Ne znam za vas sta trenutno igrate ali ja sam se opet navuko na SCAR i najvise vozim trenutno starije Alfe 75,Giulia TZ2,33...itd,bas steta sto ovo ne moze da se igra preko neta....
jel vredi sta ta igra? nisam je nikad probao a tek skoro video malo neke klipove na YT i nije mi delovalo bas realno, lici mi malo na NFS i gran turizmo fazon, koji mi se ne svidja
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Pa i vredi nije od onih najjacih simulacija ali je daleko od NFS-a...
Opet cu da igram veceras pa cu da uradim po neki screen i kacim ovde a kada malo napravim mesta na HDD-u snimicu jedni celu trku...
Meni je licno igra bas simpaticna!
Instalacija je oko 760mb a kada se raspakuje zauzima oko 600mb...koliko znam ovde su torrenti zabranjeni pa cu ti poslati link na PP
Edit:
Evo nekoliko screenova:
Da li je neko od vas igrao STCC u pitanju je- Swedish Touring Car Championship - SIMBIN http://game.stcc.se/index.htm
Slučajno sam naleteo na netu, a nisam imao pojma da je izašla
verovatno koristi isti engine kao Race ili Gtr Evolution, već sam stavio da je skidam, inače igra je teška 7.5 GB, al sam našao Skullptura kompresovanu verziju od 1.36 GB
ja mislm da je isto kao wtcc tj race 07, ista firma ih radila tako da ne verujem da ima razlike, imao sam ja taj mod za rfactor, u sustini samo drugaciji automobili nego u wtcc-u ali mod je mod, mozda je u posebnoj igri tj instalaciji bolje
Isto kao i GTR Evo, to je smao mod za Race 07... Mozes da skidas Skulptura kompresovan, sve radi... A mozda je najbolje da skines samo taj mod za Race07\Evo...
@Tihomirce, ja je skidam preko torrenta a mogu ti dati i direktne linkove
mada što reče OMP samo su skinovi i novi automobili i staze, a ni ja ga nisam našao kao zaseban mod
@alfaholic, znam da će da radi. GTR evo koji mi je instaliran je skullptura, samo što instalacija malo duže traje. A i moram ovo instalirati jer sam iz gtr evo-a obrisao pola stvari i ostavio samo wtcc i ubacio btcc mod, a nije loše da se probaju audi i volvo
juce skinuh neki demo za SCAR i uopste mi se ne svidja, mnogo nerealno, vraca me u vreme kad sam igrao na segi i soniju igrice , vise podseca na NFS-a i GT-a nego na neku iole ozbiljnu simulaciju, jako lose,a nisam mogao da verujem kad sam video da nema kamera iz nutra , posle rfactora i race06/07 ono je blago receno smesno
ja se u zadnje vreme primio da cepam RFactor preko neta, posebno jugo mod , odlicno zezanje i trkanje, jel igra to jos neko od vas??? ako ne pod obavezno da se prikljucite
Totalno ludilo, ja bih verovatno i spavao u uvome.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari