https://www.b92.net/automobili/vesti.ph ... id=1486911
Ili možda tužna sadašnjost...
milosnbgd napisao:Mislim da je Zilligan bio ironican
Što reče onaj, kupiš Yuga i ubaciš unutra TV od 62" pa gledaš do mile volje. Doduše Yugo nema vozačke asistencije, ali prioriteti postaju sve izvesnijiinterceptor napisao:Očigledno sam ostarioali ovaj enterijer je čak I od teslinog ružniji...a to baš I nije tako jednostavno postići.
Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
Znam još neke primere, tj. vozim takav auto koji blage veze nema sa civilnom verzijom (imam obe).bums85 napisao:Sto se tice te vozne dinamike, ona se moze razlikovati i kad je isti auto u pitanju... vozio sa vise puta a4 u nekim standardnim paketima opreme i osecaj je bio sterilan skroz, auto mekan, nestabilan, nista sto bi me zainteresovalo da ga kupim. Onda sam isti provozao u s-line paketu, sa kadicama, tvrdjim vesanjem, felnama 18, sirokim gumama, manje okretanje volana (direktniji volan) i bilo je kao da vozim skroz drugi auto, sve ono sto sam trazio od jednog automobila.
Lepo su snimili i za Giuliu, oće prevaliti ove godine 20000 komada ?2600 napisao:U Ženevi vrlo vjerojatno koncept SUV-a u C segmentu. Cilj je i "snimiti" kako tržište diše pa da se što i promjeni do serijske proizvodnje u 9. 2020.