Da li ima kraja...
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Zar nije to pisalo na onom sajtu čiji je link postavio Dragon? Tamo lepo piše da je sav taj text nadjen na Facebook-u (?)
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Da jeste imam ga kopiranog u kompu i procitao vise puta i time se upravljam platim parking a kad zaboravim onda se ponasam onako kako pise...

- Nigy
- Garaža: .
Nadam se da je novinarska patka to da 'skidaju sa racuna', mada sumnjam da bi tako nesto izmislili.
- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
Opet se vracamo na to da drzis pare ispod duseka i predstavljas se laznim imenom. Zdrava paranoja u Srbiji. 
Ili kako kazu u star treku " Why tell a truth when a lie will do... "

Ili kako kazu u star treku " Why tell a truth when a lie will do... "
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
Kao i uvek ako o nečemu dovoljno dugo i zastrašujuće pričaš počne u to da se veruje a onda i da se sprovodi.
Znatel onu priču o tri majmuna u kavezu?
Znatel onu priču o tri majmuna u kavezu?
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74. ... kod-sudije
Evo i jedne olaskice! Konacno da neko misli i na nas vozace, pa da nam pojednostavi placanje kazni. Mislim da treba zaposliti jos hiljadu ljudi neke prvatne firme, pa mogu da dolaze na adrese kao postari i da nam donose kazne i uzimaju pare. li jos bolje, da placamo pausalo. Svako po 50.000 dinara godisnje, jer sigurno da cete za to vreme da se parkirate nepravilno deset puta.
Nedozvoljeno parkiranje i zaustavljanje na javnim površinama, u gradu koji ima čak pola miliona registrovanih vozila, jedan je od najvećih problema.
- Kontrola ove vrste "nediscipline" prioritetni je zadatak Komunalne policije u ovoj godini, na osnovu Plana rada koji je nedavno doneo Privremeni organ grada Beograda - zaključio je načelnik Komunalne policije.
To je najveci problem, pa da...nikako nije problem nedotsatka parking mesta, garaza, organizacije gradskog saobracaja da se ne ide u centar kolima. Ne, nego svuda urbanisticka mafija treba da posadi zgradu, pa da neki predsednik optine bude dobar stan-dva...
Stvarno, dokle vise. Besan sam isto kao pre 5. oktobra i spreman sam opet na barikade...leba mi!
Evo i jedne olaskice! Konacno da neko misli i na nas vozace, pa da nam pojednostavi placanje kazni. Mislim da treba zaposliti jos hiljadu ljudi neke prvatne firme, pa mogu da dolaze na adrese kao postari i da nam donose kazne i uzimaju pare. li jos bolje, da placamo pausalo. Svako po 50.000 dinara godisnje, jer sigurno da cete za to vreme da se parkirate nepravilno deset puta.
Nedozvoljeno parkiranje i zaustavljanje na javnim površinama, u gradu koji ima čak pola miliona registrovanih vozila, jedan je od najvećih problema.
- Kontrola ove vrste "nediscipline" prioritetni je zadatak Komunalne policije u ovoj godini, na osnovu Plana rada koji je nedavno doneo Privremeni organ grada Beograda - zaključio je načelnik Komunalne policije.
To je najveci problem, pa da...nikako nije problem nedotsatka parking mesta, garaza, organizacije gradskog saobracaja da se ne ide u centar kolima. Ne, nego svuda urbanisticka mafija treba da posadi zgradu, pa da neki predsednik optine bude dobar stan-dva...

