sErGiO napisao:Nigy snimak se završava na 29 minuta, pusti malo da se učita

sErGiO napisao:Nigy snimak se završava na 29 minuta, pusti malo da se učita
Mogu ga pustati do sutra, dzaba. A da nije do mog compa, evo pokusavam i na poslu, pa i dalje se zavrsava na 18:30...sErGiO napisao:Nigy snimak se završava na 29 minuta, pusti malo da se učita
Iskreno, posto su novi diskovi (LPR), nove plocice Ferodo premier (kleli mi se da su original), Tutela kociona tecnost, nova kociona creva, ocekivao sam da ce izdrzati vise od 4 kruga po prilicno hladnom vremenu...OMP napisao:za ovakve dogadjaje kad vec cepate serijske automobile bar nabavite neke polovne (ako ne nove) racing plocice i kvalitetnije ulje i resen problem, mislim da nema smisla voziti ovako jer je staza brza(na svu srecu bezbedna pa mozes da izleces do mile volje) i ima ostrijih kocenja, meni tako potonula kocnica na beranovcu posle nepuna dva kruga pa umalo da zavrsim na bankini
Alo, GM Sunset Orange, koja bre crvenaDushanSD napisao:Mislim da je taj crveni auto Toyota AE86.
nije 75 vec toyota.vojaalfa napisao:A ko vozi crvenu 75? ako se nevaram iz koje je i napravljen snimak, masina ide ko luda.
Btw. ako se vlasnik javi imam pitanje, koji je motor i je li sve standard na njemu?
Dzaba koliki si nista ne bi znacilo da spustis sedisteNigy napisao:@ OMP & dekideki
Ma jasno je sve to, ali sam stvarno ocekivao vise od kocnica...![]()
Evo i mojih par krugova, sve do okretanja...![]()
Posle sam izasao sa staze da se uverim da nista nije pevnulo, pa nazad na krug za hladjenje, ali sam kocnicu dobio da radi (skoro pa normalno) tek posle razmene iskustava u kaficu u BG-u..![]()
Inace, kameru sam zakacio na mali stativ koji sam zaglavio izmedju naslona zadnje klupe i lima iza, a naslonio je na poklopac kutije u kojoj ima nekih gluposti (koje prave razne zvukove po krivinama) . Na zalost, zaboravio sam spustiti suvozacevo sediste za bolji pregled. Ova kamera je trebala da mi pomogne da uvidim greske koje pravim u voznji (i odlicno je obavila tu ulogu), a telefon koji se vidi na snimku zakacen za suvozacev prozor je trebao da pruzi pravi kadar, ali je iz nepoznatih razloga zakazao (Android OS...
).
Tek kada sam pogledao snimak shvatio sam da mi je menjac u mnogo vecem problemu nego sto sam mislio...
Pozicija kamere iznad menjaca i to sto je direktno povezana na lim iznad njega je pojacala zvuke koje jedva cujem u voznji.
Sada predstoji![]()
Evo i snimka![]()
[youtube]hcq1Bw3VwKo[/youtube]