ALFA ROMEO 75 - The Legend Continues...

Alfa Romeo 75 | Alfa Romeo Alfetta | Alfa Romeo GTV | Giulietta | Alfa 90 | SZ/RZ
Legende koje jure.
Korisnikov avatar
ljube-kugla
Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 8:10 pm

Pet Avg 24, 2007 9:59 pm

dok cekam glavu da stigne sa dorade,malo igranja nije na odmet,remont alternatora
Slika
ofarban poklopac ventila
Slika
ofarbane remenice
Slika
spakovano sa ofarbanim nosacem ventilatora i motorom ventilatora,opran hladnjak detaljno
Slika
Slika
pokasao sam da uklopim sve alfine boje sa znaka,sutra cu uzeti neku tamnije crvenu boju za slova na poklopcu
kupljeni su novi cilindri kvacila zamenjen je na pedali a donji sam izremontovao pre neki dan ali nek ima za svaki slucaj nov,posto nisu skupi,1500din za svaki,ubacen je i davac temperature ulja
ko na nas krene iz mesta je naje&o
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Avg 24, 2007 10:31 pm

:shock: Ti ba
superfly tnt
Garaža: Ford Tabanus
Pridružio se: Sre Nov 26, 2008 12:53 am

Pet Avg 24, 2007 10:37 pm

hm nije me bilo neko vrijeme ali vidim se radi punom parom. to ce znacit da se pripremate za Transaxle Tour ? odgodili smo ga na 2 tjedna zasada jer kod nas ljencine nisu jos osposobile svoje aute. ljeto cehinje i pive su usporile radove. racunajte na 15.9. ili cak kasnije. ima li sada koga za?

i da nisam se jos pohvalio ali sjela je neka lovica pa sam otrcao po felgice.

160 eura vrijede, a gume su bonus, iako ih nemogu iskoristit napred.

Slika

Slika
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Avg 25, 2007 12:51 am

Ljube je dobar majstor, ali mu umetnost ne ide ba
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Avg 25, 2007 1:09 am

:bow: :bow: :bow: :bow:

Drugari,

Prvo da se opravdam zbog izostanka danas u garazi, ali malo pre sam dosao iz radionice. Bio sam kod drugara koji ima kanal pa reko da zavirim da vidim malo sta ima ispod.

Kad ja tamo a ono medjutim.
Pitam se gde ima da se kupi guma za lezaj kardana onaj na sredini. I pitam se gde ima da se kupi semering za radlicu za izlaz kod kardana kada sam vec u kancelariji da i to promenim.
Primetio sam da mi je jedna izduvna grana poprilicno udarena i ulubljena. A bas smo se pitali sto ne mozemo da je nastelujemo da radi kao sat. Tako da moram i to da sredim. Pa molim za preporuku za nekog ok majstora za auspuhe.

Lepo sam obukao kombinezon, kljuceve u ruke pa proveravaj sve zivo sto ti padne na pamet.

Pozdrav.

Ljube ja bih deklu smao ispolirao a slova ofarbao u crveno, ili bih deklu ofarbao u crveno a belom slova. Tradicija je cool.
Korisnikov avatar
ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v

Sub Avg 25, 2007 7:36 am

odlucio sam se za crnu jer se je jako tesko ispolirati,probao sam a slova cu u crveno,ovo je mojih ruku delo kad sam ziveo za styling
http://www.pikec.com/galerija/albums/9- ... al_054.jpg
http://www.pikec.com/galerija/albums/9- ... al_023.jpg
ali posto alfi ne lezi mnogo styling sa kojekavim marsovskim spojlerima bar pod haubom da malo lici
@ Fri
Korisnikov avatar
ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v

Uto Avg 28, 2007 7:10 pm

jos malo dorada i farbe
Slika
Slika
Slika
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Avg 28, 2007 8:07 pm

Sto se tice broja sasije nije bas kod svih u gepeku.Doduse i kod mene je bio ,ali sada vise nije.Nalazi se pod haubom sa desne strane kod posude za tecnost za hladjenje i pocinje sa *PUS..............*
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Avg 28, 2007 8:11 pm

PUS = Posle Uradi Sam
Nigy
Garaža: .
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 4:33 am

Uto Avg 28, 2007 8:18 pm

@ superfly tnt
Ako pomerite jos malo kasnije, skoro sigurno dolazim.
Nove felne su mnogo lepse od ovih sto si imao do sad. :dugokosi:

@ Fri
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Avg 28, 2007 10:20 pm

Pozdrav drugari,

Kao sto vidim kod svih se radi po malo, ja upravo zamenih krajeve spona i manzetne. Sutra na reglazu trapa.

Ljube nadam se da si deklu ofarbao nekom termo postojanom bojom.
Nigy spakovali ti turbaljku, nisam bas u toku imam mnogo posla, a dosta radim i oko zverkice pa ne stizem bas do garaze.

Sta ima kod drugih sektasa? Fris ofarba li tvoju? Ajte malo pisite ili cu da ljutim Frisa.

Pozdrav
Korisnikov avatar
TOXON
Garaža: Bmw E30 318is
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 3:06 pm

Uto Avg 28, 2007 10:26 pm

superfly tnt napisao:hm nije me bilo neko vrijeme ali vidim se radi punom parom. to ce znacit da se pripremate za Transaxle Tour ? odgodili smo ga na 2 tjedna zasada jer kod nas ljencine nisu jos osposobile svoje aute. ljeto cehinje i pive su usporile radove. racunajte na 15.9. ili cak kasnije. ima li sada koga za?

i da nisam se jos pohvalio ali sjela je neka lovica pa sam otrcao po felgice.

