ALFA ROMEO 75 - The Last Real Legend!
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ljudi sta predlazete gde mogu naci lezajeve tockova i po kojoj ceni i procurio mi smering na menjacu kod lamele
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
http://img110.imageshack.us/my.php?image=img03783pk.jpg
ja sam zadovoljan jedini problem je kad sam stigao sa mora bile su mi plave ruke sto od znoja sto od soli koja je bila na volanu od voznje sa plaza
http://img110.imageshack.us/my.php?image=img03783pk.jpg
ja sam zadovoljan jedini problem je kad sam stigao sa mora bile su mi plave ruke sto od znoja sto od soli koja je bila na volanu od voznje sa plaza
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
nesto mi ovaj 1.6 karb. sto imam nije mnogo zivahan i dosta je lenj na gasu,skinuo sam crevo sa vakuma za pred palenje i pomerio palenje na ranije i odma je zivnuo ali na manjim obrtajima,iskreno ocekovao sam mnogo vise i kao da je predugacak menjac
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
ma samo da resim i ubacujem neku alu 2.5 pod haubu ali za pocetnika sa zadnjom vucom nije ovo lose dok se malo izvezba
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Bolje 3.0, taj 2,5 i nema mnogo vise snage od TS-a a ipak je tezi... ako vec oces da menjas motor i da ides na V6 mislim da ti je bolje odmah na 3.0...
Samo nemoj da se zezas pa da ostavis diferencijal bez blokade!!! A ako neces da ga menjas mozes i u taj 1.6 da ubacis LSD sa TS-a... Nigy je to odradio, prelistaj malo ovu temu, lepo je dokumentovao kako tekstom tako i fotografijama kako to da se izvede...
Samo nemoj da se zezas pa da ostavis diferencijal bez blokade!!! A ako neces da ga menjas mozes i u taj 1.6 da ubacis LSD sa TS-a... Nigy je to odradio, prelistaj malo ovu temu, lepo je dokumentovao kako tekstom tako i fotografijama kako to da se izvede...

- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
da video sam kako je radjen menjac,to mi nije nikakav problem to sam radio ne na alfi,ali poznajem struku,pa i o tome sam razmisljao 3.0,nego mi je to malo mnogo za registraciju oko 500 jevreja jedino da ga carinim na manje posto bi najverovatnije uzimao stanca kompletnog
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
trenutno na corsi mi je prenos slican samo na alfi je prva kao na corsi druga a diferencijal je na corsi 4.29 a na alfi 4.10 i zato corsa ide kao otrovana i laksa je 100-tinak kila sa istom dimenzijom guma
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
i ima jako cudan zvuk preko 3000rpm od prilike kao da trokira i da se gusi,deluje mi kao da nije uzupcena kako treba ima izuzetno miran ler i lepo radi necujno ali se jako sporo zalece i proizvodi neki smrljav zvuk,sumnjao sam na auspuh da je zapusen posto sam koristio prednji stari originalni a pozadi je totalno protocan,pa sam ga probusio kroz sredinu ali nista nisam dobio samo na zvuku
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
ma ljudi alfa (vecina italijana) su pravljeni da idu kao otrovani u fazonu alfa koja je mirna na leru to nije alfa njoj je motor u ku..u one imaju prilicno nemiran ler bas iz tog razloga sto se vrte po prilicno i ne trpe male obrtaje