Ovde se sam ja prozvan.Famos1964 napisao:
Ovaj što kaže da pljujem Alfu neka ode na univerzalne forume,pa će videti da je bljuvotina tipa 'američko-namačko' đubre adekvatna pljuvanjima 'ko je video da crni žabari umeju da naprave auto' pa sve do statistike o pouzdanosti i broju poseta servisa i kvarova.
Ako vozim ili mi je lepa Alfa ne znači da mogu da lupetam da može da se poredi sa BMW-om,Mercedesem....ovi ostali su diskutabilni.A i Audi A5 je đubre i nije lep poput 159-ke...pristranost i navijački duh razumem,al' porediti babe i žabe nema smisla.Svaki svoj auto sam voleo...od Yugića i Renoa 4,Golfa 1,2 pa do ovih novijih.
Kada pripadnik države poput naše napiše 'američko-nemačko' đubre onda pomislim da isti misli da smo mi 'nebeski narod' a nema nas ni koliko stanovnika u Štutgartu i okolini,gde se sva đubrad od kola i prave...![]()
izvinjavam se moderatorima unapred ali moram da se proderem , posto FAP-FAMOS je dosao u godine gde slabije cuje :
KO JE POREDIO UOPSTE ALFU SA BMW-om I MERCEDES-om??????
Ti si prijatelju moj prolupao 100%... sam pominjes nekog FOKUSA pa SIERRU .... odakle sad BMW i Mercedes u prici? Ja ako mislim da je to americko-nemacko djubre,ja cu to da napisem,jer je istina

Odakle sad pocinje naconalisticka prica,posebno za "nebeski narod"? Ne razumem te...
Provaljen si,ti si jedan obican provokator-neznalica

Sad jos i vredjas koeficijent inteligencije... po tvom pisanju,zakljucujem da je tvoj IQ otprilike kao broj cipela koji nosisFamos1964 napisao: To što VI shvatate sve zlonamerno,a ne u smislu da će obratiti pažnje više i sprečiti veće izdatke ako mu neko predoči pravo stanje to je druga stvar.Ili koliki ti je IQ toliko i znaš i pričaš.

Ajd zdravo