Stvarno, dokle vise. Besan sam isto kao pre 5. oktobra i spreman sam opet na barikade...leba mi!
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- derg38
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 jtdm ,16v
Alfa Romeo 147 1.9 jtdm,16 v,Collezione,limited? - Lokacija: Zemun
pre deset dana zakasnio 4 min. i napisao kaznu a nigde ga na puskomet nema na zem.keju,majku mu kao da je unapred napisao,pravac niz ulicu vide se petsto metara,nema ga al kazna zataknuta pa majku mu treba mu bar 30 sek. po kolima da proveri a njega nemaaaaa.
Za 4 min. kasnjenja 1870 din.
Za 4 min. kasnjenja 1870 din.
- Bg_Silver
- Garaža: /
Trebao si da im napises zalbu na mail u roku od 7 dana, jer po pravilu imas 5 minuta posle isteka uplate da pomeris svoje vozilo. Meni su isto tako kod ekonomskog faxa napisali kaznu a proslo je 3 minuta od isteka parkinga. Zalio se i ponistili su mi kaznu. 

- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Odosmo u off, ali prosto se nameće i tangira sav pošten svet koji bi da živi od svog rada...
Re: Da li ima kraja...
Eh... ima samo jedan mali problem, a to je kad se revolucija ne izvede do kraja i kad se samo izvrši preraspodela funkcija i bogatstva uz pranje biografija. U međuvremenu se izjalovila nada, volja i energija, poverenja više nema u nikoga, a onda tu više ni nema materijala za revoluciju... bez koje opet teško da ima boljitka...Dragon napisao:Stvarno, dokle vise. Besan sam isto kao pre 5. oktobra i spreman sam opet na barikade...leba mi!

Odosmo u off, ali prosto se nameće i tangira sav pošten svet koji bi da živi od svog rada...
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Ma uzas, besan sam i na sebe sto sam uopste ostao ovde verujuci u bolje sutra, ali opet iste grozne njuske...ali, jbg, da ne sirimo sad....
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Pa de brate Australija slupao bi se prvi dan
posle bi morao kengura da jašem 

- derg38
Ja zvao telefonom javila se neka kobila i rekla da nakon prvog parkiranja u zoni imam rok od 15 min da platim,a nakon isteka tog prvog sata nema vise ni minuta cekanja.
Tako mi rekla.
Re: Da li ima kraja...
Bg_Silver napisao:Trebao si da im napises zalbu na mail u roku od 7 dana, jer po pravilu imas 5 minuta posle isteka uplate da pomeris svoje vozilo. Meni su isto tako kod ekonomskog faxa napisali kaznu a proslo je 3 minuta od isteka parkinga. Zalio se i ponistili su mi kaznu.
Ja zvao telefonom javila se neka kobila i rekla da nakon prvog parkiranja u zoni imam rok od 15 min da platim,a nakon isteka tog prvog sata nema vise ni minuta cekanja.
Tako mi rekla.
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Ebo vas evrolet,neopevano g.vno od kola.
A Man's Got to Know His Limitations...
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
To se zove lud zbunjenog.
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Sad citam da bi ubacivanje ovih sastojaka u gorivo, pomocu kojih bi trebalo da se zna da li ima ubacivanja nelegalnih kolicina, moglo da poveca cenu 30 para po litru. Kao, verovatno u veleprodaji, a pitanje je da li ce i u maloprodaji. Jok i nece.
- elas
- Bg_Silver
- Garaža: /
@derg38
Ne moguce, mislim da te je slagala, verovatno da te otkaci, ono sto su meni napisali kaznu 3 minuta je bilo kada je prosao drugi sat uplate u zoni 2. Ne treba im nista verovati.
Ne moguce, mislim da te je slagala, verovatno da te otkaci, ono sto su meni napisali kaznu 3 minuta je bilo kada je prosao drugi sat uplate u zoni 2. Ne treba im nista verovati.
- derg38
- elas
Ako je ovo istina pitam se dokle ce uvek biti ovih zasticenih i povlascenih,kao i slucaj Petre Cvijic mislim da se tako preziva,na kraju se ispostavilo da je onaj preminuli covek nju udario a ne obrnuto
http://www.kurir-info.rs/preminula-zena ... ak-1221521
http://www.kurir-info.rs/preminula-zena ... ak-1221521

- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Parking servis: Platite ili plenimo
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=813914
G O * * * R I!
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=813914
G O * * * R I!
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80