E sad, prednji trap na 156 mi je los, tako da planiram put za Kg, pa me zanima par stvarcica.
Koliko vremena je potrebno dok se sve promeni i namesti?
Za ruke koliko okvirno treba materijalnih sredstava, aka novaca?
Sent from my A0001

Takodje i mene zanima ovo ako je neko sredjivao trapove na GT-u,koja je cena delova,cena ruku i koliko vremena je potrebno za sve to?Rik napisao:Na te nove delove koliko znam nemas garanciju, a na ove reparirane iz Kg-a ima godinu dana, koliko znam. Plus ih bije glas da su mnogo bolji i da duze traju od novih. Opet, tvoj izbor.
E sad, prednji trap na 156 mi je los, tako da planiram put za Kg, pa me zanima par stvarcica.
Koliko vremena je potrebno dok se sve promeni i namesti?
Za ruke koliko okvirno treba materijalnih sredstava, aka novaca?
Sent from my A0001

Nazvacu ga sutra da se dogovorim sa njim,inace hvala na pomoci jer ja nemam bas nesto previse iskustva ovo mi je prva Alfa koja je bila ljubav na prvi pogled cim sam seo u njuShanirani napisao:@ Petacka
Pazi Trifunovic u KG-u je toliko proveren da svi idu kod njega ili narucuju od njega.
Daje garanciju 1 godinu a u glavnom mu viljuske traju duze od toga pa cak i po nasim putevima.
Pozovi ga i vidi koliko sta kosta i pitaj taman usput da li naplacuje ruke jer sam negde procitao da to ne radi. Nisam siguran. Ali ako ne naplacuje ruke put ti se isplati.
Inace trapovi za 156, 147 i gt su isti
Cene su sledeće:zvrle70 napisao:Ja sam u martu radio kod Trifunovica desnu gornju i donju viljusku i reglazu oba trapa, sve ukupno sa rukama me je izaslo 8000 din, za nesto manje od 2 sata je sve bilo gotovo. Zadovoljan sam kako je uradjeno, daje pisanu garanciju od godinu dana na uradjen posao.
4xspona po 1500
2xsilent u glavcini po 1000
2xuzduzne spone po 2000

Znaci spustili su cene, mora da je i neko od konkurencije isto to ucinio.Crni napisao:Ja sam u subotu bio, raspitajte se telefonom pre nego sto idete.
Spone koje se kace na karoseriju, sa jednim silen blokom: 1500 dinara
Sve ostale po 1000 dinara
Viljuske i ostalo kako je Nole rekao.