ceni od 2750 dinara,koji je naravno pitanje hvaliteta,pa se raspadne za manje od godinu dana,ali nisu italijani mnogo pametovali samo su procunjali i izdvojili bolja resenja pa recimo gumice ispod hilzni odgovaraju od citroena bx,pezoa 205gt,itd,sto znaci da i sinhroni mozda odgovaraju od nekog jeftinijeg modela,mada ni original nije bas mnogo skup oko 2800 din po komadu,pa i lezjevi koji su namenski sigurno imaju i cenu,kao sto sam na opelovom menjacu trazio lezaj sa glavnog snopa,u nemackoj se porucuje i cifra je oko 100 evrica a ja nadjem iste mere samo 1mm siri i kosta 15 evrica,na frez masinu i ravno brusenje,0.5 mm po strani i radi vec 40.000,ima covek u surcinu radi sa lezajevima,mada ima prodavnicu i u sarajevskoj i nije preskup