Razlike 1.8 i 2.0 16v TS
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Super! I nek je sa srecom, dosta je bilo malera. Rekoh ti ja da 2.0 ide primetnije bolje nego sto bi se reklo na osnovu razlike od samo 10 ks.
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
E pa Jurke, sad sa ovom makinom i uz drvenariju lagano si stigao do one konfiguracije koju si merkao kod mene
Re: Razlike 1.8 i 2.0 16v TS
E pa Jurke, sad sa ovom makinom i uz drvenariju lagano si stigao do one konfiguracije koju si merkao kod mene
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
- Jurke
- Drug Član

- Garaža: ex 156 1.8 (2.0) TS
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
156 1.9 MJet 16V SW - Lokacija: Srbija
Hvala svima!!!
Ovde na forumu sam samo slušao da je 1.8 bolji od 2.0. Kad mi se ovo izdešavalo video sam (čitao/slušao) da se dešava i kod jednih i kod drugih. Nisu baš poznati po dobrome, u razloge neću da ulazim. Izgleda kako koga usere.
Ide, ide primetno bolje od 1.8. Baš ume lepo da potegne i da nabije u sedište. 2-3 puta sam ga malo stisnuo u drugoj ili trećoj pa sam uočio razliku, jbg još se bojim i da vozim auto a kamoli da se opustim ponekad
Jedino što ovaj malo zuji?! Da li je do onih balansera što 1.8 nema ili do čega je nemam pojma?! Jel zna neko šta bi moglo biti?
Onako kao kad loš auto radio prenosi zvuk na zvučnicima kako auto ubrzava pa zuji sve jače i jače, samo kod mene mnogo tiše ali se čuje
@alfanatic
Jedva čekam da vidim tamno drvo u kabini
Samo me malo koči zamena volana zbog jastuka, ostalo nije problem.
Ovde na forumu sam samo slušao da je 1.8 bolji od 2.0. Kad mi se ovo izdešavalo video sam (čitao/slušao) da se dešava i kod jednih i kod drugih. Nisu baš poznati po dobrome, u razloge neću da ulazim. Izgleda kako koga usere.
Ide, ide primetno bolje od 1.8. Baš ume lepo da potegne i da nabije u sedište. 2-3 puta sam ga malo stisnuo u drugoj ili trećoj pa sam uočio razliku, jbg još se bojim i da vozim auto a kamoli da se opustim ponekad
Jedino što ovaj malo zuji?! Da li je do onih balansera što 1.8 nema ili do čega je nemam pojma?! Jel zna neko šta bi moglo biti?
Onako kao kad loš auto radio prenosi zvuk na zvučnicima kako auto ubrzava pa zuji sve jače i jače, samo kod mene mnogo tiše ali se čuje
@alfanatic
Jedva čekam da vidim tamno drvo u kabini
Samo me malo koči zamena volana zbog jastuka, ostalo nije problem.
Алфа Ромеотик
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
- Pittatore
- Drug Član

- Garaža: AR 155 3.0 24v Reborn
AR 166 jtd Familiare
Opel Zafira OPC Familiare XL
Yamaha FZR1000 EXUP Hajde da se volimo XD
AA500 Dvogumena raga - Lokacija: BG
Pogledaj spanere i rolere, ili je neki crkao ili je neki pretegnut.
Za pocetak skini na trenutak PK kais i upali ako nestane zujanje onda dalje gledas roler PK, alternator i ostalo sto pokrece PK kais. Ako zuji i dalje pregledati roler,spaner zupcastog, vodenu pumpu.
Za pocetak skini na trenutak PK kais i upali ako nestane zujanje onda dalje gledas roler PK, alternator i ostalo sto pokrece PK kais. Ako zuji i dalje pregledati roler,spaner zupcastog, vodenu pumpu.
- Jurke
- Drug Član

ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
Znači može da bude i to u pitanju? A ja kontao oko tih balansera i kaiša za njih (mada vidim da to mnogi skidaju i navodno bez ikakvih posledica po motor). Svakako planiram sledeći mesec odraditi veliki servis ako bude parica, pa se nadam da će to nestati 
Алфа Ромеотик
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Manjak snage mora da se kompenzuje glasnijom pričom na forumuOvde na forumu sam samo slušao da je 1.8 bolji od 2.0.
Acqua-Olio-Benzina
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Meni se tako cula vodena pumpa.Otisla je bila u lezaju.
Sto se tice 1.8---2.0,na hrvatskom AR forumu je vise riknulo 1.8,nego 2.0.
Sto se tice 1.8---2.0,na hrvatskom AR forumu je vise riknulo 1.8,nego 2.0.
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- Jurke
- Drug Član

ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
Pa moraću uraditi veliki servis komplet, da budem siguran.
Danas sam zvao i nude mi od Dayco-a... A pumpu Dolc neku
Danas sam zvao i nude mi od Dayco-a... A pumpu Dolc neku
Алфа Ромеотик
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Možda je bolje da nastavak priče ide u virus, ovde je rečeno šta je trebalo reći.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!