ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
pa nemam sad digitron blizu ali recimo da je 30kg od 500kg, ako me shvacas oduzmes 30 vamo i dodas tamo i dodjens na 50%. znaci oko 7 %
57-43 ispada
stime da neznam jel bio pun tank i nije imala rez gumu i alat. to bi smanjilo razliku sigurno
57-43 ispada
stime da neznam jel bio pun tank i nije imala rez gumu i alat. to bi smanjilo razliku sigurno
- superfly tnt
joj da zabrijao sam. 30 kila u korsit prednjeg kraja a 50% mase je 600kg ( ja sam uzeo 500
) znaci 30kg od 600kg je tocno 5% . ispada da je 55-45 . ako dodamo jos i gumu i pun tank iza i ako su tvornicki podaci o rasporedu za auto bez vozaca dodjemo na tih 51-49 koje se deklariraju

- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
- superfly tnt
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
e ljudi treba mi podatak za remenicu od servo pumpe,ovako sam resio bez dodatnog spanera

nego da li ima manja remenica za ovakvu pumpu,ova je 114mm,na originalnoj pumpi je 90mm,ali je ja nemam,i nisam nasao dobru,ova mi nekako deluje sasvim solidno,unutra je kao nova
i javlja mi se problem sto tek na 1500rpm ide lako sve ispod ide ali nije to to,sto znaci da joj fali malo manja remenica,a mrzi me da pravim

nego da li ima manja remenica za ovakvu pumpu,ova je 114mm,na originalnoj pumpi je 90mm,ali je ja nemam,i nisam nasao dobru,ova mi nekako deluje sasvim solidno,unutra je kao nova
i javlja mi se problem sto tek na 1500rpm ide lako sve ispod ide ali nije to to,sto znaci da joj fali malo manja remenica,a mrzi me da pravim
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- superfly tnt
ljube a sto nisi nasarafio onaj alu nosac sa original pumpom od TS recimo. toga ima ko dreka, evo kod mene bar 4 u garazi zajedno s nosacima.
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
ne moze od TS-a,drugacije je kacenje na glavu,probao sam a originalnih pumpi ima ali kad mi izvadi i furde delova gde je istrese od blata i peska,pa to bi samo lud montirao na kola
- superfly tnt
- ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
od 1.6 bi moglo al i ovo je sasvim ok jer ova pumpa se koristi na 70% automobila i moze se naci i za 10-ak evrica,cista u kesi stoji i ceka musteriju,ma ovo radi ok ali mi samo treba za nijansu manja remenica na pumpi da bi vrtela brze i ostvarila potreban pritisak,mada bi mogla i ovako ako ne nadjem nikakvu slicnu remenicu,samo je nastelujem na prelivnom ventilu dignem pritisak za nijansu i to bi bilo to,ali kako je isao tesko volan sad ide malim prstom
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Kada sam isao na atest gasa u AMS u Ruzveltovoj merili su kilazu po osovini.
Sa plinskom instalacijom, oko 20l plina i 10ak l benzina te 'percetom' od 95 kila za volanom (tj. ja
) vaga je pokazala 650 kg napred i 650 kg nazad... 
Sa plinskom instalacijom, oko 20l plina i 10ak l benzina te 'percetom' od 95 kila za volanom (tj. ja

- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Kakve veze sad ima drift sa ovom pricom???
Sto volim kad lupis tako i ostanes ziv. . .
Ja sam se nasalio, ali ako hoces misljenje mogu ti ga izloziti, kada naidjes na ostru krivinu u sred kanjona a nisi se spremio za nju..., niko te ne pita da li ces da driftujes nego kako ces da je prodjes... a ako u dupetu nosis 60% tereta..., to nije dobro, ma koliko mi baljezgali ovde!
Da sada ne zalazim dublje u pricu..., ja sam cak taj osecaj okusio u mojoj alfi koja ima .tezi. nos i .lakse. dupe, ali sa punim koferima u gepeku punim rezervoarom i nas cetvoro, nije mi bas bilo prijatno, tako da mogu da zamislim kako je u TS-u sa sve punom bocom plina u gepeku???
Ove godine sam putovao sa 156 sa istim set-up-om ( cetvoro,koferi. . ) i osecao sam se dosta sigurnije i stabilnije!!!

