ALFA ROMEO 33 - Feel the Boxer Power
-
Go
- Drug Član
cao svima..posle malo veceg odmora eto opet mene...zelim da vam najavim da sam i ja stigao nekako do 33 16v.crvene boje nije u losem stanju,treba tu amortizeri da se promene,svecice,kablovi i jos koje stvari,nista opasno polako sredice se sve uglavno da je motor meni ok(uskoro slike).nego veceras mi prijatelj poslao adresu jednog sajta http://home.zonnet.nl/vuurboom49/ e sad me interesuje,na kom nacinu bi ja mogao da ubacim ove kartoncice umesto onih original.treba neki specijalan papir za to il kako?
-
Go
- Drug Član
@Dzalf: Uradjena je kod izvesnog Dejana preko plavog mosta, prijateljska je varijanta pa ako nekog zanima mogu da ga preporucim.
Ubrzo posle toga sam je ja .uradio. o stenu na jednom ostrvu u Grckoj, pa je tamo i ostala.. U septembru idem ponovo tamo da vidim za koliko mogu da je prodam.
Pre neki dan sam se vratio iz Londona, pa nisam bio u toku sa forumom.. Ali za sve ljude koji razmisljaju o kupovini 33ke: ja cu je sigurno uzeti ponovo
@Dzalf: Uradjena je kod izvesnog Dejana preko plavog mosta, prijateljska je varijanta pa ako nekog zanima mogu da ga preporucim.
Ubrzo posle toga sam je ja .uradio. o stenu na jednom ostrvu u Grckoj, pa je tamo i ostala.. U septembru idem ponovo tamo da vidim za koliko mogu da je prodam.
Pre neki dan sam se vratio iz Londona, pa nisam bio u toku sa forumom.. Ali za sve ljude koji razmisljaju o kupovini 33ke: ja cu je sigurno uzeti ponovo
-
Go
- Drug Član
[quote=.zoki.]cao svima..posle malo veceg odmora eto opet mene...zelim da vam najavim da sam i ja stigao nekako do 33 16v.crvene boje nije u losem stanju...quote]
Cao Zoki, cao ostali!
Vidim da si skoro pazario 33. Mozes li mi, ukratko, prepricati kako je izgledala tvoja kupovina...? Mislim ono - koje oglase si citao, na kakve Alfe 33 si nailazio dok se nisi odlucio za kupovinu. Zanima me sta sve ima na trzistu i na sta si ti sve nailazio, posto bih i ja voleo da kupim 33.
Pozdrav!
Cao Zoki, cao ostali!
Vidim da si skoro pazario 33. Mozes li mi, ukratko, prepricati kako je izgledala tvoja kupovina...? Mislim ono - koje oglase si citao, na kakve Alfe 33 si nailazio dok se nisi odlucio za kupovinu. Zanima me sta sve ima na trzistu i na sta si ti sve nailazio, posto bih i ja voleo da kupim 33.
Pozdrav!
-
ki
- Drug Član
Ne znam samo kakvo je osvetljenje table u 33-ci, tj da li morash praviti neke extra proreze ili ici na neku translucentnu foliju...
Downloadujesh fajlove, odnesesh u malo opremljeniju foto radnju i shtampaju ti kao i svaku fotografiju. Fajl bi trebalo da je vec natempiran na prirodnu velichinu satova. Rasklopish tablu dodash malchice lepka, sklopish i peglash..zoki napisao:...nego veceras mi prijatelj poslao adresu jednog sajta http://home.zonnet.nl/vuurboom49/ e sad me interesuje,na kom nacinu bi ja mogao da ubacim ove kartoncice umesto onih original.treba neki specijalan papir za to il kako?
Ne znam samo kakvo je osvetljenje table u 33-ci, tj da li morash praviti neke extra proreze ili ici na neku translucentnu foliju...

- Nigy
- Garaža: .
Da ne otvaram novi topic...
Kako se na starom tipu 33 pale duga svetla (ne mislim pri tom na blicanje)?
Kako se na starom tipu 33 pale duga svetla (ne mislim pri tom na blicanje)?

- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
kod mene (isto nisam imao pojma a niko na forumu mi nije pomogao s pravim odgovorom) na Alfi 155 kad se rucica migavca krako povuce ka volanu, blicne. a kad se povuce jos malo, KLIKNE preklopnik srednja/duga svetla. pa tako naizmenicno.
meni se inace bila .zakucala. prividno duga, nisam mogao dva dana da vozim ko covek, vozio s pozicijama i maglenkama
probaj k sebi, dakle, malo jace - dok ne klikne preklopnik.
poz.
meni se inace bila .zakucala. prividno duga, nisam mogao dva dana da vozim ko covek, vozio s pozicijama i maglenkama

probaj k sebi, dakle, malo jace - dok ne klikne preklopnik.
poz.
-
Go
- Drug Član
Ja sam imao prvu seriju 33, i bas mislim da su se menjala povlacenjem leve rucice ka sebi, bas kao sto se blica, mada nisam sto posto siguran. Na takvo misljenje me narocito tera to sto mi je na drugoj seriji bilo cudno sto su duga svetla kada se leva rucica gurne napred a kratka kada se ista povuce opet ka sebi. Samim tim sam ubedjen da na prvoj seriji nije bio takav sistem.
-
Go
- Drug Član
Dali ima neko od forumasa da je u blizini nekog otpada ?
Trebala bi mi velika usluga
Riknuo mi na alfi (33 1.5ie 71kw) senzor koji iskljucuje saug !
Tako da mi sad auto u gradu trosi ko ruski tenk
Senzor je crne boje i na njega idu dve obicne papucice !
Probao sam oglase preko telefona ali bilo koliko se trudio da objasnim ,vec 2 puta sam dobijao pogresan deo !
E sad placao sam ih 500 din ,tako da mi se ne isplati ici za BG ! Samo zbog toga !
Ako je neko voljan da pomogne....
Trebala bi mi velika usluga

Riknuo mi na alfi (33 1.5ie 71kw) senzor koji iskljucuje saug !
Tako da mi sad auto u gradu trosi ko ruski tenk

Senzor je crne boje i na njega idu dve obicne papucice !
Probao sam oglase preko telefona ali bilo koliko se trudio da objasnim ,vec 2 puta sam dobijao pogresan deo !
E sad placao sam ih 500 din ,tako da mi se ne isplati ici za BG ! Samo zbog toga !
Ako je neko voljan da pomogne....
-
Go
- Drug Član
Moj skroman doprinos kalnu 33.
Server je malo spriji pa imajte strpljenja.
http://oldtimer.6te.net/mojaalfa33.html
Pozdrav!
Server je malo spriji pa imajte strpljenja.
http://oldtimer.6te.net/mojaalfa33.html
Pozdrav!
-
Go
- Drug Član
ka sebi bez caktanja rele radi sve sam mnogo ludje nego kod 3.serije a
i trajnije,menja se samo rele.
trbalo je samo da ocistis rele kod motora brisaca,duguljasti crveni ili da ga zamenis...inaca svetla se kod 33 1 i 2 serije prebacuju povlacenjemNigy napisao:Sta je, da je, ugradjen zaseban prekidac za duga svetla.
Fala na pomoci.
ka sebi bez caktanja rele radi sve sam mnogo ludje nego kod 3.serije a
i trajnije,menja se samo rele.