Sve o svemu
- Kolera
- Garaža: Nista jos, valjda ce biti Giulietta
Pogon ce biti na prednjoj osovini, a najverovatnije ce bitiu ponudi i pogon na sva cetri tocka. U ponudi motora ce biti i krajslerov penstar V6 motor od 3200cc tako da 

- OMP
- Garaža: GP TJet
to je prototip 4c ali joj neko odsekao krov u ps-u

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
Zna li neko kako može da se proveri kilometraža auta pri poslednjem servisu u Italiji (ako je rađen u ovlašćenom). Ja sam pisao dragoj nam kući i dobio info da ne mogu da mi kažu, tj. da nisu u posedu podataka koje čuvaju servisi...
evo prepiske:
"Pratica: 32979321
Re: Alfa Romeo 156 ZAR93200001377907
Egregio Signor Andjic,
A seguito della Sua richiesta abbiamo contattato il dipartimento competente che ci ha risposto quanto segue.
Ci dispiace doverLa informare che non siamo in possesso dei dati da Lei richiesti in quanto non vi è obbiligo, per legge, di far effettuare i tagliandi presso centri autorizzati Alfa Romeo. Non risultano, inoltre, interventi in garanzia a carico della Sua autovettura.
La prego di non esitare a contattarci in futuro, nel caso avesse altre richieste.
Cordiali saluti,
Victor Chambers
Customer Relations
Fiat Group Automobiles S.p.A.
"
evo prepiske:
"Pratica: 32979321
Re: Alfa Romeo 156 ZAR93200001377907
Egregio Signor Andjic,
A seguito della Sua richiesta abbiamo contattato il dipartimento competente che ci ha risposto quanto segue.
Ci dispiace doverLa informare che non siamo in possesso dei dati da Lei richiesti in quanto non vi è obbiligo, per legge, di far effettuare i tagliandi presso centri autorizzati Alfa Romeo. Non risultano, inoltre, interventi in garanzia a carico della Sua autovettura.
La prego di non esitare a contattarci in futuro, nel caso avesse altre richieste.
Cordiali saluti,
Victor Chambers
Customer Relations
Fiat Group Automobiles S.p.A.
"
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Trazi Milanceta, koji radi na prodaji delova u Bogunovicu i zamoli ga da ti pomogne. Kul je lik.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- EnricoAdams
- Garaža: Alfa Romeo 156 restyle 1.9 JTD 16V
Meni su za moj auto rekli u Bogunovicu bez ikakve veze i mita, a sto posle sam to potvrdio i u delti mada sam tu morao da potegnem neke vezice :-) Ali ovi iz Bogunovica ce ti to reci samo ako licno odes, ne daju takve informacije preko telefona
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Slucajno sam naleteo. Po ovoj studiji samo 3 odsto saobracajnih nesreca izazvano je prekoracenjem propisane brzine.
http://www.caradvice.com.au/6756/speed- ... -official/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.caradvice.com.au/6756/speed- ... -official/" onclick="window.open(this.href);return false;
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Definitivno je tako, iako procenti ne moraju biti sasvim precizni i pouzdani.
Aktuelne kampanje apostrofiraju samo taj faktor kako bi opravdale postavljanje kamera i/ili iskakanje iz zasede, a baš me zanima kada će se pojaviti neko ko će akcenat staviti na pravu obuku i uvežbanje reakcije u raznim kritičnim situacijama!?
Ali ovako je lakše i unosnije za nadležne
Aktuelne kampanje apostrofiraju samo taj faktor kako bi opravdale postavljanje kamera i/ili iskakanje iz zasede, a baš me zanima kada će se pojaviti neko ko će akcenat staviti na pravu obuku i uvežbanje reakcije u raznim kritičnim situacijama!?
Ali ovako je lakše i unosnije za nadležne

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
- sale_75
- Garaža: Honda CB750 K
Honda CB750 C - Lokacija: Beograd
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Toma fenser? On ih ceni mnogo jer ih ima. Pitaj Marka (Vitjsa) i on ih sigurno ceni vise nego sto u stvari vrede 
Samo felne? Mislim da su oko €300 ako su u okay stanju...

Samo felne? Mislim da su oko €300 ako su u okay stanju...

