Ili to zavisi od auta do auta?
Pitali me danas u radnji kad sam hteo da uzmem gumice a ja pojma nemam

, mada ne iskljucujem ni kraj letve. Amortizeri mi deluju dobro, ne verujem da su oni. U svakom slucaju moracu opet do Kragujevca
, mada ne iskljucujem ni kraj letve. Amortizeri mi deluju dobro, ne verujem da su oni. U svakom slucaju moracu opet do Kragujevca  Pozadi su mi propali silenti u glavcinama, i ako je Trifunovic tvrdi da su ok, po zvuku ih poznajem i ima jos nekih zvukova, kao neko vibrirajuce lupkanje, slicno se cula poprecna spona, a napred, to sa leve strane, i donja desna polako ispusta dusu, ne lupa, ali se cuje malo grublje preko neravnina, omeksala je guma, jos uvek ne znam da li da je menjam, ili da je ostavim.
 Pozadi su mi propali silenti u glavcinama, i ako je Trifunovic tvrdi da su ok, po zvuku ih poznajem i ima jos nekih zvukova, kao neko vibrirajuce lupkanje, slicno se cula poprecna spona, a napred, to sa leve strane, i donja desna polako ispusta dusu, ne lupa, ali se cuje malo grublje preko neravnina, omeksala je guma, jos uvek ne znam da li da je menjam, ili da je ostavim.