Realno, ja od svih ovde imam najkrace sektasicu, ali i dalje tvrdim pored svega sto sam vozio sa zadnjom vucom, cak i mnooogo jace od TS-a (a samo zadnji pogon racunam u automobile za voznju, ostalo su prevozna sredstva)
75-ica mi je najbrzhe nabila osmeh na lice... jedina zamerka mi je malo menjac... ali sve su svemu nista sto je legalno za voznju po putu se ne moze prineti 75-ici po osecaju zadovoljstva koje pruza od prvog pritiska gasa...
i ne planiram skoro da stavim nazad muziku u kola... mozda samo izbacim jos neki lonac...
probao sam bar pet vrsti auspuha i kojekakvih lonaca,sa jednom zadnjim elipsastim,pa ima neki praskav zvuk kao iz kante,pa ubacio prednji protocan da promeni malo pa nije ni to pa ubacim protocan zadnji ali mi zvoni i bucan u voznji,i sad imam opet neku kombinaciju sa protocnim od prohroma ali u njega se nabija prigusivac za neku normalnu voznju a kad hocu zvuk vadim prigusivac ili DB kiler
Sto se tice moje male, skinuo sam kompletnu usisnu granu i brizgace sve fino ocistio, zamenio one gume sto spajaju usisnu granu koja se skida sa onom koja je na bloku i auto mi se preporodio. Slike kacim ovih dana u Alfa Virus-u.
Danas sam isao do NS-a i bas sam uzivao kisa pada i nema kerova ni od korova. Osim u NS-u tamo ih je danas bilo kao pleve. Ali su izgleda zaustavljali samo kamione.
ja se samo vozam,da nema alfe i porodiljskog bolovanja ne bi ni izlazio iz radionice,nosam delove idem u nabavku istih,vozam zenu do Tirsove nosi neke papire a ja sedim dok je ona unutra da ne jurim parking itd,inace veceras je zver otisla na farbanje,izvadio sam motor i sad listam podatke dal je radilica na meru ili mora na obradu,da znam sta kupovati,nasao sm karike u tiki ventu na standard,posto su klipovi novi,po ceni od oko 1950 din,lezajevi 1350 din,glava jos nije gotova,od svih zaje&ancija,pojavi se covek sa 75-icom kod majstor Buce i kaze ima nove ventile i ode i donese ih,a inace izduvni ventili su sa supljim stablom i ima neka tecnost,kaze da je natrijum zbog hlajenja a mi ih zabusili dole zbog obrade
Danas se vozim taxijem(maxi taxi) i tako rec po rec i taxista (Mirijevo), rece kako se jedva ratosiljao svoje 75. Strasno je bio nezadovoljan bokser motorom, a posle mu crko i PROTOMER, kada ga je popravio posle par hiljada morao da reparira i KARBURATOR,tako da vise nece da sedne u alfu pa makar mu i platili.
Zaustavim ga uljudno platim racun, navatam drugi taxi i odem.
jos ako je ona ekipa taxista sto samo znaju za audija 100 i voze 20god i ne popravljaju nista,a inace to vozilo je i pravljeno za takve sabane sto ne gledaju i ne popravljaju nista samo teraju,a alfa je zahtevala malo ljubavi a ovaj joj nije uzvratio i je&avala ga u zdrav mozak
Covek je vozio MB 124. Najvise me je pogodilo to sto lik koji ima 26-28 godina pokazuje toliko malo elementarnog znanja, takoreci opsteg znanja i nedostatak opste kulture. Nedostatak znanja u smislu, da ako ima stav za nesto to treba da potkrepi cinjenicama, ne da blamira sebe lupajuci gluposti, samo da bi, u slucaju da je naleteo na debila u vecoj meri, ispao pametan, nedostatak kulture , jer je svojim truc truc glupostima pokusao da svrsta mene a verovatno i sutra nekog drugog, u svoj stepen razvitka na darvinovoj lestvici.
Zakljucak: ne izlazim i ne putujem nigde dok ne registrujem svoju alfu
I mene ovaj twin spark boxer i.e. strasno smara sa karburatorom... =]
No, ajmo ozbiljnije, prokisnjava mi auto!!!
Po ovim kisurinama negde kod levog A stuba pusta samo tako.... itison mi je kod odmorista za levu nogu bukvalno natopljen...
Koliko sam gledao, keder na soferci je citav...