Urbane "legende"
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
Nikada mladih a pametnih nije izaslo iz zemlje u tolikom broju nego u zadnje dve godine a i reklama Megatrenda ....Sta ces ovde? Zavrsi MEGATREND I -pali !.... dovoljno govori o "silnom" boljitku od nesrecnih 1991-2000 do srecnih 2000-2011!
Ovom temom niko ne glorifikuje odredjene politicke strukture vec pominjemo automobile i ljude koji su voleli te iste automobile i na razne nacine dolazili do njih!
Znaci ne pricam o Kneletu i njemu slicnim koji je krao automobile po Beogradu vec o nekim drugim ljudima koji su od nekih malo lepsih materijala satkani i nikoga ovde nisu zavili u crno!
Licno sam poznavao Djordjeta Bozovica-Gisku i tvrdim da od njega nisam upoznao veceg gospodina, koji je toliko bio upucen u sve aspekte kulturnog zivota da je to bilo zapanjujuce. Giska je mogao da drzi tribine o poeziji, prozi,slikarstvu, muzici i da ucestvuje u bilo kojim polemikama i na bilo koju temu! Jedini koji mu je slican po manirima , harizmom i da tako kazem "smekerizmu" a da sam ga licno poznavao je Djordje Zecevic vlasnik Velauta.
Iz totalno drugog drustvenog miljea a gotovo ista gospoda.
Re: Urbane legende
Nesto nisam primetio da je sada mnogo bolje...ako je uopste bolje onda je to zato sto je svet otisao napred pa smo se i mi malo pomerili!cirko83 napisao:U pravu si 100%. Ja nisam hteo da hejtujem prvi jer ima pametnih koji će da kontriraju i protiv zdravog razuma ako se neko ne slaže sa njihovim mišljenjem.Dora napisao:Diviti se ili spominjati ljude koji su vas sve unesrećili i mlade generacije onemogućili da vide makar madjarsku, u nekom dobrom kontekstu je...
Tema je vrlo zanimljiva iz jednog ugla što se spominju svi ti legendarni automobili, a iz drugog ugla ne želim da komentarišem
Nikada mladih a pametnih nije izaslo iz zemlje u tolikom broju nego u zadnje dve godine a i reklama Megatrenda ....Sta ces ovde? Zavrsi MEGATREND I -pali !.... dovoljno govori o "silnom" boljitku od nesrecnih 1991-2000 do srecnih 2000-2011!
Ovom temom niko ne glorifikuje odredjene politicke strukture vec pominjemo automobile i ljude koji su voleli te iste automobile i na razne nacine dolazili do njih!
Znaci ne pricam o Kneletu i njemu slicnim koji je krao automobile po Beogradu vec o nekim drugim ljudima koji su od nekih malo lepsih materijala satkani i nikoga ovde nisu zavili u crno!
Licno sam poznavao Djordjeta Bozovica-Gisku i tvrdim da od njega nisam upoznao veceg gospodina, koji je toliko bio upucen u sve aspekte kulturnog zivota da je to bilo zapanjujuce. Giska je mogao da drzi tribine o poeziji, prozi,slikarstvu, muzici i da ucestvuje u bilo kojim polemikama i na bilo koju temu! Jedini koji mu je slican po manirima , harizmom i da tako kazem "smekerizmu" a da sam ga licno poznavao je Djordje Zecevic vlasnik Velauta.
Iz totalno drugog drustvenog miljea a gotovo ista gospoda.
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
giskina korveta je prva koju sam ikad video, a video sam je kod Fransa ranih 90-ih sa tramvajskog/pesackog mosta bila je u jednom od servisa ispod, sa dignutom haubom... nisam mogao da odvojim oci od nje, kao da je vreme stalo oko mene. stajao sam tako, cini mi se, citavu vecnost.

impresivno...

impresivno...

- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Jasno mi je da uz automobile idu i vlasnici ali se to malo glorifikuje da ne kažem nešto drugo. To sam hteo da kažem.
Svi su u vojsci bili mangupi i svi imaju samo lepe doživljaje, ružne niko ne pamti.
Re: Urbane "legende"
Ne bih da ulazim u politiku, nisam ni rekao da je sada bolje, sad je još gore, sad svi stojimo ispred izloga i gledamo kako deca jedu kolače...Nesto nisam primetio da je sada mnogo bolje...ako je uopste bolje onda je to zato sto je svet otisao napred pa smo se i mi malo pomerili!
Jasno mi je da uz automobile idu i vlasnici ali se to malo glorifikuje da ne kažem nešto drugo. To sam hteo da kažem.
Svi su u vojsci bili mangupi i svi imaju samo lepe doživljaje, ružne niko ne pamti.
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Koliko sam se nagledao tih tipova i njihovih kola u perionici u Metropolu...mogao sam da pisem automobilsku hronologiju o tom vremenu.
Acqua-Olio-Benzina
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Sad u vojsci niko nije "bacao sapun"
Kao i uvijek ljudi bolje pamte lijepse stvari,pa mozda i te famozne '90-e iz ovog ugla djeluju nekome malo ljepse...

Kao i uvijek ljudi bolje pamte lijepse stvari,pa mozda i te famozne '90-e iz ovog ugla djeluju nekome malo ljepse...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- starac vujadin
Samo klincima koji to nisu doziveli i nekim likovima koji su tada bili baje, a sada pukli u novom vremenu. Nije tada bilo tesko biti Dzek - ako imas pare da napunis tank, mogao si da odes samo na Kop, Crnu Goru ili Kipar da se kurcis to je bilo to, pijes viski ili Heineken po bolesnim cenama i onda si bio neko i nesto, a u stvari sve k...c na biciklu.
Acqua-Olio-Benzina
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Slazem se,lijecenje kompleksa,mada nebitno.
Ovaj Dodge Stealth nisam visio do nedavno,ali je za to vrijeme opasno dobro izgledao...
Ovaj Dodge Stealth nisam visio do nedavno,ali je za to vrijeme opasno dobro izgledao...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
@alfamen, na sve ovo što si napisao ponovo bih citirao sebe. Niko nije rekao da se sad živi bolje, a ni dobro. Politiku nismo ni ja ni dora spominjali već smo se zaustavili pre nego što bi napisali bilo šta što ne treba tako da niko nije prozvan. Te likove koji su vozili te automobile ne poznajem tako da ne mogu ni da ih komentarišem, a u temi ne učestvuješ samo ti i niko nije tebi lično odgovorio već je tema na trenutak odlutala van sebe.
Takvo je bilo vreme da se svako snalazio kako zna, ali ne razumem što se staje na stranu dotičnih jer da se ne lažemo, ko je taj što je "pošten" a vozio je pojedine nabrojane automobile i nikoga nije ojadio?
Jedino ako je dobio na loto-u
Takvo je bilo vreme da se svako snalazio kako zna, ali ne razumem što se staje na stranu dotičnih jer da se ne lažemo, ko je taj što je "pošten" a vozio je pojedine nabrojane automobile i nikoga nije ojadio?

