Sve o svemu
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Duca zestoko krenuo!

Decko nije normalan, dva puta je obarao rekord staze.

Decko nije normalan, dva puta je obarao rekord staze.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Pazi, stvarno... 

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
- Ducero
- Garaža: 145 Bomber,ostatak garaze zauzimaju bicikle
Dragon gledao sam pre neki dan na tv-u crvena evo na stazi.Pa mi se ucinilo da si bio suvozac?
I like big, fat men like you. When they fall, they make more noise. And sometimes they never get up.
https://www.facebook.com/pages/Ducero-C ... 409?ref=hl
https://www.facebook.com/pages/Ducero-C ... 409?ref=hl
- OMP
- Garaža: GP TJet
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Auh kakva fotkica 

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
-
Ka
- Drug Član
a deda u ćošku se krsti.......ispao mu hleb kad je video mašinu!Slika je.........
Re: Sve o svemu

- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Sjajna fotka, ova dva klinca se i dan danas secaju ovoga.
moguce...
dusan 145 kv napisao:Dragon gledao sam pre neki dan na tv-u crvena evo na stazi.Pa mi se ucinilo da si bio suvozac?
moguce...

- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
fotkaaaa
fenomenalno

fenomenalno

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Fotka je skroz vanvremenska ... Vise nego impresivno ...
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
- OMP
- Garaža: GP TJet
dodje mi da je uramim koliko mi se dopala
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Woodoo
- Garaža: Službeni
- Darkstar
- BANOVAN
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.5 V6 2002
ex Alfa Romeo 156 2.0 JTS 2002 - Lokacija: Novi Beograd
Eto danas trazim nesto o senzoru radilice i dodjem do klasike
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?t ... 20&katid=5
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?t ... 20&katid=5
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
E nabijem ih na k.... sve
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
A sta kazete da se registrujemo tamo i da im potvrdimo hjihove sumnje, tj samo da im napisemo da su u pravu?
Nije zvaka za seljaka...

Nije zvaka za seljaka...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
-
Ka
- Drug Član
- Darkstar
- BANOVAN
Da smo videli pre godinu dana imalo bi efekta, posto pogledajte datum 17.04.2011, evo danas ja kod kola skidam pumpu, a komsija inace poznat kosarkas vozi onaj mini cooper (inace bivsi auto milosa vujanica), silazi i kao deki sta je sad opet se pokvarilo, majke mi doslo mi da mu lupim nekoliko samara.
Ispada da mi alfisti ne smemo nista da radimo oko kola jer se to odmah manifestuje kod ostalih sabana kao kvar
Dalje redovan servis veliki servis itd isto se smatra kao kvar, samo iz mog primera da navedem
Devojka : "Koliko si para bacio do sad na kola"
Cale: " piiiip te kola koliko si dao"
Keva: "Samo ti daj za kola , nemamo leba da jedemo"
Burazer: "piiiip te kola prodaj to, ja cu lepo kupim juga ili golfa i ima da se vozim"
Ortaci: "Rupa bez dna piiiip, koliko si para dao"
itd...
Ja pokusavam da im dokazem da ne mozes kupiti kola i da se vozikas samo, a dinar da ne ulozis na osnovno, ali to je zatucano, postajem prilicno agresivan predhodnih dana, posto sam i prestao da pusim posle 13g i eto sad cu krenuti da delim samare redom za izvale i gluposti.
Dalje takodje mi se stavlja na teret auspuh od 700e (to nije kvar ali ne mozes debilima objasniti) i tako neke zezancije sto sam radio, senzore parking itd...
Znaci suma sumarum je kad radis nesto sto se podrazumeva na kolima to je kvar, kad oces malo da je doteras opet kvar itd, i to se samo odnosi na nas alfiste koliko sam primetio i kao da je to u narodu toliko uzelo maha da verujte mi jedva cekaju da krenem da se motam oko kola i evo ih da likuju i da mi se motaju nad glavom...
Majke mi samari ce da lete lagano ovih dana i to redno bude li mi neko jos nesto rekao. Burazer je prvi ako mi pomene jos jednom golfa
Ispada da mi alfisti ne smemo nista da radimo oko kola jer se to odmah manifestuje kod ostalih sabana kao kvar
Dalje redovan servis veliki servis itd isto se smatra kao kvar, samo iz mog primera da navedem
Devojka : "Koliko si para bacio do sad na kola"
Cale: " piiiip te kola koliko si dao"
Keva: "Samo ti daj za kola , nemamo leba da jedemo"
Burazer: "piiiip te kola prodaj to, ja cu lepo kupim juga ili golfa i ima da se vozim"
Ortaci: "Rupa bez dna piiiip, koliko si para dao"
itd...
Ja pokusavam da im dokazem da ne mozes kupiti kola i da se vozikas samo, a dinar da ne ulozis na osnovno, ali to je zatucano, postajem prilicno agresivan predhodnih dana, posto sam i prestao da pusim posle 13g i eto sad cu krenuti da delim samare redom za izvale i gluposti.
Dalje takodje mi se stavlja na teret auspuh od 700e (to nije kvar ali ne mozes debilima objasniti) i tako neke zezancije sto sam radio, senzore parking itd...
Znaci suma sumarum je kad radis nesto sto se podrazumeva na kolima to je kvar, kad oces malo da je doteras opet kvar itd, i to se samo odnosi na nas alfiste koliko sam primetio i kao da je to u narodu toliko uzelo maha da verujte mi jedva cekaju da krenem da se motam oko kola i evo ih da likuju i da mi se motaju nad glavom...
Majke mi samari ce da lete lagano ovih dana i to redno bude li mi neko jos nesto rekao. Burazer je prvi ako mi pomene jos jednom golfa
Poslednja izmena od Darkstar u Uto Apr 24, 2012 3:10 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Darkstar
- BANOVAN
Sta da se radi, ode nam narod u piiiip, posto ja radim u Gigatronu sajt, azuriranje, cene, odgovore na komentare i jos xxxx stvari evo da podelim jedan biser i sta onda reci za ostalo, naravno znam ja sta on zeli da spoji komp na ovo pa da igra, moze ali opet kako je napisano mnogo je smesno
Mirko
LG Projektor BS274
Dali mogu da se igraju igre na ovome?
........
23.04.2012 21:36:00

Mirko
LG Projektor BS274
Dali mogu da se igraju igre na ovome?
........
23.04.2012 21:36:00

Poslednja izmena od Darkstar u Uto Apr 24, 2012 3:18 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
@ Darkstar
ko te piiiiip kad vozis alfu...
Kupi Gnjolfa, kod njega se ni generalka ne gleda kao kvar pa te nece komsije smarati

ko te piiiiip kad vozis alfu...

Kupi Gnjolfa, kod njega se ni generalka ne gleda kao kvar pa te nece komsije smarati

- Darkstar
- BANOVAN
Ja bre zbog njega ne volim dizele, ovaj zvuk mi je donosio kosmare
[youtube]Z4HbCambtHY[/youtube]
[youtube]Z4HbCambtHY[/youtube]