Koristim priliku da se zahvalim u svoje i u ime vladaromea
Sashi,Hemiju,Austinu na toplom docheku i lepom provodu.
Na urnebesnoj voznji,posebno za ono brisanje kao gumicom
ona dva krsha od B M Wa.....HAHAHAHAH Sale samo tako nastavi.....
Kladim se da bi i onog otpadnika tako obrisao.
Ps,Sale fala ti za ono svechano odelo.
Ovih par slika ce mozda donekle opisati
moje odusevljenje.
Jedan od drazih drugova mi je Bemvejista,valjda se tako pise.
Zove se Marko,u vreme kaeda je vozio 325kabrio,nagovorio sam ga
da sedne u moju ex 75 1.6 ie i doveze je od Bora do Negotina.
Imao je dva komentara:
Prvi je bio na uzbrdici kada je rekao:. Stvarno sportsko srce.
Drugi na dugackom pravcu:.Pa ovo vuce na luft od pedale gasa!.
Otpadniche znam da se duboko kajes ali neka ti.
koji ti je odnos tezine na plavoj serpi? Nesto ti se klati
ona jedna drska....
Ako nekome ide taj 1.6 onda nemamo o cemu da razgovaramo!
Na drag kod nas je dolazila jedna kocka crvena 2.5i koja je za nijansu isla slabije od moje 3.0 v6,a 3.0v6 ide MNOGO MNOGO bolje od 1.6
Vlado budi malo objektivniji :cool
Ja zezam malo saleta el mi je dosadno a on mi je simpatican lik za te stvari pa eto!
Sale sto se tice one slike sto sam ti je .kao. poslao na PP izgleda da cu morati da ti prevedem!
Izgleda da je kod BMW-a sve extra sem motora a kod Alfe je sve krs osim motora pa je lik nasao kompromis izmedju te dve stvari
Alo ljudi meni su draga oba auta puno i ova prica je suvise smesna, dok alfa ima bolji raspored mase ima krs menjac sto je kod bmw-a suprotno,dok bmw ima lepu tablu i raspored papucica i poziciju menjaca kod alfe je to sve naopako bla bla bla. . . . stvrno nije tema za to ali ono sto ja pokusavam da objasnim vec neko vreme je to da trebamo biti OBJEKTIVNIJI ali izgleda da mi tesko ide!
Za kaznu saletu sledeci auto mi je 325 sa diferencijalom od 2.0 , sale ima da te ofunjim kao slinu samo na saltanju germani getribe
Ja sam vozio sektomobil jednom na kratko, TS-a, stvarno je cudan trip skroz...treba se navici...a BMW ne voleeeeem nikako, dovoljno mi samo kad vidim koji se tu svet skupi na tim BMW okupljanjima...neka hvala necu da se druzim sa takvim likovima, ima izuzetaka naravno i njima svaka cast ali...
Ja sam zamrzeo BMW zbog raznih likova i poznanika koji su kakili po ceo dan o njemu ali onda sam shvatio da ne treba ljude povezivati sa kolima!
Znaci ako tamo neki lik kreten vozi 145 ti neces??? Glupost!
Na tom skupu sam video puno budaletina ali i tako gotivnih likova!
Ako si isao tamo sigurno si chuo za chika Tomu,on im je otprilike maskota skupa,lik ima 60 godina a vozi poligon sa chunjevima kao na filmu,lik me totalno odusevio Posle kratkog razgovora sa njim i njegovog pitanja sta vozim?? Na moj odgovor 75 3.0 v6 lik je sa stravicnim osmehom na licu izgovorio : Aaaaaa to je transaxleeee to je strasna masina
Razumeces poentu da ne piskaram vise,znaci i medju njima ima stvarno super likova!
Ne znam zasto sam ovo napisao?,uglavnom ne skodi a ako ne skodi onda koristi!
@bmwokijo
Ne znam zasto ali si mi jako simpatican
Stani u red, zakazuju mi crtu opelasi, vagenovci, wmb-jasi
Ko ce mi svo to gorivo platiti....
btw taj 325 otresem kao slinu sa ovih 5,5 cilindara u funkciji, bez spera i sa plasticnim gumama.
Nego odmah odkazi Zverku da nas ne obrukas,pojesce te!
Da bi shvatio o cemu govorim popricaj sa Aleksom malo o tome pa ce ti sam objasniti kako se proveo sa 3.0v6 i T.S menjacem sa mnogo mnogo slabijim kolima od zverka!
Cuti i kompresuj masinu ako zelis prave rezultate
Daj boze da ti auto sa tim gumama i tim motorom ima 7.5s do 100km/h,nije lose vreme ali ipak je slabo,ako popravis taj sesti cilindar i stavis prave gume,mozda spustis na 7.0 ili 6.9 DAJ BOZE 6.8s,sto je opet slabo za te sto su ti zakazivali!
Alfrgsi ili kako mu je vec nick sa turbo astrom ce te isto pojesti za dorucak tako da i njemu otkazi odmah!
Ako stanes sa Timothy-jevom Hondom 1.6 V-Tec.... tu mozda i budes imao sanse.... zivi bili pa docekali Vrbas
Meni nije frka da stanem na crtu sa bilo kim. Dobio ili izgubio, tako mi je sve jedno. Ne budi smesan, 164-ka sa ovim motorom ima 7,5 sec. prednja vuca, 300 kila vise, duzi prenosi. No, nebitno. Treba da uzmem gps i da izmerim sve u postojecem stanju, a posle toga sa sperom, novim gumama, refresovanim motorom...
BMWTOKYOJ daj da ti ocistim te dizne na bavarcu , ima da ti ide 22 sec . I koji filing vam je drag sto se ne jurite malo po planinama da vidimo cija ovca koju vunu ,