Danas sam bio kodNigy napisao:Sto se zute tice, ostali samo dugmici.
Bilo je vrata, zadnji branik, gepek, rezervoar, stakla i nesto enterijera. Baja koji je uzeo celokupno vesanje i motor (za neki bagi) sekao je brusilicom po limu jer ga je valjda mrzelo da bilo sta odsrafljuje...![]()
Inace, limarija je u pristojnom stanju i greota sto je skoljka tako upropastena...
Sektasica je bila siva TS iz '90 - imam njenu plocicu. Neko ju je unakazio farbom i crnim izolir trakama od sredine haube do zadnjeg branika.
ALFA ROMEO 75 - The Last Real Legend!
-
Go
- Drug Član
Go
- Drug Član
Mozes da pokusas, ali ce se svaki put dok ti budes spavao, to vratiti na .sektoslova.
Hoces da ja .Alfa 155. temu preimenujem u .Fiat Tipo.? :naughty:
@Tokyo75v6
Zaboravi BMW, ne zato sto ne valja, vec zbog cene odrzavanja...
Ja ne priznajem kod njih nista ispod 200ks, a to kosta...
Imao sam priliku da popravljam M3 E36 (verzija sa 286ks chipovana na preko 300ks) od jednog drugara-driftera:
Los drift + polovni delovi za opravku (nista pleharija, samo trapovi) = preko 1000eur
Viljuske smo jedva nasli u Austriji
A sve je na pocetku izgledalo kao 200-300eura stete
@kankkunen
Hvala unapred, al' sredi ti prvo svoju 75-icu, a za mene sta ostane...
Mozes da pokusas, ali ce se svaki put dok ti budes spavao, to vratiti na .sektoslova.

Hoces da ja .Alfa 155. temu preimenujem u .Fiat Tipo.? :naughty:

@Tokyo75v6
Zaboravi BMW, ne zato sto ne valja, vec zbog cene odrzavanja...

Imao sam priliku da popravljam M3 E36 (verzija sa 286ks chipovana na preko 300ks) od jednog drugara-driftera:
Los drift + polovni delovi za opravku (nista pleharija, samo trapovi) = preko 1000eur

Viljuske smo jedva nasli u Austriji

@kankkunen
Hvala unapred, al' sredi ti prvo svoju 75-icu, a za mene sta ostane...

- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
- superfly tnt
- Garaža: Ford Tabanus
-
Sa
- Drug Član
- TOXON
- Garaža: Bmw E30 318is
@FRIS
imam,ustvari zelju za prodajom sam dobio iz razocaranja!alfi75 i delova sve manje dihtung glave sam cekao iz Madjarske 15 dana,diht... kartera nemam drzi ga silikon nije problem ali ja sam picajzla za kola sve mora da bude cakum pakum ne volim da budzim.!A o majstorima da ne pricam
niko nece i ne zna da ga radi, Aleksa i Misa uvek u guzvi da mi Nesa-menjac nije dao radionicu da se koristim ko zna kad bi ga zavrsio a i skoro sam sve sam morao da radim cak me i Aleksa bio ispalio (zato da ne kenja ono sa izdajicom!) Svi moji ortaci su BMW-isti a ja uvek sam protiv svih nije problem!, ali izgleda da sam ja jedina budala ma koliko voleo taj auto kad ni piiiip... gumu kardana ne mogu da nadjem a da nije
ispucala (sreca da mi je auto u odlicnom stanju pa mi jos nisu potrebni ti
delovi) ali sa obzirom da volim malo da ga nacepam sve trpi !, ipak je to
star auto a ja drugi nemam pa da ga drzim tek onako za zezanje!!
Sta da ti kazem kad mi treba pet meseci da skinem menjac i da pomerim
viljusku za jedan zub!, i jos nisam to uradio a i ko zna kad cu! jel nema ko da mi pomogne a sve alfisti u p.m!
Gledam ove drugare sa trka sto voze opele non-stop pomazu jedni drugima stalno nesto menjaju,friziraju,sredjuju itd pa sta smo mi onda?
nema pravih dela samo teorija i kenjanje a u praksi prazno tek po neka
prepravkica to je ono sto mene muci matori ako me razumes a ako ne onda sam ja verovatno na pogresnom mestu!
Nisam ja ni mislio na e36 nemam ja para za njega ali za neki dobar e30Tokyo75v6 napisao: Zaboravi BMW, ne zato sto ne valja, vec zbog cene odrzavanja...Ja ne priznajem kod njih nista ispod 200ks, a to kosta...
Viljuske smo jedva nasli u Austriji![]()
imam,ustvari zelju za prodajom sam dobio iz razocaranja!alfi75 i delova sve manje dihtung glave sam cekao iz Madjarske 15 dana,diht... kartera nemam drzi ga silikon nije problem ali ja sam picajzla za kola sve mora da bude cakum pakum ne volim da budzim.!A o majstorima da ne pricam
niko nece i ne zna da ga radi, Aleksa i Misa uvek u guzvi da mi Nesa-menjac nije dao radionicu da se koristim ko zna kad bi ga zavrsio a i skoro sam sve sam morao da radim cak me i Aleksa bio ispalio (zato da ne kenja ono sa izdajicom!) Svi moji ortaci su BMW-isti a ja uvek sam protiv svih nije problem!, ali izgleda da sam ja jedina budala ma koliko voleo taj auto kad ni piiiip... gumu kardana ne mogu da nadjem a da nije
ispucala (sreca da mi je auto u odlicnom stanju pa mi jos nisu potrebni ti
delovi) ali sa obzirom da volim malo da ga nacepam sve trpi !, ipak je to
star auto a ja drugi nemam pa da ga drzim tek onako za zezanje!!
Sta da ti kazem kad mi treba pet meseci da skinem menjac i da pomerim
viljusku za jedan zub!, i jos nisam to uradio a i ko zna kad cu! jel nema ko da mi pomogne a sve alfisti u p.m!
Gledam ove drugare sa trka sto voze opele non-stop pomazu jedni drugima stalno nesto menjaju,friziraju,sredjuju itd pa sta smo mi onda?
prepravkica to je ono sto mene muci matori ako me razumes a ako ne onda sam ja verovatno na pogresnom mestu!
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ljudi imam strucno pitanje,dal je neko pravio skracen hod menjaca ali ne skracivanje rucice,nego da ostane iste visine a da se skrati put saltanja,posto planiram da pravim,dal neko ima neku ideju
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
-
Go
- Drug Član
Ma kapiram te skroz
Fora je u tome sto je E30 jos veca kanta, te ni jedan model iz te serije ne moze na crtu sa Tvojom 75-icom
Pazi, sve i da nema ovog foruma i ARCS-a, ja bih i dalje imao svoju Turbaljku. Pa ja sam se nalozio na ovu Alfu pre nego sto je i osnovan nas klub, i apsolutno me ne bi doticalo da svi u mom drustvu voze Mercedese ili Audije.
Njihova stvar-ostajemo dobri
Zao mi je sto nemas sa kim da .raduckas. na svojim kolima
Koliko sam ja shvatio, od one price da ekipa iz BG-a uzme neku garazu, verovatno nema nista
Ne mogu ljudi da se dogovore... te lokacija, te ovo, te ono... a i treba neko da placa to svaki mesec.
Bolje perionicu da iznajme
Neke ljude bih rado preselio u NS, pa da vidis zabavu
Ako bas resis da prodas V6, ustupi ga Saletu-DeLaPrijedsedniku na 24 mesecne rate

To sto ti je srcu drago, to i uradi, i kraj price :cool
Ma kapiram te skroz

Fora je u tome sto je E30 jos veca kanta, te ni jedan model iz te serije ne moze na crtu sa Tvojom 75-icom