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
nek mi se javi ko hoce felne imam jos jedan set pa genralno bih prodao jer ih nemam gde drzati...
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Drugari koji imaju iskustva ili znaju imam par pitanja nakon nesreće koja mi se desila radjaju mi se neke ideje,naime radi se o 156-ici:
-Dali je moguće bez nekih većih komplikacija u karoseriju (restyle) gde je jts motor ubaciti ts motor?
-I drugo ako ne može prvo,šta sve treba promeniti ako se umesto 1.8 ts motora ubacuje 2.0 ts
Sve ovo zbog toga što moja unesrećena Alfa ima nov motor sa sekvent plinom koji nebi da prodajem već da ubacim u neku od ovih karoserija ako ne nadjem 2.0 ts.
-Dali je moguće bez nekih većih komplikacija u karoseriju (restyle) gde je jts motor ubaciti ts motor?
-I drugo ako ne može prvo,šta sve treba promeniti ako se umesto 1.8 ts motora ubacuje 2.0 ts
Sve ovo zbog toga što moja unesrećena Alfa ima nov motor sa sekvent plinom koji nebi da prodajem već da ubacim u neku od ovih karoserija ako ne nadjem 2.0 ts.
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
Strpi se svakako i sačekaj pravu varijantu u koju možeš da ubaciš svoj pomtor i posložiš ostalu unutrašnjost...Sklopićeš ekstra autić i znaćeš na čemu si...
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Mislim da bi bila prava stvar da ubacis 2.5, a da se vodi kao 1.8... 
Mada sam se sad podsetio tvoje teme i sta si sve radio na motoru. Ti imas prakticno nov motor...
Bas nesto kontam sad...koliko ljudi je imalo problema sa 2.0 16v, QQ...ne smem ni da razmisljam o tome.

Mada sam se sad podsetio tvoje teme i sta si sve radio na motoru. Ti imas prakticno nov motor...
Bas nesto kontam sad...koliko ljudi je imalo problema sa 2.0 16v, QQ...ne smem ni da razmisljam o tome.
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Iako je statistika tacan zbir netacnih podataka, verujem da je to apsolutno tacno, a treba i navesti da tih 3% prave vozaci koji su vozili brzo pod dejstvom alkohola i vozaci koji voze bahato a ne zanju da voze.....licno mislim da ko zna da vozi retko pravi neke teske ili bilo kakve nezgode itd....Dragon napisao:Slucajno sam naleteo. Po ovoj studiji samo 3 odsto saobracajnih nesreca izazvano je prekoracenjem propisane brzine.
http://www.caradvice.com.au/6756/speed- ... -official/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- Bug
- Garaža: AR 156 q4 1.9mJTD
- erdeljan
- BANOVAN
Dragon (Pedja) je vec saopstio u temi "Šta se sve vidja..." Sva sreca pa niko drugi nije stradao 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- milorad1987
- Garaža: Alfa Romeo 147 JTD
... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
- erdeljan
- BANOVAN
Takodje imas na stranici 63 i u ovoj temi
Bolje prati na chasu i gledaj u retrovizor
Re: Sve o svemu
sale_75 napisao:Nije Alfa ali tip je skroz lud kako vozi!
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Takodje imas na stranici 63 i u ovoj temi

Bolje prati na chasu i gledaj u retrovizor

- OMP
- Garaža: GP TJet
- HEMI 426
- Garaža: Ford Focus 2.0 Ghia
Jos malo na temu VW & Alfa...
http://www.autoblog.com/2012/09/03/ceo- ... e-is-over/
Navodno, posle Ducatija i preuzimanja Porschea, VW planira da iskulira sa shopingom neko vreme.
Sam CEO lepo kaze: "That I find Alfa Romeo an interesting brand is not a secret," Winterkorn said. "But we are currently busy enough with our brands."
Ali analiticari kazu: At least one industry analyst, Michael Punzet of DZ Bank, thinks VW wouldn't pass up a bargain-priced Alfa or Proton if offered
Dakle, Alfa je sigurna jos neko vreme, za koje, verovatno, nece uraditi nista da se konsoliduje. Medjutim, ako Sergio ponudi Alfu za neku primamljivu cifru, VW bi mogao da uleti u dil. Imaju kesh i zainteresovani su da se cimaju...

http://www.autoblog.com/2012/09/03/ceo- ... e-is-over/
Navodno, posle Ducatija i preuzimanja Porschea, VW planira da iskulira sa shopingom neko vreme.
Sam CEO lepo kaze: "That I find Alfa Romeo an interesting brand is not a secret," Winterkorn said. "But we are currently busy enough with our brands."
Ali analiticari kazu: At least one industry analyst, Michael Punzet of DZ Bank, thinks VW wouldn't pass up a bargain-priced Alfa or Proton if offered
Dakle, Alfa je sigurna jos neko vreme, za koje, verovatno, nece uraditi nista da se konsoliduje. Medjutim, ako Sergio ponudi Alfu za neku primamljivu cifru, VW bi mogao da uleti u dil. Imaju kesh i zainteresovani su da se cimaju...

- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
Ne mogu da nadjem temu o onom štitniku za sunce. Mislio sam da se to zove vizir, ali izgleda nije, pa ako može ovde odgovor ili me uputite.
Pada mi taj štitnik na vozačevom mestu. Je l' postoji mogućnost to nekako da namestim ili da tražim po otpadima drugi?
Pada mi taj štitnik na vozačevom mestu. Je l' postoji mogućnost to nekako da namestim ili da tražim po otpadima drugi?