ALFA ROMEO 75 - The Legend Continues...
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pa, nista..treca sreca. Valjda nece biti kisa kad budes isao da platis sledecu kaznu... 

Acqua-Olio-Benzina
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Pogledaj masku kako stoji, kao i 'gap'-ove oko branika.... to mi bode oci, kao losa kucna radinost...
A za felne da se ne ponavljam....
A evo neceg prostog i lepog... =]

joooj sto volim ove felne....
Poenta nije bila u izgledu EVO kita (da kazem stajlinguSasha napisao:Grujo, to je EVO kit. Nekom se svidja nekom neZa felne i gume si u pravu.

Pogledaj masku kako stoji, kao i 'gap'-ove oko branika.... to mi bode oci, kao losa kucna radinost...
A za felne da se ne ponavljam....
A evo neceg prostog i lepog... =]

joooj sto volim ove felne....

- HEMI 426
- Garaža: Ford Focus 2.0 Ghia
ja relativno cesto idem u hrvatsku, najmanje jednom godisnje, uglavnom poslom ali i iz turistickih razloga. Prvi put ( posle rata ) sam bio 2002 u rovinju, svi su bili ok ( istra je posebna prica ) ali sam osecao blagu neprijatnost, posle toga bio sam u rjeci i puli ali nikakve frke nije bilo cak naprotiv ( bili su extra prema nama ). kada sam bio u dubrovniku pre dve godine, poslom, samo su me austrijske tablice spasavale, svugde, po radnjama, u hotelu, kafani, svuge su bili nadrkani na nas. udjem u radnju i kazem dobar dan ( odmah skontaju odakle sam ) igledaju me kao poslednjeg lopova, sve tri prodavacice...malo mi nije ok... i onda se ja i kolega dogovorimo, udjemo u radnju nafurani, pricamo sa prodavacicama na engleskom a izmedju sebe na srpskom. da im samo vidis facu, nista im nije jasno a kapiraju da nesto nije u redu...

- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
zao mi je tokyo sto nisi imao potpuni uzitak na svom odmoru u hrvatskoj, mozda imas pravo sto su uzeli bg tablice na zub, to je ipak dubrovnik. ali isto tako moras znat da i nas deru jer imamo zg tablice. postoji samo jedan nacin da se boris protiv toga : ne daj im to veselje da te kazne. neznam kako to da nisi znao da nemozes bez oznaka ici u drugu drzavu. ni ja nevolim ljepit po autu ali uvijek imam onu od magneta negdje spremljenu pa stavim. pojas , hebiga nas zakon kaze ako postoji pojas iza treba ga koristit. u jedno mozes bit siguran, ako si potpuno uredu moze ti lagano popushit , nemoze ti apsolutno nista taman da imas 15 bg tablica po autu.
isto tako bih upozorio ako ce dolazit ekipa sljedeci vikend , da se drze strogo 130 po autoputu jer haraju presretaci i nemaju milosti. toliko su uzeli maha da ujutro i po gradu love. bjezanje , zaboravi, to su sve pile od preko 250ks i najveci majmuni za volanima. eto i nas el nino je pao prije koji tjedan i uzeli mu auto.
isto tako bih upozorio ako ce dolazit ekipa sljedeci vikend , da se drze strogo 130 po autoputu jer haraju presretaci i nemaju milosti. toliko su uzeli maha da ujutro i po gradu love. bjezanje , zaboravi, to su sve pile od preko 250ks i najveci majmuni za volanima. eto i nas el nino je pao prije koji tjedan i uzeli mu auto.
slicno je meni bilo u backoj palanki u nedelju popodne kad me poslao u mjenjacnicu da uzmem dinare, je krenem a on meni: nedelja je vjerojatno ne radi ali snaci ces se. naravno snasao se kod nekih gadnih likova na trznici. neki jednostavno ne pustaju samo sto sam ja bio blesav i nisam zapalio dalje jer mi je uzeo samo vozacku ili prometnu ako se dobro sjecam . to je nekih 5 eura.TOKYO napisao: Osecao sam se kao goovno dok sam po stravicnom pljusku i gradu trazio neki ducan da zamenim evre u kune da bi me pustio da idem kuci!
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
Nisam ja bio na odmoru u Hrvatskoj nego sam bio samo u jednodevnom boravku u Dubrovniku ( autobusom ) a kolima sam samo prolazio kroz taj kraj!
I nisam ja rekao da ovi nasi vas ne deru nego sam samo iznosio moje iskustvo!
Ma razumemo se odlicno,ni ja ni ti nismo krivi za bilo sta,bili smo samo deca,da bi danas ispastali zbog toga!
Za taj pojas od pre dve godine stvarno nisam znao?? razumeo bih da me neko zaustavio negde na putu ali to je bio pandur na granicnom prelazu na ulazku u zemlju!
Za nalepnicu sam naravno znao, ali namera mi je bila da iz Herceg Novog predjem direktno za Trebinje u Bosnu ali taj put se renovira pa sam se odlucio za preko Dubrovnika,mogao sam se ja vratiti i putem kuda svi idu, na Podgoricu ali jednostavno sam zeleo ovuda da prodjem,pogotovo sto sam nostalgican pa me letovanja iz detinjstva u Kuparima povukla da jos jednom prodjem tuda i uslikam krajolik, a posto sam nalepnicu drzao u kolima a nebo se spojilo sa zemljom i pljusak i grad nije mi se dalo izlazit iz kola a i definitivno nisam mislio da ce me neko po takvom vremenu zezati, ali sranjaa se desavaju!
Moj najbolji prijatelj iz detnjstva se zvao Mirza, on je muslimanske veroispovesti,ja tad nisam ni znao sta to znaci,ubio bih sve one koji su krivi sto je on izbegao odavde za Austiju i sto ga nisam video od 93-94 godine!
Mrznja postoji kod svih strana mozda kod nekih manje a kod nekih vise mozda ima i razloga za tim,ja bih prvi trebao biti pun mrznje,moja kompletna loza potice iz Like i sa oceve i sa majkine strane , svi su izbegli za Oluju i Bljesak svima su kuce spaljene itd itd,ali naprotiv nikog ne mrzim i cak sam skroz suprotno opredeljen,ja sam veliki Jugonostalgicar i mislim da je svima bilo bolje pre rata nego posle ( naravno osim ratnih profitera ) tako sam odgajen, kad sam rekao ocu da mi je na skup u Srbiji dosao prijatelj alfista iz Hrvatske i da sa devojkom spava u hostelo,njego prvi odgovor je bio zasto te nisam pozvao da nocis kod nas da ne bi placao Hotel, ja sam tako vaspitan a tako cu daj boze preneti i na decu svoju , jedna lasta ne cini prolece i u svakom zitu ima kukolja, ljude treba postovati zbog onoga kakvi su a ne odakle su!
Medjutim dva pandura ne smeju da nas obeshrabre da mi pravimo druzenja i lepe odnose,drago mi je zbog toga i uvek kad dolazis za ovaj kraj bice mi veoma drago da budes moj gost i ti i tvoja devojka!
Minuti pre nego se zemlja spojila sa nebom , cak je i Buba snimila klip kako grad zvekece po soferci! Ali Yugisa izgurao sve!

P.S Ova tema definitivno nije za ovde i nije za lupkanje po tastaturi,uvek mogu da pricam o tome i ne bezim od toga,bilo bi mi drago da u narednim godinama uz pivu razumno i ljudski prodiskutujemo o svemu, sve je za ljude!
I nisam ja rekao da ovi nasi vas ne deru nego sam samo iznosio moje iskustvo!

