Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
taj sammotorhead napisao:I ja dolazim motorhead 156 2.4 mjet sw i jos nešto Miloš Simeunović neka me kontaktira zato sto sam ja Nenad Simeunovíć
Aaaa, pazi sad, moj auto ce da vozimo Vojkan i ja pa ti sedi kad on bude teraonelle napisao:Grujo pošto sam se ugojio jedno 10 kg od prošlog skupa bolje da voziš sam.......da opet ne kukaš na suvozača![]()
pazi ovo bice ludo koad se spremaju pet menjaca auu
Dobro, onda cu ja sa tobomGruja napisao:Aaaa, pazi sad, moj auto ce da vozimo Vojkan i ja pa ti sedi kad on bude teraonelle napisao:Grujo pošto sam se ugojio jedno 10 kg od prošlog skupa bolje da voziš sam.......da opet ne kukaš na suvozača![]()
![]()
I zagovaraj ga malo, pricaj mu neke masne price i tako to, cisto da ne bude bas mnogo brzi od mene...
Ma jok bre samo pricaj gde ima jeftinih Alfi za preprodaju oma ce fasuje livaduGruja napisao:Aaaa, pazi sad, moj auto ce da vozimo Vojkan i ja pa ti sedi kad on bude teraonelle napisao:Grujo pošto sam se ugojio jedno 10 kg od prošlog skupa bolje da voziš sam.......da opet ne kukaš na suvozača![]()
![]()
I zagovaraj ga malo, pricaj mu neke masne price i tako to, cisto da ne bude bas mnogo brzi od mene...
Jbg broju 1Dora napisao:Drugarice i drugovi, izuzetno m ije žao što neću sutra prisustvovati sastanku i trubiti troglasnom sirenom koju sam spremio kao i što nećete videti žute lajsne koje sam takodje spremio štosa radi ali sad sam završio posao za danas a niej radni dana a nisam ni završio planirani posao tak oda nema odmora a sledeća nedelja je još gora katastrofa. Nisam ni auto stigao da operem a crknut sam kao pasac.. Znam da će mnogi odanuti dušom što smetalo nije došlo ali taka tura, neki drugi put...
Ja sam na Mamamobil i mislio, ne znam na sta ste vi mangupi ciljaliGruja napisao:Dzaba. Sad je vec definitivno da dolazim Mamamobilom...
Gde...gde ima......ccccPittatore napisao:Ma jok bre samo pricaj gde ima jeftinih Alfi za preprodaju oma ce fasuje livaduGruja napisao:Aaaa, pazi sad, moj auto ce da vozimo Vojkan i ja pa ti sedi kad on bude teraonelle napisao:Grujo pošto sam se ugojio jedno 10 kg od prošlog skupa bolje da voziš sam.......da opet ne kukaš na suvozača![]()
![]()
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”