Takođe, verovatno da je prosečna potrošnja malo jača i zbog toga što vozim kratke relacije, pa je motor uglavnom hladan, tj. ne postigne ili tek postigne 90 stepeni.
A i Jurija Gagarina u špicevima je postala nikad zagušenija.

Prosek ti je 6.1Vlada R napisao:Da dopunim svoje prethodne postove. Na velikom servisu majstor je konstatovao da na prethodnom servisu nisu dobro uzupčili tj da su omašili za jedan zub. Najavio je da bi sada trebalo da ide bolje i nešto manje da troši. Razlika u ubrzanju je diskretna i pre svega na nižim obrtajima ali je razlika u potrošnji značajna, skoro 1l/100 km. Na deonici gde mi je ranije trošio 6,9 sada troši 6,1 l/100 km. Na većim brzinama (140-160) je razlika manja, oko 0,5-0,6l ali primetna.
zen napisao:Rešio sam da više ne verujem kompjuteru, pogotovo posle chipovanja, pa sam napunio rezervoar do čepa, resetovao kilometražu i vozio dok se nije upalila lampica, i sinoć sam dopunio do vrha opet i izmerio sa starim dobrim digitronom. Sve je bila gradska voznja i rezultat je bio tačno 10.0 l na 100 km. Gorivo je sipano na MOL pumpi sa wyns aditivom koji inace sipam pri svakom tankanju.
Steva konjnelle napisao:jedino da vozim kao moj komšija Steva konj(60 na sat) ali to nikako neću!
What a fuck..........ma ne Darko brate,šište meni jaja za potrošnju......o nezen napisao:Imas potrosnju 7 i zalis se? Pa sta bi ti Nelle da vozis tonu i sedamsto tesku limuzinu nekom pristojnom brzinom na kiselo mleko?
Pravite dramu oko gluposti, litar gore litar dole, tragedija...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Povratak na “Alfa Romeo 159 | Brera/Spider | 8C Comeptizione/Spider”