Još jedan zanimljiv oglas... [arhiva]
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Mislim da je ranije bilo rijeci o ovoj,ali da ne "kopam" sad,je li ovo cemu?
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... qv_sprint/
Svidja mi se sto je old school boxer,a za papire bih vec gledao nesto...
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... qv_sprint/
Svidja mi se sto je old school boxer,a za papire bih vec gledao nesto...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- Vuk 166
- Garaža: A6 C7 3.0 TDI '13
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Ex 166 3.0 Sportronic '98 - Lokacija: NI
Trebao sam da je gledam ali nikako da ugrabim malo vremena,ali slao sam mail vlasniku i evo odgovora: "Motor je odlican,menjac solidan,kosevi,pragovi,pod su izvareni,krila,hauba
treba da se prekituju i zafarbaju,kao i zadnja vrata,neregistrovan,vlasnik."
...
treba da se prekituju i zafarbaju,kao i zadnja vrata,neregistrovan,vlasnik."
...
- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
E hebi ga,kako onda da ga prevezem preko granice...A bas je povoljan...Jesi mislio da ga uzimas?
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- Vuk 166
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Necu da ga uzimam,treba mi dosta para za julku a i mozda neko hoce da uzme pa da ga sredjuje,ja imam Alfu... 

- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Pa znam za Julku,zato te i pitam...
Cini mi se da ovaj Sprint ima "potencijala"...
Hvala na odgovorima
Cini mi se da ovaj Sprint ima "potencijala"...
Hvala na odgovorima

"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
Što ne kupiš GTV-a od presidentea mislim da je on na crnogorske table.
- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Ne bih da lupam,ne znam mu cijenu,ali,nisam ni u fazonu da kupujem neki auto sad,a ovaj sam vidio slucajno,za bas male pare,pa reko' "gre'ota da se baci"...
A oanj njegov (koji sam ja vidio je na NS-cini mi se),e sad ne znam ima li jos neki u "stek"...
A oanj njegov (koji sam ja vidio je na NS-cini mi se),e sad ne znam ima li jos neki u "stek"...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- milosh024
- Garaža: Alfa Romeo
@SCHUMACHER
evo tu ti sve pishe
viewtopic.php?f=9&t=46984
evo tu ti sve pishe
Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
- nemkebg
- Garaža: nekad Opel Astra Bertone 2.0 Turbo
sada Corsa 1.0 12v - Lokacija: Beograd, Zarkovo, Novi Sad, Detelinara
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... 66_24_jtd/
sta znamo ovoj? opet sam za vikend u ns, pa cu ili veceras ili sutra da je pogledam. sta da gledam
ili jos bolje neki servis u nsg de se sve to moze pregledati..
sta znamo ovoj? opet sam za vikend u ns, pa cu ili veceras ili sutra da je pogledam. sta da gledam

Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Alfa Romeo je srce i dusa...
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
- Kosovic
- Garaža: /
Ja isao da je gledam, to je kod Ade na placu. j*bel li ga, auto jako fino izgleda, ali kaze da mu dugo stoji. Tad kad sam je ja gledao je gledao cenio je 9800e, a za kes je hteo da je da za 8900e, jer mu jako dugo stoji. Dosta je prasnjava spolja, mada kazem, deluje fino, palili smo je. Povezi je negde na dijagnostiku, bas me interesuje kakva je. Necu biti na forumu do nedelje, a ti ako je do tad budes vodio na dijagnostiku javi ovde ili na PP, jer me bas zanima.
- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Milosh:Hvala punomilosh024 napisao:@SCHUMACHER
evo tu ti sve pishe

"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Ima u Mirijevu jedna prelepa crvena GTV 2.0 V6 TB na prodaju a cena je čini mi se 4500 soma, a ima i jedna lepa crvena 155-ica koju prodaje jedan od majstora što rade kod Ninića pa ako nekoga zanima mogu da slikam u ponedeljak.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- nemkebg
Ok, jos nisam krenuo za ns tako da cu sutra da je pogledam. jos jednom gde u ns ima dobar servis za Alfe? ili ako je neko raspolozen sutra popodne da skokne sa mnomKosovic napisao:Ja isao da je gledam, to je kod Ade na placu. j*bel li ga, auto jako fino izgleda, ali kaze da mu dugo stoji. Tad kad sam je ja gledao je gledao cenio je 9800e, a za kes je hteo da je da za 8900e, jer mu jako dugo stoji. Dosta je prasnjava spolja, mada kazem, deluje fino, palili smo je. Povezi je negde na dijagnostiku, bas me interesuje kakva je. Necu biti na forumu do nedelje, a ti ako je do tad budes vodio na dijagnostiku javi ovde ili na PP, jer me bas zanima.

Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
-
Sa
- Drug Član
Kada dolaziš? Šta hoćeš da pregledaš u servisu? Dijagnostiku može da ti odradi stojanov ili generalauto samo, verovatno treba da se zakaže.
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Gledao sam i ja tu 166 2.4JTD kad je bila 9800 i mnogo je dobro izgledala, primetio sam samo da je jedna lajsna na trepni malo otpala ali generalno je delovala ok, nisam je palio tako da sto se motora tice nista neznam.
Mogu te odvesti kod mog majstora u Kac koji odrzava moju Alfu i sve koje se voze u Kacu znaci jedno 10 Alfi.
Mogu te odvesti kod mog majstora u Kac koji odrzava moju Alfu i sve koje se voze u Kacu znaci jedno 10 Alfi.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- nemkebg
Pa pregledao bih kompletan auto, trapove najvise,naravno dijagnostika... sutra cu samo ovako odoka da je pogledam razgledam, jer necu bas imati dovoljno vremena da je teram u servis, ali od nedelje jedan dan da nesto izorganizujemo, jer sam vise u ns nego kuci hehe
Mozda ne bi trebalo ali evo pitao sam ih za zadnju cenu, 7200... vrlo vrlo vrlo povoljno, samo ako je sve ok sa autom... kaze da je radjen veliki servis na 100h i da je tih 126h prava kilometraza...i da koliko se naplacuje ta dijagnostika ?

Mozda ne bi trebalo ali evo pitao sam ih za zadnju cenu, 7200... vrlo vrlo vrlo povoljno, samo ako je sve ok sa autom... kaze da je radjen veliki servis na 100h i da je tih 126h prava kilometraza...i da koliko se naplacuje ta dijagnostika ?
Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
- Vuk 166
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Sta je sve muvano oko ovog auta....
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... meo_75_td/
Inace je idalna osnova za V6 ako je stvarno 2.4TD...

Inace je idalna osnova za V6 ako je stvarno 2.4TD...
-
ki
- Drug Član
Ova 75-ica izgleda kao potpuni dresh, a cena 1500 eur. Ne razumem ljude koji se ne udostoje ni da operu automobil prilikom slikanja za oglas..
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
-
ki
- Drug Član
Sto da bude jednostavno kad moze i komplikovano?
Alfa 75 nikada nije postojala sa QO oznakom, a 2.5 konkretno u Evropi je nosio oznaku 6V 2.5 i/ili eventualno 2.5QV. Prosto ne mogu da se nachudim da taj auto niko nije uzeo do sada. Lep autic koji sa malko ulaganja moze biti odlican a sa malo vise i veoma brz.

Alfa 75 nikada nije postojala sa QO oznakom, a 2.5 konkretno u Evropi je nosio oznaku 6V 2.5 i/ili eventualno 2.5QV. Prosto ne mogu da se nachudim da taj auto niko nije uzeo do sada. Lep autic koji sa malko ulaganja moze biti odlican a sa malo vise i veoma brz.

- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
moj lapsus.
ova:
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... ano_25_v6/
*do pre neki dan je bila 1000
ova:
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... ano_25_v6/
*do pre neki dan je bila 1000

- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Nije Alfa al ipak
mada cena
!!
Biser Branicevskog okruga
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... ninfarina/
p.s.
Kakava li je ono mosha sa belom 75 TD ... godina 1995.
?!?

Biser Branicevskog okruga

http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... ninfarina/
p.s.
Kakava li je ono mosha sa belom 75 TD ... godina 1995.

- OMP
- Garaža: GP TJet
video sam ovu lanciju u oglasima, cena mi deluje previse jaka obzirom da auto mora da se radi da bi ful izgledao, ali ne kontam onu foru sa el. retrovizorima i grejacima kad retrovizore uopste i nema 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Jako smekerski auto, to nikada nisu vozili seljaci...stare dobre gospodske Lancie.
Acqua-Olio-Benzina
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS

Popričao sam sa vlasnikom automobila i situacija je sledeća: Auto je 1997. godište, na satu ima malo više od 112000 km (on kaže da nije ništa vraćao ali meni se čini da je volan dosta izlizan), cena je 2800 evra (ali bi rekao da nije fiksna). Registracija ističe u decembru i mora da se prenese odmah. Motor je 1.6 TS 16V i ima ugrađen venturi plin. Auto je na slikama prljav ali kaže opraće ga ako neko hoće da dođe da pogleda auto. Čini mi se da je auto prilično dobar i utegnut. Nedeostaci su sledeći: trebalo bi zameniti sve gume, šoferšajbna je napukla poprilično i treba očistiti dizne pošto kaže da ga vozi uglavnom na plin i da ne vuče na benzinu najbolje. Treba mu očajnički i jedno detaljno pranje iznutra i spolja.
Motor nije mastan koliko sam ja video a ono što se vidi na slici je od sipanja ulja. Menjač je izuzetno lagan i ide u sve brzine bez ikakvih problema. Potrošnja ulja je oko 350 gr na 1000 km po rečima vlasnika. Inače vlasnik je automehaničar zaposlen u Niniću.
Sve u svemu čini mi se da je auto prilično dobar ali eto neka prokomentariše i Deki koju
Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB
Evo prvo slike:

Nažalost ovaj auto je farban, i to koliko sam video u najmanju ruku cela hauba i prednje levo krilo. Vrlo moguće da je ceo farban ali nisam siguran. Vlasnica je apotekarka i kaže da ga prodaje zato što ima već četvoro dece pa ne zna gde će sa njima
Održavan je redovno u AC Ninić u Mirijevu. Motor je prilično zapušten i mastan ali dosta dobro ide. Provozao sam ga po okolnim ulicama i deluje mi da vuče dobro ali kako nikada ranije nisam vozio V6 TB ne mogu da budem previše kompetentan. Auto dobro leži, ne vuče ni u jednu stranu, ima sve 4 nove gume...Unurašnjost je kao i motor zapuštena i deluje da ima dosta sitnica da se radi. Neradi brzinomer (otkačila se sajla prema rečima vlasnice), a i na tabli skoro da ne svetli ni jedna lampica. Jedino što dobro radi je obrtomer. Menjač radi lepo ali kvačilo je dosta tvrdo i hvata samo u malom rasponu, nekako visoko i naglo.
Kaže gospođa da je unutrašnjost nešto tapacirana, presvlačena jbmliga šta su radili
Kod nje je već 10 godina i vodi se na nju.
Eto toliko od mene, ako vas još nešto zanima pitajte slobodno a ja ću se potruditi da vam pomognem koliko je moguće
Slike u većoj rezoluciji možete takođe da dobijete ako mi se obratite na pm
Re: Još jedan zanimljiv oglas...
Pošto sam dobio nekoliko privatnih poruka u vezi ovoga evo da napišem ovde javno da mogu svi da vide:sErGiO napisao:Ima u Mirijevu jedna prelepa crvena GTV 2.0 V6 TB na prodaju a cena je čini mi se 4500 soma, a ima i jedna lepa crvena 155-ica koju prodaje jedan od majstora što rade kod Ninića pa ako nekoga zanima mogu da slikam u ponedeljak.
Alfa Romeo 155 1.6 TS

Popričao sam sa vlasnikom automobila i situacija je sledeća: Auto je 1997. godište, na satu ima malo više od 112000 km (on kaže da nije ništa vraćao ali meni se čini da je volan dosta izlizan), cena je 2800 evra (ali bi rekao da nije fiksna). Registracija ističe u decembru i mora da se prenese odmah. Motor je 1.6 TS 16V i ima ugrađen venturi plin. Auto je na slikama prljav ali kaže opraće ga ako neko hoće da dođe da pogleda auto. Čini mi se da je auto prilično dobar i utegnut. Nedeostaci su sledeći: trebalo bi zameniti sve gume, šoferšajbna je napukla poprilično i treba očistiti dizne pošto kaže da ga vozi uglavnom na plin i da ne vuče na benzinu najbolje. Treba mu očajnički i jedno detaljno pranje iznutra i spolja.
Motor nije mastan koliko sam ja video a ono što se vidi na slici je od sipanja ulja. Menjač je izuzetno lagan i ide u sve brzine bez ikakvih problema. Potrošnja ulja je oko 350 gr na 1000 km po rečima vlasnika. Inače vlasnik je automehaničar zaposlen u Niniću.
Sve u svemu čini mi se da je auto prilično dobar ali eto neka prokomentariše i Deki koju

Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB
Evo prvo slike:

Nažalost ovaj auto je farban, i to koliko sam video u najmanju ruku cela hauba i prednje levo krilo. Vrlo moguće da je ceo farban ali nisam siguran. Vlasnica je apotekarka i kaže da ga prodaje zato što ima već četvoro dece pa ne zna gde će sa njima

Kaže gospođa da je unutrašnjost nešto tapacirana, presvlačena jbmliga šta su radili

Eto toliko od mene, ako vas još nešto zanima pitajte slobodno a ja ću se potruditi da vam pomognem koliko je moguće

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo