Cekam malo da iscrpite teme, po mom misljenju aktivnosti oko skupa jos uvek traju...scudetto napisao:izgleda da skrivaju vremena da ne bude prozivki posle
Da nije Marko vlasnik??acasmc@146 napisao:Evo da i ja napisem koju rec hvale! Skup je bio odlican. Nemam nikakvih zamerki! Cak sam i naleteo na lika kome sam prodao prosli auto, belu Alfu 33 1.7ie sa Mile milja(e ovo stvarno nisam znao kako se pise) felengama.
↲steta nisam mogao da sacekam proglasenje pobednika.↲Alfice su extra, sve do jedne! ↲Deo sa voznjom je najaci! Ja sam odusevljen svojim vremenom 56.1s, s obzirom da sam stazu prvi put video, a kamo li vozio. Mada nisam imao mudanca da vratim u 1. brzinu na poslednjoj krivini, cenio sam da lomim menjac u najavi!
↲Inace, Kleberi su posteno odradili svoje!↲P.S. Da li sam to utripovao, ili su samo meni pistale gume 95% staze???
dekideki napisao:ali *ebo spusten sportski auto koji se ne cuje na sve strane
mishkom napisao:Da nije Marko vlasnik??acasmc@146 napisao:Evo da i ja napisem koju rec hvale! Skup je bio odlican. Nemam nikakvih zamerki! Cak sam i naleteo na lika kome sam prodao prosli auto, belu Alfu 33 1.7ie sa Mile milja(e ovo stvarno nisam znao kako se pise) felengama.
↲steta nisam mogao da sacekam proglasenje pobednika.↲Alfice su extra, sve do jedne! ↲Deo sa voznjom je najaci! Ja sam odusevljen svojim vremenom 56.1s, s obzirom da sam stazu prvi put video, a kamo li vozio. Mada nisam imao mudanca da vratim u 1. brzinu na poslednjoj krivini, cenio sam da lomim menjac u najavi!
↲Inace, Kleberi su posteno odradili svoje!↲P.S. Da li sam to utripovao, ili su samo meni pistale gume 95% staze???
QV lale, kojim autom si ispratio skup?
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”