160 eura vrijede, a gume su bonus, iako ih nemogu iskoristit napred.
Transaxle tour mi se pogadja sa mojim odmorom tako da mrka kapa, jedino da produzim jadranskom magistralom pa sve do vas,al bi se navozao. . . . :lool:

P.S Felnice su lepuskaste,ali od tebe sam ocekivao nesto vise u racing stilu. . . . NEKI BRUTAL ET??? ;)

@Fris

Ne kaki. . . . daj ljubetu tvoju turbaljku na par dana pa da vidis sta bi napravio od nje!!! Bila bi prava ko strela,crna ko mrak i spremna da ujede :twisted:
Nigy

Uto Avg 28, 2007 10:49 pm

@ VOR75
Jok, sutra idem po teflonska creva, pa da lagano zavrsavam.
Onda cekam platu da je registrujem. :cool
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Uto Avg 28, 2007 11:43 pm

koliko su creva izasla na kraju i obavezno okaci slike i napisi utiske o kvalitetu.

ne treba ti plata, imas AC VMS na ulazu u zeleznik, daju SVE na rate (cekove) bez kamate... ;)
superfly tnt

Sre Avg 29, 2007 12:01 am

2 tokyo: ma izgleda da cu se vratit nazad na stare dobre 15. a ove ce lec na sivu sto slazem. ta ce ionako bit sminkerska, sa grijanjem i radiom.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Avg 29, 2007 12:01 am

E pa DekiDeki treba da promenis nick u InfoDeki hahaha hahaha hahahaha hahahaha
Nigy

Sre Avg 29, 2007 7:29 am

dekideki napisao:koliko su creva izasla na kraju i obavezno okaci slike i napisi utiske o kvalitetu.
Izasla su oko 3200 dindzi (3 komaTa idu na sektasicu), sve su radili na strugu, samo nisam trazio da ih hromiraju na kraju.
Kacim fotke cim ih pazarim i uslikam. ;)
dekideki napisao:ne treba ti plata, imas AC VMS na ulazu u zeleznik, daju SVE na rate (cekove) bez kamate... ;)
Znam, zahvaljujuci toj info sam registrovao sivu, ali sad nemam dovoljno cekova, a i makinu treba da prebacim na sebe... :roll:
Korisnikov avatar
vojaalfa
Drug Član
Drug Član
Garaža: 156 1.8TS SW
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 3:42 pm

Sre Avg 29, 2007 8:41 am

Ljube kad zavrsis sa farbanjem mozes auto da ponudis demokratskoj stranci za reklamnu kampanju.
Korisnikov avatar
Viper
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:29 pm

Sre Avg 29, 2007 11:19 am

:lool: :lool: :lool: e ljube je stari demokrata. ;)
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Avg 29, 2007 2:57 pm

@Nigy

Moram ti priznati da mi je malo zbun... :? Avaj, ra
Korisnikov avatar
TOXON
Garaža: Bmw E30 318is
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 3:06 pm

Sre Avg 29, 2007 3:44 pm

superfly tnt napisao:.... ta ce ionako bit sminkerska, sa grijanjem i radiom.
hahaha hahahaha hahaha hahahaha

Kao da si rekao koza,klima,full :lool:

@Fris75Garaza

Tokyugo ili kako si me vec nazvao ce uvek biti sektas , ma koji auto vozio 75 je uvek tu , a poenta price . . .nije samo imati 75 nego je i voziti kako dolikuje njenim sektaskim RWD osobinama!

Zato opet ne kaki hahaha hahahaha nego pakuj taj auto pa da na sledecem skupu vidim i ja uzivo po neki spin u dimu!!!! :twisted:

Ma dace mi Dare moju makar jednu krofnicu da napravim. . . :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Avg 29, 2007 6:53 pm

Ja sam
Korisnikov avatar
ljube-kugla
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v

Sre Avg 29, 2007 8:19 pm

e ljudi jel zna neko gde kako i od cega ubaciti usisne ventile za alfu,posto su ovi predugacki pa ne mogu da se nasteluju,u stvari ne zatvaraju ventile,previse su obradjeni i ventili i sicevi
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Avg 29, 2007 8:28 pm

Ljube,

Prvo da ti se zahvalim na telefonima, sve sam nasao.

Sto se tice tih ventila, moras da das neke dimenzije da bi znali o cemu se radi. Ja bi na Alfu stavio Alfine ventile ali posto vidim da ti volis da pakujes sve i svasta daj nam dimenzije siceva. Slucajno znam ceo tehnoloski postupak izrade ventila i to uopste nije naivna stvar.

Pozzz...

Tokyo ne mo' se jedis sto te prozivaju ovi ovuda ti si sektas u srcu. I ako budem ikada resio da se resim moje poklonicu ti je.
superfly tnt

Sre Avg 29, 2007 8:46 pm

malo te pecka tokyo sto si prodao sektasicu, a? nemoj samo da upadnes u krizu, naci ce se vec koja za tebe.

pozdravi bubu i dovedi je u istru na ttc

Povratak na “Alfa Romeo Transaxle”