moze, nadjemo se kod merkura (mozda bolje kod 021), pa palimo preko siriga i zmajeva. u koliko sati?Marko NS napisao:Znači nema popusta...Sasha napisao:Naravno da će biti vožnje kartinga, lepo sam napisao u najavi. Karting će se voziti posle proglašenja pobednika i dodela nagrada. Cena je 700 din. za 10 minuta.![]()
![]()
![]()
Može, što da ne... Odakle ćemo da krenemo?? Sada mi jedino na pamet pada da se okupimo kod Merkura, pa da idemo starim putem preko Kisača i Vrbasa- da izbegnemo autoput, ili ako vam više odgovara možemo preko Siriga i Srbobrana... Meni je svejednobns napisao:marko, hocemo u koloni iz ns-a? pa jos da nam se beogradjani pridruze...
Kod 021 je sve raskopano...moze, nadjemo se kod merkura (mozda bolje kod 021), pa palimo preko siriga i zmajeva. u koliko sati?
Na zalost od ovoga nece biti nista posto covek nije mogao da se dogovori sa ovima iz KuleYUgisa napisao:E momci, ja imam jedno pitanje za vas u vezi organizacije... Ne znam sta ste konkretno planirali oko hrane, znam da tamo ima negde restoran, ali posto imam dugacak jezik, malo se proculo za ovaj skup i da ne duzim, jedan firma se ponudila da dodje i postavi stand sa hranom... Naravno, oni bi to resili sa organizacijom staze, mene samo interesuje da li ste zainteresovani ako bi oni dobili dozvolu od vlasnika staze?Ne znam sta imaju tacno u ponudi, ja sam jeo pljesavicu kod njih i bilo je vrlo ukusno a cena nije bila velika
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”