sasa bg napisao:Ovo mi je poslao prijatelj Vuk, inace ponosni vlasnik GTI-a.
Obavezno mi javlja i kada vidi neku alfijanu na slep sluzbi, ili u nekoj drugoj cudnoj situaciji.
Nedavno sam mu cak pravio drustvo kada je kupovao drugi motor za Golfa.
kojejaci
nemoj misliti da ovo nije slucaj kod nas... Naime,moja firma vrsi usluzni hosting za jedan deo kamera za nadzor nase policije i ima jako zanimljivih klipova, npr u Novom Sadu na izlasku iz tunela .Misheluk. koji se nalazi u nastavku mosta Slobode, dva vozaca kamiona, prave gluposti. Prvi skonta da ne sme preko mosta, pa se vrati 150m u kontra smeru, a kolega se vrato 300m u rikverc, kroz krivinu u kojoj je samo jedna traka... itd.. itd.. saobracajke (prelazak sa suvog na vlazan kolovoz na izlasku iz tunela)... Ako neko ima neko mesto za hosting 20-ak MB (da nije rapedshare ili sl.) okacicku, veoma su zanimljivi snimci...
Sticks and stones may break my bones, but whips and chains excite me. So tie me up and throw me down and tell me that you like me.
Da,potpuno ste u pravu.Meni stvarno ide na zivce komentar polupismenih idiota koji mi,kao i vama,postavljaju pitanja tipa:.Kol'ko to trosi?. i komentari tipa:.Aaaaa,to je italijan,kad predje sto 'iljada moz' da ga bacis..Jedan me cak pitao:.Je l' ti ovo dizel?..
By the way,Sale,svaka cast za izbot auta-GTV je prelepa.
A mene najvise od svega nerviraju likovi koji kazu .Sto si kupio to, kome ces to posle da prodas, i za koje pare?. E tu popizdim i kazem im samo da ja ne ramisljam kao preprodavac nego kao ljubitelj automobila i da zbog toga NIKAD necu voziti VW, Opel i ostala sranja....
jedino sto ja nikad ne iskljucujem da cu voziti bilo koji auto, ako zastava napravi model koji zadovoljava moje kriterijume kupicu ga isto kao i bilo koji drugi auto, i naravno da necu razmisljati koliko trosi kako cu prodati i takve stvari
Pitam se dokle ce pojedinci prosipati drvlje i kamenje po italijanskim automobilima,a posebno po jednom statusnom simbolu jednog od najvecih gradova Italije.
Dokle ce vise taj narod prosipati gomilu neznanja i kuditi jedan od najlepsih serijskih automobila na svetu
...talijani ? oni prave dobru pizzu, i jos par stvari, ali sto se auta tice tu su tanki... fiat, lancia ili alfa sve je to isto sr*anje. ferrari ili lamborghini, su daleko bolji, ali i malo skuplji...