Trapovi na našim Alfama
- Bojan90
- Garaža: 156 1.6ts
I ja imam lupkanje u prednjem trapu, a viljuske, gumice i stablizatori dobri. Obicno se manifestuje kad u krivini ima sitnih dzombi, tad lupka. Sumnjam na krajeve letve, eventualno solje.
- icemilos
- Garaža: alfa 166 TS
Prvo da kazem kolegi da mi se cini ok cijena za remont letve, sve sa rukama ,reglazom i garancjiom. Takve su cijene i kod nas u bl.
Nego doslo vrijeme za zamjenu one banane na zadnjem kraju, auto mi se razislo nazad a gume se tope na spoljnjoj strani. Ko je to radio, koja je cijena banana kod Kragujevcana i moze li se raditi bez skidanja mosta.
Nego doslo vrijeme za zamjenu one banane na zadnjem kraju, auto mi se razislo nazad a gume se tope na spoljnjoj strani. Ko je to radio, koja je cijena banana kod Kragujevcana i moze li se raditi bez skidanja mosta.
- machella
- Garaža: 156 3.0 V6
159 SW 2.4 Q-Tronic - Lokacija: Požarevac
Sta je banana?icemilos napisao: ...koja je cijena banana kod Kragujevcana i moze li se raditi bez skidanja mosta.
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
- icemilos
Ovi sa brojem ispod 166 nemaju privilegiju da kad odu pod auto vide dvije banane.
.
Re: Trapovi na našim Alfama
- machella
- Garaža: 156 3.0 V6
159 SW 2.4 Q-Tronic - Lokacija: Požarevac
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
Za levu ne mora da se skida most ali za desnu mora,luft mozes proveriti kad je auto na tockovima i uhvatis za gornju stranu tocka i naglim cimanjem prama napolje,ako ima lupanje onda je tu na bumeranzima(bananama) problem a ako nema,onda je luft u plivajucim kuglama skroz dole koji su u glavcinama i zbog njih hoce da se raskreci i da jede unutrasnju stranu gume
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Alfa159newcomer
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 jtdm 150 konja 2007 godiste
Narode, cujem lupkanje na 159 kad ono cimam brzo lijevo-desno u mjestu. Pretpostavljam da je u pitanju letva. Interesuje me koliko je to opasno i da li se auto smije voziti tako ? U voznji se nista ne cuje mada u krivinama nadesno se osjecaju blage vibracije na volanu. Ulijevo ne
- Dika
- Garaža: Alfa Romeo GT
Kakav je "AutoDjole" sa centriranjem trapa? Menjacu i gornju viljusku kod njih pa ne znam da li da centriram kod njih?
Pre dve godine sam isao u Beogumu i tada je bilo sve ok nije bilo potrebe za centeiranjem, a i gume se nisu pojele od trapa..Pa me zanima jel imao neko iskustvo kod Djoleta sa centriranjem..
Pre dve godine sam isao u Beogumu i tada je bilo sve ok nije bilo potrebe za centeiranjem, a i gume se nisu pojele od trapa..Pa me zanima jel imao neko iskustvo kod Djoleta sa centriranjem..
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Ako mislis na servis u Mirijevskom bulevaru onda je odlican...sve pohvale za servis.Dika napisao:Kakav je "AutoDjole" sa centriranjem trapa? Menjacu i gornju viljusku kod njih pa ne znam da li da centriram kod njih?

- Dika
Hvala ljudi
menjao sam donju viljusku kod njih ali me zanimalo kako rade centriranje
onda cu sve kod njih da zavrsim...
- Rik
- Saradnik Uprave

