Sve o svemu
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Ljudi ajde ako neko zna koliko je realno platiti za tri satića (gorivo,temp. i sat) na 156-ici naravno polovno? Bitno mi je saznati do sutra.
- BKS_tmo
- Garaža: S7 u izradi
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
20ak evra... ima budala koje traže i 50 e ... lik kod koga sam ja gledao je tražio 20 e...interceptor napisao:Ljudi ajde ako neko zna koliko je realno platiti za tri satića (gorivo,temp. i sat) na 156-ici naravno polovno? Bitno mi je saznati do sutra.
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
Da ne otvaram novu temu, da li postoji poliranje šoferke?
Imam neke riseve koji su ostali još od prošlog vlasnika, nisu jako primetni, ali mi smetaju kad sunce sija direktno, ili tudja duga svetla...
Imam neke riseve koji su ostali još od prošlog vlasnika, nisu jako primetni, ali mi smetaju kad sunce sija direktno, ili tudja duga svetla...
- interceptor
Hvala na odgovorima...
BKS_tmo to što sam ti obećao stoji (nisam zaboravio) i ako budem vadio satiće javljam se i tebi...
BKS_tmo to što sam ti obećao stoji (nisam zaboravio) i ako budem vadio satiće javljam se i tebi...
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Cuo sam skoro da postoji lik koji navodno to radi na Beloj Zemlji (u blizini Uzica) i tretman je 20 eur. Nisam proveravao licno da li je istina ili izmisljotina
Re: Sve o svemu
Kod nas jos uvek nema nekoga ko se time bavi. Cudno, s obzirom koliko interesovanje postoji za tu vrstu poliranja, taj ko bi to radio zaradio bi lepu paru. Bar ovde kod mene znam da bi imalo dosta onih koji su zainteresovani.CoyoteKG napisao:Da ne otvaram novu temu, da li postoji poliranje šoferke?
Cuo sam skoro da postoji lik koji navodno to radi na Beloj Zemlji (u blizini Uzica) i tretman je 20 eur. Nisam proveravao licno da li je istina ili izmisljotina

- CoyoteKG
Ajd probaj da nadjes neki kontakt, idem cesto za UE, pa da probam to da resim i da javim utiske 
Ili da otvorim firmu za poliranje soferki

Ili da otvorim firmu za poliranje soferki

- CoyoteKG
Dajte preporuku za nekog automehanicara kojeg ne moram da molim da mi odradi mali servis 3 nedelje... Koji nece nista da mi s**be dok to radi...
Ne mogu nikako da se naviknem da moram da molim bilo kog zanatliju da odradi njegov posao, da se nadam da nece nesto da mi zajebe, a pri tom da ga platim papreno...
Ne mogu nikako da se naviknem da moram da molim bilo kog zanatliju da odradi njegov posao, da se nadam da nece nesto da mi zajebe, a pri tom da ga platim papreno...
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Ako je baš tolika muka za mali servis odradi ga sam, nije to neka mudrost 

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
-
Ka
- Drug Član
BRAVO za Felixa Baumgartnera..........BRAVO jbt kakav čovek
Free Fall sa 39000 metara.......fascinatno

Free Fall sa 39000 metara.......fascinatno

- CoyoteKG
al sam prestao da disem kad je poceo onako da se okrece pri brzini od 1000 km/h
- interceptor
- gane
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.8 TS
&
Alfa Romeo 33 1.4 IE - Lokacija: Zemun
- CoyoteKG
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Mislim da jeste, jer se to drugacije racuna na tolikoj visinu, ali nisam siguran 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- CoyoteKG
u kosmosu svaka brzina veca od 0 je brzina zvuka
, tako da kada se misli na brzinu zvuka misli u normalnim atmosferskim uslovima.

- interceptor
Mislim da jeste probio zvučni zid,ili barem tako Wikipedia kaže i navodi dosta veću brzinu...
"Felix Baumgartner (German: [felɪks baʊmgaːɐtnəʁ]; born 20 April 1969) is an Austrian skydiver and a BASE jumper. He set the world record for skydiving an estimated 39 kilometres (128,000 ft), reaching an estimated speed of 1,342 kilometres per hour (834 mph), or Mach 1.24, on October 14, 2012."

- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
Ja sam pretrnuo kada dok sam uživo gledao kako stoji pa onda i iskače iz onog sokoćala. Svaka mu čast na hrabrosti!
@ CoyoteKG
Zbog marketinških razloga novinari kažu "skok iz svemira". Istina je da je u pitanju stratosfera (odatle i naziv projekta: Red Bull Stratos), a tamo se zvučni talasi prostiru bez problema. Drugim rečima, ovaj adrenalin džanki je leteo brzinom koja je veća od brzine zvuka u stratosferi.
@ CoyoteKG
Zbog marketinških razloga novinari kažu "skok iz svemira". Istina je da je u pitanju stratosfera (odatle i naziv projekta: Red Bull Stratos), a tamo se zvučni talasi prostiru bez problema. Drugim rečima, ovaj adrenalin džanki je leteo brzinom koja je veća od brzine zvuka u stratosferi.
- TheWickerMan
- Administrator
- CoyoteKG
Naravno da nije skakao "iz svemira"
Brzina zvuka je preko 340 m/s odnosno 1224 km/h.
Koliko sam video Felix je najbrze isao 1173 km/h.
A ono što sam hteo da kažem, da je verovatno probio zvučni zid u stratosferi gde je vazduh ređi pa su dovoljne manje brzine da bi se moglo reći da je probio zvučni zid.
Što je veća visina, probijanje zvučnog zida "teži nuli" znači potrebna je sve manja brzina...
Zato sam se našalio da u kosmosu gde je dovoljna bilo koja brzina veća od 0 da bi se postigla veća brzina od brzine zvuka
Videćemo kad bude dokumentarac prikazan da li se uopšte vidi to probijanje zvučnog zida
Brzina zvuka je preko 340 m/s odnosno 1224 km/h.
Koliko sam video Felix je najbrze isao 1173 km/h.
A ono što sam hteo da kažem, da je verovatno probio zvučni zid u stratosferi gde je vazduh ređi pa su dovoljne manje brzine da bi se moglo reći da je probio zvučni zid.
Što je veća visina, probijanje zvučnog zida "teži nuli" znači potrebna je sve manja brzina...
Zato sam se našalio da u kosmosu gde je dovoljna bilo koja brzina veća od 0 da bi se postigla veća brzina od brzine zvuka
Videćemo kad bude dokumentarac prikazan da li se uopšte vidi to probijanje zvučnog zida
-
Ka
- Drug Član
Siguran sam da ćemo kroz 5 godina gledati film o ovom herojskom poduhvatu u izvedbi Univezala ili MGM-a...................i razbucaće svetske blagajne
Samo da Felixa ne glumi Bred 

- TheWickerMan
- Administrator
Glumece Brus Vilis , on uvek prezivi 
Kao onaj fazon: zasto Brus Vilis nije glumeo u "Titaniku"?
Sve bi ih spasao !!!
sent from Kenda digitron using Tapatalk

Kao onaj fazon: zasto Brus Vilis nije glumeo u "Titaniku"?
Sve bi ih spasao !!!

sent from Kenda digitron using Tapatalk