Njihova stvar-ostajemo dobri

Zao mi je sto nemas sa kim da .raduckas. na svojim kolima

Koliko sam ja shvatio, od one price da ekipa iz BG-a uzme neku garazu, verovatno nema nista

Bolje perionicu da iznajme

Neke ljude bih rado preselio u NS, pa da vidis zabavu

Ako bas resis da prodas V6, ustupi ga Saletu-DeLaPrijedsedniku na 24 mesecne rate

To sto ti je srcu drago, to i uradi, i kraj price :cool
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
posto sam sredio luftove na polugama salta se idealno i precizno samo je hod rucice mnogo dugacak,doduse i navika je cudo,i na corsi i na unu mi je hod od 1.-2. kao kod mnogih sto je luft dok je u brzini,ali to sa pomeranjem tacke oslanjanja sam i planirao pa da se srafi sa gornje strane odnosno u kabini
evo i jedan link sta covek napravi
http://www.alfagtv6.com/blueLightning/blueLightning.htm
evo i jedan link sta covek napravi
http://www.alfagtv6.com/blueLightning/blueLightning.htm
ko na nas krene iz mesta je naje&o
-
Go
- Drug Član
mislim da gresis po tom pitanju da alfisti ne pomazu jedni drugima i da nema te saradnje o kojoj ti pricas, ti si jedini koji je izneo ovako nesto!? ne znam za tebe ali 'mi' alifisti se dosta druzimo bez obzira na garazu koju spominje fris... snalazimo se i ovako (jednostavno takva prostorija koja nama treba nije laka za pronaci i nije jeftina, treba par stvari da se pogodi i to je to)
nek me neko ispravi ako gresim...
Re: BMW
izvinjavam se sto se ubacujem ovako, a jel si razmisljao mozda da li moze da bude problem u tebi?!Tokyo75v6 napisao: Sta da ti kazem kad mi treba pet meseci da skinem menjac i da pomerim
mislim da gresis po tom pitanju da alfisti ne pomazu jedni drugima i da nema te saradnje o kojoj ti pricas, ti si jedini koji je izneo ovako nesto!? ne znam za tebe ali 'mi' alifisti se dosta druzimo bez obzira na garazu koju spominje fris... snalazimo se i ovako (jednostavno takva prostorija koja nama treba nije laka za pronaci i nije jeftina, treba par stvari da se pogodi i to je to)
nek me neko ispravi ako gresim...
-
Go
- Drug Član
steta fris da nema tko da ti pomogne,evo pogledaj kako meni ekipa pomaze u slaganju bolida za drift,ja vozim alfu a oni hondu ford,audi,bmw e30 320is i e30 325i te punto,vidis nisu alfisli,al smo slozni(streetraceri i drifteri):
-evo linka
http://www.slo-drift.com/portal/viewtopic.php?t=519
molim komentare projekta,sve osim spustanja auta,koji je ispao kao zajeb,treba ga podignut,auto je prenizak i pretvrd

-evo linka
http://www.slo-drift.com/portal/viewtopic.php?t=519
molim komentare projekta,sve osim spustanja auta,koji je ispao kao zajeb,treba ga podignut,auto je prenizak i pretvrd

-
Go
- Drug Član
Tokyo75v6 ima problem...
Meni ima ko da pomogne i ja ne spominjem garazu nego radim u njoj i pomazem sebi i Alfistima iz Novog Sada koliko god je to u mojoj moci
Da se ne lazemo, najvise poznavalaca mehanike sa iskustvom je upravo medju Sektasima, sto naravno ne znaci da se taj model najvise i kvari
Drugari, opusteno... :cool
Tokyo75v6 ima problem...

Meni ima ko da pomogne i ja ne spominjem garazu nego radim u njoj i pomazem sebi i Alfistima iz Novog Sada koliko god je to u mojoj moci

Da se ne lazemo, najvise poznavalaca mehanike sa iskustvom je upravo medju Sektasima, sto naravno ne znaci da se taj model najvise i kvari

Drugari, opusteno... :cool