Evo malo slika i od mene!

Ma Baraberson nas pali sigurno!!!!!!!!!!!!!!!Santino napisao:
momci su krenuli na slikanje skupa telefonom!
ma da slika se zove "test1jb.jpg"bane napisao:Ma Baraberson nas pali sigurno!!!!!!!!!!!!!!!Santino napisao:
momci su krenuli na slikanje skupa telefonom!
Ne zajebavaj se nego daj taj snimak!!
Santino napisao:momci su krenuli na slikanje skupa telefonom!
Naravno da nas pali ... kao što niko nije došao na skup trotinetombane napisao:Ma Baraberson nas pali sigurno!!!!!!!!!!!!!!!Santino napisao: momci su krenuli na slikanje skupa telefonom!
Ne zajebavaj se nego daj taj snimak!!
Ja se 100% slažemdarkbgbd napisao:stalno ista prica,rezultati,rezultati. Treba ukinuti bilo koju vrstu voznje i akcenat staviti na druzenje za i nakon skupa.Ispade da je cela svrha okupljanja takmicenje ko je najbrzi. Meni to nista ne znaci i nikad ne bih izasao na stazu(a nisam sigurno los vozac).bitno je druzenje i upoznavanje clanova i ljubitelja Alfe. Mislim za novac koji je dat za stazu je bolje organizovati neku vrstu druzenja u nekom klubu ili slicno.Ok je ideja zvuk,najlepsa Alfa i za sledeci skup smisliti jos neku tipa muzika,najmladji clan,najstariji i slicno. Verovatno se vecina ne slaze sa ovim ali to je moje misljenje.
To je tebi zanimljivo jer si bio prvi put ... a nisi bio prisutan kad je dečkoSauriann napisao:ne treba ništa ukidati. Ukusi su različiti. Meni se baš svidelo što smo vozili. Uostalom nije moranje, prijavi se ko hoće...
Sheta_Junior napisao: Tata izadje iz kola,pogleda pored puta jarak,katakombe, ali vidi da ce da prodje.Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak,digne ga na put,spusti citrica i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Bice ne brini, vidis da fotke samo pristizu. Treba sve to pregledati, pa komisija, pa vecanje, pa pauza za rucak, pa opet nazad na vecanje...peya napisao:Sta bi sa izborom za naj fotku Alfa devojke na skupu?
Sheta_Junior napisao: Tata izadje iz kola,pogleda pored puta jarak,katakombe, ali vidi da ce da prodje.Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak,digne ga na put,spusti citrica i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”