Sto volim kad lupis tako i ostanes ziv. . .
Ja sam se nasalio, ali ako hoces misljenje mogu ti ga izloziti, kada naidjes na ostru krivinu u sred kanjona a nisi se spremio za nju..., niko te ne pita da li ces da driftujes nego kako ces da je prodjes... a ako u dupetu nosis 60% tereta..., to nije dobro, ma koliko mi baljezgali ovde!
Da sada ne zalazim dublje u pricu..., ja sam cak taj osecaj okusio u mojoj alfi koja ima .tezi. nos i .lakse. dupe, ali sa punim koferima u gepeku punim rezervoarom i nas cetvoro, nije mi bas bilo prijatno, tako da mogu da zamislim kako je u TS-u sa sve punom bocom plina u gepeku???
Ove godine sam putovao sa 156 sa istim set-up-om ( cetvoro,koferi. . ) i osecao sam se dosta sigurnije i stabilnije!!!
- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
i nisam ni malo bio ozbiljan sta se palis ko sibica kad neko pomene drift...
samo sam rekao da kad imas 4-ovoro u kolima raspored tezine je nebitan jer ne jurcas ko lud... tj. kao da si sam... jer nema poente... auto se ponasa kao kamion...
i nisam ni malo bio ozbiljan sta se palis ko sibica kad neko pomene drift...
samo sam rekao da kad imas 4-ovoro u kolima raspored tezine je nebitan jer ne jurcas ko lud... tj. kao da si sam... jer nema poente... auto se ponasa kao kamion...
- TOXON
Ne pita tebe situacija da li jurcas ili ne jurcas, ili da li si pun ili prazan, nego te fizika iznenadi to jest prepadne a ti joj objasni da vas je cetvoro u kolima i da nisi primetio da je krivina pod tolikim uglom!!!
To je poenta price. .
Ne pita tebe situacija da li jurcas ili ne jurcas, ili da li si pun ili prazan, nego te fizika iznenadi to jest prepadne a ti joj objasni da vas je cetvoro u kolima i da nisi primetio da je krivina pod tolikim uglom!!!
To je poenta price. .
- superfly tnt
pravi vozac ne dovodi svoje suputnike u opasnost. ako se vozis po propisima mozes imat i bunker pun olova i nece bit problema. nije to tako opasno ako su jos 2 osobe iza i neide sav teret na zadnju osovinu. na olaksavanje prednjeg kraja utjece smao onaj teret koji se nalazi iza osovine, a to su koferi. boca i ljudi su ispred
- srdjan_p
- Garaža: Alfa Romeo
Veruj mi nikad nisam bio od tih koji se kurce ped drugima i tako to nego me stvarno iznenadila krivina...Kad ocu bas da se izdivljam a nalazim se npr u NS onda lepo predjem most SAM u kolima pa imam sirok izbor mogucnosti gde cu, uh kako sam drao par puta po Fruskoj Gori da sam imao kameru da snimim ono bi bilo extra... :cool
- Gruja
Kad krenem na more sednem u avion ki covek i bas me briga gde mu je masa...TOKYO napisao:Uuuuu pa to ne valja. . .
Kada krenes npr. na more, pa sedne vas cetvoro i pun gepek stvari pa pun rezervoar plina, cela masa ode nazad!

- TOXON
Ja inace volim da putujem, to mi je citav ritual!
Putovanje ti je kao i sex, ako prcas 3 minuta bude ti slatko ali i kratko! ( i to je to )
Ali kad se pripremis za put, pa se prvo izpraznis, pa odradis pakovanje, lagano vozis pa zastanes, pa odmoris, pa malo odes u razgledanje pa ti se opet vozi i tako dok ne stignes do kraja... a onda bonaca..., tada vec mozes i da zapalis koju jel si vec sve zavrsio!
e sad....
Jedino ako uz put napravis neko sranje pa ti za recimo devet meseci sve izadje na nos... e to je problem, zato se cuvas pa stavis nove gume, po nekad i tri, cetri..., pogotovo ako dimenzija nije kompatibilna!

Ja inace volim da putujem, to mi je citav ritual!
Putovanje ti je kao i sex, ako prcas 3 minuta bude ti slatko ali i kratko! ( i to je to )
Ali kad se pripremis za put, pa se prvo izpraznis, pa odradis pakovanje, lagano vozis pa zastanes, pa odmoris, pa malo odes u razgledanje pa ti se opet vozi i tako dok ne stignes do kraja... a onda bonaca..., tada vec mozes i da zapalis koju jel si vec sve zavrsio!

e sad....
Jedino ako uz put napravis neko sranje pa ti za recimo devet meseci sve izadje na nos... e to je problem, zato se cuvas pa stavis nove gume, po nekad i tri, cetri..., pogotovo ako dimenzija nije kompatibilna!

- Gruja
Hm, ja vala... zeznuto je to sa rupama, lako odu gume usput... 
Mada mi je draze ona varijanta tableta u rezervoar pa sipas i ne mislis... Mislim, na oktansku vrednost naravno...
P.S. I Swiss Tony bi ti pozavideo na komparaciji! =]

Mada mi je draze ona varijanta tableta u rezervoar pa sipas i ne mislis... Mislim, na oktansku vrednost naravno...

P.S. I Swiss Tony bi ti pozavideo na komparaciji! =]
- superfly tnt