Ma razumemo se odlicno,ni ja ni ti nismo krivi za bilo sta,bili smo samo deca,da bi danas ispastali zbog toga!
Za taj pojas od pre dve godine stvarno nisam znao?? razumeo bih da me neko zaustavio negde na putu ali to je bio pandur na granicnom prelazu na ulazku u zemlju!
Za nalepnicu sam naravno znao, ali namera mi je bila da iz Herceg Novog predjem direktno za Trebinje u Bosnu ali taj put se renovira pa sam se odlucio za preko Dubrovnika,mogao sam se ja vratiti i putem kuda svi idu, na Podgoricu ali jednostavno sam zeleo ovuda da prodjem,pogotovo sto sam nostalgican pa me letovanja iz detinjstva u Kuparima povukla da jos jednom prodjem tuda i uslikam krajolik, a posto sam nalepnicu drzao u kolima a nebo se spojilo sa zemljom i pljusak i grad nije mi se dalo izlazit iz kola a i definitivno nisam mislio da ce me neko po takvom vremenu zezati, ali sranjaa se desavaju!
Moj najbolji prijatelj iz detnjstva se zvao Mirza, on je muslimanske veroispovesti,ja tad nisam ni znao sta to znaci,ubio bih sve one koji su krivi sto je on izbegao odavde za Austiju i sto ga nisam video od 93-94 godine!
Mrznja postoji kod svih strana mozda kod nekih manje a kod nekih vise mozda ima i razloga za tim,ja bih prvi trebao biti pun mrznje,moja kompletna loza potice iz Like i sa oceve i sa majkine strane , svi su izbegli za Oluju i Bljesak svima su kuce spaljene itd itd,ali naprotiv nikog ne mrzim i cak sam skroz suprotno opredeljen,ja sam veliki Jugonostalgicar i mislim da je svima bilo bolje pre rata nego posle ( naravno osim ratnih profitera ) tako sam odgajen, kad sam rekao ocu da mi je na skup u Srbiji dosao prijatelj alfista iz Hrvatske i da sa devojkom spava u hostelo,njego prvi odgovor je bio zasto te nisam pozvao da nocis kod nas da ne bi placao Hotel, ja sam tako vaspitan a tako cu daj boze preneti i na decu svoju , jedna lasta ne cini prolece i u svakom zitu ima kukolja, ljude treba postovati zbog onoga kakvi su a ne odakle su!
Medjutim dva pandura ne smeju da nas obeshrabre da mi pravimo druzenja i lepe odnose,drago mi je zbog toga i uvek kad dolazis za ovaj kraj bice mi veoma drago da budes moj gost i ti i tvoja devojka!

Minuti pre nego se zemlja spojila sa nebom , cak je i Buba snimila klip kako grad zvekece po soferci! Ali Yugisa izgurao sve!

P.S Ova tema definitivno nije za ovde i nije za lupkanje po tastaturi,uvek mogu da pricam o tome i ne bezim od toga,bilo bi mi drago da u narednim godinama uz pivu razumno i ljudski prodiskutujemo o svemu, sve je za ljude!

- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ko je za,a ko protiv,ko se suzdrzava,uglavnom lepo si se proveo,ziv i zdrav kuci dosao,e sad kome se ne svidja tamo ili ovde to je vec njegov problem pa slobodno onom kome se ne svidja moze gu.a da zaraste,a mi koji ispastamo zbog necije budalastine,sad moramo da cutimo
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
ma gle tokyo, mrznja ili ne mrznja to je manje bitno, bitno je da oni rade svoj posao. koliko god to nama zvuci bezveze i prebija se preko nasih ledja oni to moraju radit. (osim ako su neke provokacije u pitanju) nije mi drago kad mi naplati 300 kn iako je to minimalna kazna ali mi je ipak drago jer konacno rade nesto. recimo kad je droga u pitanju , prvo popadaju mali dileri a nakon njih oni veci, tako to ide. inace uletio si u nanezgodniji trenutak kad su kod nas divljanja po cesti presle sve granice. policija je dobila direktivu da kaznjava sve, ali bas sve. proslu subotu se vozim po ljubljanskoj aveniji u 11 navecer i zateklo me cudo: svi do jednog voze 70kmh, reko sebi ovo je sumnjivo. patrole na sve strane, snimaju slikaju, zaustavljaju, presretaci vrebaju. to je ono sta nas sve ceka i kuda idemo. europska unija. svi ovi nasi be
- TOXON
[quote="superfly tnt"]ma gle tokyo, mrznja ili ne mrznja to je manje bitno.......
deru po gasu po hrvatskoj kada predju u sloveniju voze ko penzioneri.....
najvise kriv za ovo je policija jer ih nije bilo a sad nedavno je neki balonja ubio djevojku usred velike gorice sa tatinim bmw (
deru po gasu po hrvatskoj kada predju u sloveniju voze ko penzioneri.....
najvise kriv za ovo je policija jer ih nije bilo a sad nedavno je neki balonja ubio djevojku usred velike gorice sa tatinim bmw (
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
alo sektasi, nema odvajanja. il si sektas ili nisi.
a to - ko je odakle je i sta mu se desilo, nije za forum. ozbiljno. iskustva su ISTA i kad odes u neku vukojebinu u svoju maticnu zemlju i nalupaju te ko vola u kupusu samo zato sto nisi iz njihovog sela. jednostavno je tako. prihvati kao globalni problem ili placaj kazne i nerviraj se oko toga. treceg nema.

- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
- TOXON
Definitivno najbolji alfin motor ikada 3.0 12v
Jeftin za odrzavanje,snazan i trajan!
Sve ostalo je sranje , te ima pritisak te nema , te izbija dihtung te se pregreva turbina bla bla bla 3.0 RULES!

P.S Cujem da mi se auto prodaje,ajde sektasi, gde ste sad??
Jeftin za odrzavanje,snazan i trajan!
Sve ostalo je sranje , te ima pritisak te nema , te izbija dihtung te se pregreva turbina bla bla bla 3.0 RULES!

P.S Cujem da mi se auto prodaje,ajde sektasi, gde ste sad??
- Nigy
- Garaža: .
Bravo za paljenje.
LM, danas je reseno par stvari na makini. Povezane su maglenke, namestena sirena (na malo neobicnijoj poziciji nego sto je predvidjeno), namestena posuda vode za pranje stakala sa pumpicama (ovom bih se prilikom zahvalio prijatelju Soo koji je resio misteriju cipovanog releja i doveo ga u ispravno stanje
) i povezane priskalice 'soferke' i farova tako da sad pravim dugu kad sija sunce.
Takodje je proveren elektroventil turbine (fala Dori za tip
) i daje struju, mada ne znam da li to radi kako treba.
Kocnice vec polako 'hvataju' pa ocekujem i taj sistem da ce doci uskoro u red. Jos ostaje nekoga da umlatim uz konfiskaciju sredstava za placanje, pa da centriram trap. Mali problem mi preko svega predstavljato sto je majstor iz Zemuna koji je do sada centrirao trap na sektasici u bolnici, pa [size=18:3cfead1f43]molim za kontakt POUZDANOG lika koji zna da centrira trap na sektomobilu, a da je u BG[/size].
Bravo za paljenje.

LM, danas je reseno par stvari na makini. Povezane su maglenke, namestena sirena (na malo neobicnijoj poziciji nego sto je predvidjeno), namestena posuda vode za pranje stakala sa pumpicama (ovom bih se prilikom zahvalio prijatelju Soo koji je resio misteriju cipovanog releja i doveo ga u ispravno stanje

Takodje je proveren elektroventil turbine (fala Dori za tip

Kocnice vec polako 'hvataju' pa ocekujem i taj sistem da ce doci uskoro u red. Jos ostaje nekoga da umlatim uz konfiskaciju sredstava za placanje, pa da centriram trap. Mali problem mi preko svega predstavljato sto je majstor iz Zemuna koji je do sada centrirao trap na sektasici u bolnici, pa [size=18:3cfead1f43]molim za kontakt POUZDANOG lika koji zna da centrira trap na sektomobilu, a da je u BG[/size].
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
jedan jedini za centriranje trapa u Beogradu, Djordjevic u Vodovodskoj.
samo tamo idem, i nikad nisam lose prosao. decko koji radi na trapu je vise nego ozbiljan.
*ako nadje luft reci ce ti gde je i nece da radi pa makar mu duplo platio. u tom slucaju placas 100 din.
*kad nakaci sve i proveri, ako je trap ok, to kosta 400 din., kao provera.
*a centriranje u full-u, treca varijanta, kosta 800. zadnji trap mislim da je 300/600.
***cene su cca, nisam bio skoro...
P.S. bio sam na desetak drugih i to po preporuci ali sve neki balavci sa S/F kompjuterima koji veze nemaju. reeetki su dobri majstori za trap, a kod ovog je non stop guzva. preporucujem zakazivanje da ne bi cekicao i do 2 sata da dodjes na red.
samo tamo idem, i nikad nisam lose prosao. decko koji radi na trapu je vise nego ozbiljan.
*ako nadje luft reci ce ti gde je i nece da radi pa makar mu duplo platio. u tom slucaju placas 100 din.
*kad nakaci sve i proveri, ako je trap ok, to kosta 400 din., kao provera.
*a centriranje u full-u, treca varijanta, kosta 800. zadnji trap mislim da je 300/600.
***cene su cca, nisam bio skoro...
P.S. bio sam na desetak drugih i to po preporuci ali sve neki balavci sa S/F kompjuterima koji veze nemaju. reeetki su dobri majstori za trap, a kod ovog je non stop guzva. preporucujem zakazivanje da ne bi cekicao i do 2 sata da dodjes na red.
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ja sam u petak centrirao kod majstor Slavka u Novoj Pazovi,atoje onaj stoje 15godina radio kod Mede u Sime Solaje u Zemunu,ne vuce i neide teskokao sto vecina uradi,meni je spusten ali je sasvim ok,aj javljam ti sutra telefon,a cifra je 1000din
ko na nas krene iz mesta je naje&o