aha, sve su radjene prema originalimakilson napisao:Jeste li zadrzali kursor misha na modelima?
Makete - garaza minijaturnih modela
- OMP
- Garaža: GP TJet
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
-
Sa
- Drug Član
Danas smo Hemi i ja, po dojavi, išli do NIS-ove pumpe u Beočinu i....Fabbri editori - quattroruote collection 1:24, odličan model.

- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Ja nasao 8C za 1050 dindzi
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
Koja je rupčaga ovaj Aranđelovac
nema ništa
a tražio sam i u Turbolimaču ni tamo nije bilo ništa

-
Sa
- Drug Član
900 dinara, bagatela.
Modeli iz ove edicije, u Italiji, izlaze 2 puta mesečno uz časopis. Tamo se prodaju na trafikama i stvarno su extra odradjeni. Izgleda se neko setio i otkupio remitendu, pošto su se modeli pojavili kod nas. Pakovanje je neugledno, na karton je zaheftan plastični poklopac.
Evo svih modela iz ove edicije, ima 6 Alfi.
http://www.autici.net/f_post.php?userna ... =214&str=6
Video sam i 8c za 1300din. ali je bila dosta isčukana pa je nisam uzeo.
Modeli iz ove edicije, u Italiji, izlaze 2 puta mesečno uz časopis. Tamo se prodaju na trafikama i stvarno su extra odradjeni. Izgleda se neko setio i otkupio remitendu, pošto su se modeli pojavili kod nas. Pakovanje je neugledno, na karton je zaheftan plastični poklopac.
Evo svih modela iz ove edicije, ima 6 Alfi.
http://www.autici.net/f_post.php?userna ... =214&str=6
Video sam i 8c za 1300din. ali je bila dosta isčukana pa je nisam uzeo.
-
Sa
- Drug Član
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
U Rodic diskontu, bila neka akcija, mozda nema vise.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- OMP
tih 8c sam vidjao od raznih proizvodjaca ali mi nisu bas nesto izgledale a i veci sam ljubtitelj klasicnijih modela, ova giulija je bas lepo odradjena kao i svi ostali modeli iz ove kolekcije prosto ne bih mogao da se odlucim koji da kupim, najradije bih sve 

- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Re: Makete - garaza minijaturnih modela
Ja imam 8c Welly 1/18 i nije tako losh za tu kinty 3.400 dindzi preko nekih nashih likova koji su imali radnju u Piramidi na NBGD-u, takodje imam i 8c u 1/43 skali, Spark u rasinu (nije die cast), ODLICHAN kvalitet, i poshto sam ga naruchio bukvalno u pretprodaji platio sam ga malo vishe oko $70 sa postarinom, ali vredi, nek ide u k...

- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
- OMP
ne svidjaju mi se ovi novi burago modeli u 1/43, dosta su se iskvarili sa detaljima
-
Sa
- Drug Član
Grešiš, izrada je odlična. Verovatno najbolji modeli u 1:24 razmeri koje možeš kupiti kod nas.Flavio napisao:Jest' da nije neka izrada
- OMP
meni izrada deluje skroz ok
- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Isao sam nocas u 12h,kao lujka
,na pumpu ali neeeemaa
.Ima samo nekih Cararamma pa sam uzeo Fiat 500,1/43,po onoj logici "kad nema kise ... "
.
Sto se tice Buraga,ja misim da su ovi sadasnji detaljniji nego oni stari.Cuvam jos od osnovne nekoliko komada (iz '80.-ih) tako da imam uvid
(pricam za 1/43).
To nisi trebao da kazes posto od pazara nema nistaSasha napisao:Grešiš, izrada je odlična. Verovatno najbolji modeli u 1:24 razmeri koje možeš kupiti kod nas.Flavio napisao:Jest' da nije neka izrada

Isao sam nocas u 12h,kao lujka

Sto se tice Buraga,ja misim da su ovi sadasnji detaljniji nego oni stari.Cuvam jos od osnovne nekoliko komada (iz '80.-ih) tako da imam uvid

- OMP
jesu ovi sad burago mozda bolji od onih bas starih ali ja imam nekoliko modela starih kao i neke sa kraja 90ih(bravo, punto, xantia, merc sl, bmw m3...) i bas su fino odradjeni, detalji i proporcije su dobre, e sad gledao sam neke nove burago modele(kod sestrića, posto ja nemam nijedan od novih) i bas su mi nekako losi, jedino od alfi gt nije lose odradjena, no nebitno 1:43 od buraga ne kupujem, kararama, new rey i welly su mi super u toj razmeri 

- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Bburago jedino u 1/18, i to pojedini modeli mogu da prodju. 1/24 a narochito 1/43 su igrachkice za 1-2-3 i totalni su reject za bilo koju ozbiljniju kolekciju. Kao igrachke su OK, ali kao kolekcionarski modeli nula...

