Definitivno nisam alfista!

Potezanje na ulici je jedno, ciljano potezanje na 402 nešto sasvim drugo.Santino napisao:Uvek volim da se potegnem sa nekim na ulici, ne vidim razlog zasto ne bih i na dragu.
Definitivno nisam alfista!![]()
Cameleon napisao:pre ce se istopiti neki gsi/gti..sigurno ce se automobil nemackog porekla istopiti na trci od 400m koji inace prelazi po 500 000 da se motor ne otvara,mislim da su to samo kompleksi sto pisete(svaka cast izuzecima),a na koji nivo je alfa?drift=0 drag=0 styling takmicenja=0...dobar vam je nivo
![]()
![]()
Santino napisao:Uvek volim da se potegnem sa nekim na ulici, ne vidim razlog zasto ne bih i na dragu.
Blavoru,sad pogledaj ovaj motor i pokloni mu se :Cameleon napisao:..sigurno ce se automobil nemackog porekla istopiti na trci od 400m koji inace prelazi po 500 000 da se motor ne otvara,mislim da su to samo kompleksi sto pisete(svaka cast izuzecima),a na koji nivo je alfa?drift=0 drag=0 styling takmicenja=0...dobar vam je nivo
Uzeo bi on,al za tu njegovu bolest lekica nemaTheWickerMan napisao: Lekiće danas nisi uzeo?![]()
Očigledno ti imaš komplekse,čim si došao ovde da troluješ ...
![]()
Ko ce se izboriti sa masom razularene decurlije tamo?stole napisao:Gde su alfe...???Odrzavaju se trke na knaufu na 402 metara,vec par puta sam bio,nijedne nema.Nemojte to da mi radite,da sam ja samo tamo sa mojom alfom od 1.6![]()
![]()
.
vojaalfa napisao:Laki, tebi to nebi trebalo da smeta naročito dečurlija ženskog pola
Felne OZ Monte ti nece oprostiti ovu uvredu!Bozickovic napisao:dok su pozadi bile celicne felne...
Izvinjavam se, iz daljine su izgledale kao celicne felnekilson napisao:Felne OZ Monte ti nece oprostiti ovu uvredu!Bozickovic napisao:dok su pozadi bile celicne felne...![]()