ALFA ROMEO 75 - The Last Real Legend!
-
Go
- Drug Član
Cestitaaaaaaam
....HOCEMO LI U $ABAC NA VA$AR?... HO-CE-MO!!!.... :cool Dok su se neki neckali i cenili da doticni Sektomobil nista nevalja, Gosn Dora ga je pazario
Doro, kad se gledamo?
Pomocicu koliko god moje iskustvo od predjenih 12.000km u turbaljci moze da pomogne
SEKTA JE DOBILA I LICNOG VRACA

Cestitaaaaaaam

....HOCEMO LI U $ABAC NA VA$AR?... HO-CE-MO!!!.... :cool Dok su se neki neckali i cenili da doticni Sektomobil nista nevalja, Gosn Dora ga je pazario

Doro, kad se gledamo?
Pomocicu koliko god moje iskustvo od predjenih 12.000km u turbaljci moze da pomogne

SEKTA JE DOBILA I LICNOG VRACA

- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
-
Go
- Drug Član
To sto gore lampice, znaci da su kola u dobrom stanju. Meni je na staroj menjao raspored lampica koje gore u zavisnosti od spoljasnje temperature.
Doro, nadji 2.0 motor ne TS, mislim da pashe iz prve.
Fris, sektasica je dobro i dalje je udarena izmedju vrata na suvozackoj strani, a nedavno mi je neko odvalio retrovizor u prolazu.
Ne vozim je kao pre, kupio sam skuter za po gradu da je ne cimam, cuvam je za put i posebne prilike ( svadbe, rodjendani ).
To sto gore lampice, znaci da su kola u dobrom stanju. Meni je na staroj menjao raspored lampica koje gore u zavisnosti od spoljasnje temperature.
Doro, nadji 2.0 motor ne TS, mislim da pashe iz prve.
Fris, sektasica je dobro i dalje je udarena izmedju vrata na suvozackoj strani, a nedavno mi je neko odvalio retrovizor u prolazu.
Ne vozim je kao pre, kupio sam skuter za po gradu da je ne cimam, cuvam je za put i posebne prilike ( svadbe, rodjendani ).
-
Sa
- Drug Član
btw bio sam kod Dore i Alfica je limarijski (sem tog udarca) odlicna.Sta sve treba da se radi tek ce se utvrditi ali definitivno vredi tih 1100e
Ti nemoj da se smejes, nego donesi drugi turbo i ecu (znam za plan,hehe), u suprotnom ga se odricemo preko novinaBOOST napisao:Lorenco napisao: Doro, nadji 2.0 motor ne TS, mislim da pashe iz prve.
![]()
![]()
![]()

btw bio sam kod Dore i Alfica je limarijski (sem tog udarca) odlicna.Sta sve treba da se radi tek ce se utvrditi ali definitivno vredi tih 1100e

- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
-
Go
- Drug Član
Za sada NS-Sekta ima samo dve 75-ice, ALI... :cool
[size=18:ea98d99ab2]TWIN-TURBO[/size]
Sledeci je Sale na redu za kupovinu 1.8 TURBO...
@Dora
Dolazi Ti cetvoroclana delegacija u posetu 18-og (subota) posle 14h
Diplomatski kor sacinjavaju: Presidente, GT Junior, Dr.Zilien i moja malenkost
p.s.-nemoj loziti vatru za okretanje janjeta, da ne nadimimo kom$ijski ve$ na $trikovima...
[size=18:ea98d99ab2]TWIN-TURBO[/size]

Sledeci je Sale na redu za kupovinu 1.8 TURBO...
@Dora
Dolazi Ti cetvoroclana delegacija u posetu 18-og (subota) posle 14h

Diplomatski kor sacinjavaju: Presidente, GT Junior, Dr.Zilien i moja malenkost

p.s.-nemoj loziti vatru za okretanje janjeta, da ne nadimimo kom$ijski ve$ na $trikovima...