- Garaža: AR 156 1.9 JTD 2005
Renault Clio 1.2 1999 - Lokacija: Beograd
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
Najverovatnije je luft u gornjim viljuskama,najjednostavnija provera,kad je auto na tockovima uhvati za gornju stranu tocka i naglim cimanjem vuces prema napolje i ako ima lufta osetice se lupkanjeDika napisao:Kakav je "AutoDjole" sa centriranjem trapa? Menjacu i gornju viljusku kod njih pa ne znam da li da centriram kod njih?
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- FantomX
- Garaža: ex Julija 156 SW JTDm / 159.88whp
ex VW Passat 4motion B5.5 131hp tuned
AR 156 JTD 8v 158.9hp - numero duo :) '04 - Lokacija: Beograd
Auto Djole odlican servis, rade pomalo i mehaniku sad.
Sto se tice trapa, odlicni, 1.600 dinara kompletna reglaza, prednji i zadnji trap. 1200 dinara zamena viljuske...
Dobre cene i usluga. Meni trap nije mrdnuo dve godine od kad su ga ustelovali.
Sto se tice trapa, odlicni, 1.600 dinara kompletna reglaza, prednji i zadnji trap. 1200 dinara zamena viljuske...
- Dika
Hvala Ljube, pre mesec dana kada sam menjao donju utvrdili smo da je i gornji silen blok riknuo, sutra cemo to srediti 
- Dika
dogovoreno sve za sutra, montiranje guma, zamena viljuske i centriranje
Re:
hvalaFantomX napisao:Auto Djole odlican servis, rade pomalo i mehaniku sad.
- icemilos
Hvala ljube, mijenjao sam one silene u glavcini a i nema neki luft u bananama, jednostavno mislim da je malo ona guma u mostu pojedena i sve se pomjerilo malo ka sredini i tako se tocak navio. Uh ko ce skidati most. 
- FantomX
Ja sam juce resio sve probleme na trapu sa Alfom, uzeo sam Passat B5.5 automatik TDI 115ks

- veljko1
- Garaža: Volvo V50 DRIVe
ex:Alfa Romeo 156 1.8TS - Lokacija: Backi Jarak_NS
A sad onda pumpa, dizne... I tuzan pogled prema alfama 
"When I see an Alfa Romeo go by, I tip my hat."
Henry Ford
Henry Ford
- Slanina
- Garaža: Alfa romeo 159
Jel zna neko gde ima dobar servis u Bg..posto mi se svidela jedna alfa za male pare u Zemunu a posto prvi put uzimam alfu rekoh da odvezem kod nekog strucnog da je pregleda..vlasnik tvrdi da je dobra sto se tice trapova i motora ali ja bi ipak to proverio 
I bilo bi pozeljno da nisu skupi
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Sto kaze jedan trapadzija - ja zivim od Pasata.
FantomX napisao:Ja sam juce resio sve probleme na trapu sa Alfom, uzeo sam Passat B5.5 automatik TDI 115ks![]()
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Flavio
- Uprava ARCS

- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Đole u Vodovodskoj, AK Kole u Zemunu, ...Slanina napisao:Jel zna neko gde ima dobar servis u Bg..posto mi se svidela jedna alfa za male pare u Zemunu a posto prvi put uzimam alfu rekoh da odvezem kod nekog strucnog da je pregleda..vlasnik tvrdi da je dobra sto se tice trapova i motora ali ja bi ipak to proverio
- FantomX
Slomila mi je srce, SVE ALI SVE sam joj uradio na trapu, motoru, limariji, sve bre...
I ona krene da mi skripi dva dana po zameni svega zivog i nezivog...
Doslo mi da se zapalim, ne nju, lepa je
Mozda neko i zivi od trapova na pasatu, ali niti krcka, niti zvace, zvecka, skripi...
Do proleca da odsluzi, posle ide pravi auto, dace Bog opet Alfa, samo ne 156
Jos me srce boliveljko1 napisao:A sad onda pumpa, dizne... I tuzan pogled prema alfama
Kad sam pogledao kakvo je vesanje, viljuska na viljusku, pa obe na trecu, pomislih sta bre Alfa ima los traDragon napisao:FantomX napisao:Ja sam juce resio sve probleme na trapu sa Alfom, uzeo sam Passat B5.5 automatik TDI 115ks![]()
Slomila mi je srce, SVE ALI SVE sam joj uradio na trapu, motoru, limariji, sve bre...
I ona krene da mi skripi dva dana po zameni svega zivog i nezivog...
Doslo mi da se zapalim, ne nju, lepa je
Mozda neko i zivi od trapova na pasatu, ali niti krcka, niti zvace, zvecka, skripi...
Do proleca da odsluzi, posle ide pravi auto, dace Bog opet Alfa, samo ne 156