- OMP
slazem se, ni ovi kinezi nisu za kolekciju ali su ipak bolji od buraga po izradi, npr. ovako nesto, welly, imam gt-a i bas je dobro uradjen

- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
I ovu GT sam uzeo samo zato sto je Alfa a ovde po gradu i nema nista bolje.Ima nesto malo Cararame al uglavnom neki levi modeli
.
Eto,oko Nove godine npr. videh Maisto Peugeot 403,1/18,no,i to je ko zna kako zalutalo ovde
.
U principu,slazem sespeedfreak968 napisao:Bburago jedino u 1/18, i to pojedini modeli mogu da prodju. 1/24 a narochito 1/43 su igrachkice za 1-2-3 i totalni su reject za bilo koju ozbiljniju kolekciju. Kao igrachke su OK, ali kao kolekcionarski modeli nula...

I ovu GT sam uzeo samo zato sto je Alfa a ovde po gradu i nema nista bolje.Ima nesto malo Cararame al uglavnom neki levi modeli

Eto,oko Nove godine npr. videh Maisto Peugeot 403,1/18,no,i to je ko zna kako zalutalo ovde

- jonicalfa
- Garaža: AR 164 V6 turbo
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Ruku na srce da nema ebay-a i par specializovanih sajtova, teshko da bi se moglo doci do bilo kakvih modela... Jbga...
@OMP
Welly u toj klasi zaista nije losh, i mnogo su bolji detalji i zavrshna obrada nego Bburago... Imam 8c i GT od njih... Solidni su... Gle, eto i Mite...
Na zalost u Srbiji ne postoje ni specijalizovane radnje, ni bilo kakvi klubovi gde bi ludaci kao ja mogli da nabavljaju modele... Dakle, visa i internet su za sada keva... Probali su oni tipovi u TC Piramidi, ali to mi je bilo sve malo neozbiljno, a i cifre da se useresh... A sve shto me je iole zanimalo nema u radnji nego da se poruchi... Pa ne trebaju mi oni da mi kupuju preko neta pa da mi preprodaju sa njihovom ugradnjom... Hvala lepo, to mogu i sam, direktno... Zato su valjda i pukli....
@OMP
Welly u toj klasi zaista nije losh, i mnogo su bolji detalji i zavrshna obrada nego Bburago... Imam 8c i GT od njih... Solidni su... Gle, eto i Mite...
Na zalost u Srbiji ne postoje ni specijalizovane radnje, ni bilo kakvi klubovi gde bi ludaci kao ja mogli da nabavljaju modele... Dakle, visa i internet su za sada keva... Probali su oni tipovi u TC Piramidi, ali to mi je bilo sve malo neozbiljno, a i cifre da se useresh... A sve shto me je iole zanimalo nema u radnji nego da se poruchi... Pa ne trebaju mi oni da mi kupuju preko neta pa da mi preprodaju sa njihovom ugradnjom... Hvala lepo, to mogu i sam, direktno... Zato su valjda i pukli....

- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Kako nema nista,a knjaz Milos??????/Tihomirce napisao:Koja je rupčaga ovaj Aranđelovacnema ništa
![]()

GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Evo ja konacno ugrabih vremena da sllikam moju 8C crvenu lepoticu.

Ima jedna zuta kao ova moja u Merkur diskontu u NS.

Cena je 1045 din

Ima jedna zuta kao ova moja u Merkur diskontu u NS.

Cena je 1045 din
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- OMP
ova zuta izgleda mnogo losije uradjena od crvene, tockovi deluju dosta uvucenije 

- marin krk
- Garaža: 147 jtd
147 ducati corse - Lokacija: KRK i ITALIJA