Amortizeri su kod mene, odokatvnom metodom, dobri, u smislu, ne ljulja..u svakom slucaju, neispravni nisu. Auto se, za moj nacin voznje ponasa odlicno na putu, kao po sinama. Al ja ni ne umem da vozim sportski auto kako treba, tako da mi je OK.
Kod polovnih opruga, problem je isto zamor materijala. Kao i polovne gume ili sl. Polovne opruge su OK u varijanti kad se stavljaju deblje, od drugog auta, pa se lepo upakuju. To kod alfi- verovatno nije moguce. To je neko moje misljenje kod standardnih opruga. U ove sportske se ne razumem. Moje misljenje nije strucno, al eto, dosta se para skrsilo kod majstora tokom godina, tako da se ponesto i "nauci"
"When I see an Alfa Romeo go by, I tip my hat."
Henry Ford
U Bg sam, mada imam majstora u Ns koji mi je do sada sve radio bez greske i kod njega sam i pregledao auto kada sam ga kupio i sve je bilo kako je rekao ali kad sam uzeo opruge to mi sve bilo na jednom mjestu i reko aj da zamijenim da ne idem za Ns. Ne znam jos da nisu ti tepisi unutra ili korube kako li se to zove. Pa ja sam trazio neke tvrdje opruge kada sam isao da uzmem ali su imale samo fabricke zadnje. Znaci generalno najvece sanse su da ni ove opruge ne valjaju?
Kupite neke sportske opruge koje spustaju vise, npr Eibach Sportline koje su tvrdje od fabrickih, napravite od industrijske plastike distancere na meru i stavite izmedju opruge i amortizera da se auto vrati nazad na fabricku visinu.
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Benzinac i dizel imaju iste opruge pozadi. Napred se razlikuju.
Moguce je da opruge opet ne valjaju.
U Bg najbolje je da odes do Dese posto ga ovde dosta nahvalili. Skup je jako, ali bar se razume u alfe. Ne bi bilo lose da pogleda.
Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts ex Alfa Romeo GT 2.0jts ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm ex Alfa Romeo Mito 1.4tb ex Alfa Romeo Giulietta QV -Megane 3 RS CUP
Koliko često centrirate trap i jel to potrebno iz čista mira ili samo ako se oseti nešto na volanu i sl...
Bio sam na pregledu kola pred more i sve je u besprekornom stanju, al mi pade ova glupost na pamet....
Ako ne jede gume, ide pravo i nisi menjao ništa na trapu pa da kažeš i ne mora. Inače u Adamu je 3300rsd prednji i zadnji da se nacentrira. Ja ga barem na 10-15k km centriram.
da budem precizan ja sam kod Macure platijo 2x1800 tako pisalo, dakle prednji i zadnji pa ukupno 3600, jbg pre neki dan svecice 9000 uradicu veliki servis nikad, msm skupicu pare.....
Velicina felni nema nikakve veze, ali to koriste da naplate vise, i ako ne vidim ni jedan logican razlog zasto bi reglaza auta koji ima vece felne bila skuplja, eventulano da se to vuce od ko zna kad, posto su pre 20-30 godina samo luksuzniji, skuplji, automobili imali vece felne, pa da se izvuce malo vise novca od vlasnika na konto toga.
Sa centriranjem nema logike ali se naplacuje vise...za balans tocka ima cenovnik,13'' i 17'' nije isto.Opet ne vidim razliku jer isti ili slicni tegovi idu na felnu.
Tocak je tocak.. Nema razlike. To samo "nabrijani" servisi naplacuju tako. Svaka reglaza trapa, ili balansiranje gume je isto. Takodje reglaza trapa se radi na sva 4 tocka odjednom. Tako da nemojte da se zajebete da placate duplo za duplo centriranje ili za vecu felnu.
Drugari, u Fiatinu (NS) su mi preporucili "Monroe" viljuske za moju 147-cu.
Ako se dobro secam, cena je oko 8k po komadu...
Imate neka iskustva?
Monroe amortizeri su svima odavno poznati, ali viljuske za Alfu...?
Sta kazete?