potpis
nikad necu zaboraviti letovanje, Pefkohori, 1996 godina, crveni Dodge Viper BG tablice i baja koji izlazi u kupacim gacama i pistoljem za pojasom...
Jos uvek mi nije jasno da je neko mogao da bude tako bahat i to u inostranstvu.
Inace 90-te su kompleksan fenomen, priznajem i ja ponekad volim da odvrnem do daske 200 na sat, tek je 12 sati, Dr.Iggy-a... srecom pa sam 90-tih isao u osnovnu skolu (83 sam godiste) i nisam osetio kako je stvarno izgledao tada zivot, o ratu da ne pricam, samo ga gledas na TV-u u dnevniku 2. Mislim kao osnovac nit' sam imao neke troskove, niti neke zelje koje podrazumevaju finansijski aspekt, imao sam bajk 18-brzinac, drugare, setnje po kraju, igrice na segi, prvu devojku i to mi je bilo dovoljno...
Tek kasnije sam shvatio koliko je to ustvari bilo sranje od vremena. Mislim sta, zivot u stilu pozajmis od druga 5 maraka da bi izveo devojku u grad, cigare i gorivo kod svercera, pucnjave po kaficima...??? Tacno i ta neka muzika govori kako se tad zivelo... recimo kao u tekstu ove pesme
U mom kraju 1993 ili 1994 godine bila je jedna zurka, dal' rodjendan ili sta vec, zgrada iznad moje i decko koji je pravio zurku doneo bombu sa ratista, razvaljen od alkohola aktivirao je i razneo sam sebe u komade. O tome nisam mnogo znao do pre par godina, kad sam pricao sa burazerom od jednog mog drugara, koji je 75 godiste i koji je bio na toj zurci... mislim uzas... nalazili su delove tela po stanu, posle 15 minuta dosla interventa razvalila ih sve od batina, svakog ko se tad zatekao u tom stanu... ne ponovilo se vise nikad..!!! i ko moze da kaze da je tad bilo super vreme...
Sad je druga prica, nesto mnogo super svakako nije, al' "moc" kredita i lizinga sad se obilato koristi, tako da nije isto kad je neko 1996 vozio novu BMW peticu ili Alfu 155 i nije isto kad neko sad vozi novu BMW peticu ili Alfu 159... 1996 taj je morao biti ili kriminalac ili u nekom "biznis dilu" sa SPS-om i drzavom, a sad novu BMW peticu ili auto u toj klasi moze da vozi sluzbenik u middle-up menadzmentu neke banke, koji potpuno posteno zaradjuje svoju platu i moze da izdvoji za ratu od 800 eur...
Inace sto se tice automobila 90-tih, meni je bilo interesantno kad su krenuli da se pojavljuju automobili, tada najnovije generacije, od sredine 90-tih pa nadalje, kao naprimer BMW petica E39, sedmica E38, Alfa 156/166, Audi A4/A6/A8... jer su oni tada bili daleko iznad prethodnih generacija, sto sada nije slucaj kad izadje neki nov model, bude on mnogo bolji, ali nije ni priblizno tolika razlika kao tada... secam se leta 1997 i 1998 svaki dan na bazen Kosutnjak i uz put kuvajuci se od vrucine gledam iz busa da li cu da vidim slucajno neki od novijih automobila, pa ono za ceo dan vidim jednu S klasu i jednog BMW-a sto se tice novih kola, sve ostalo Jugici, Kadeti i Golfovi dvojke
Kad sam se prvi put provozao u BMW 528i E39, 1998 godine, delovalo mi je kao da sedim u spejs satlu u odnosu na "normalne" automobile, koji su tad bili standard...

Jos uvek mi nije jasno da je neko mogao da bude tako bahat i to u inostranstvu.
Inace 90-te su kompleksan fenomen, priznajem i ja ponekad volim da odvrnem do daske 200 na sat, tek je 12 sati, Dr.Iggy-a... srecom pa sam 90-tih isao u osnovnu skolu (83 sam godiste) i nisam osetio kako je stvarno izgledao tada zivot, o ratu da ne pricam, samo ga gledas na TV-u u dnevniku 2. Mislim kao osnovac nit' sam imao neke troskove, niti neke zelje koje podrazumevaju finansijski aspekt, imao sam bajk 18-brzinac, drugare, setnje po kraju, igrice na segi, prvu devojku i to mi je bilo dovoljno...
Tek kasnije sam shvatio koliko je to ustvari bilo sranje od vremena. Mislim sta, zivot u stilu pozajmis od druga 5 maraka da bi izveo devojku u grad, cigare i gorivo kod svercera, pucnjave po kaficima...??? Tacno i ta neka muzika govori kako se tad zivelo... recimo kao u tekstu ove pesme
U mom kraju 1993 ili 1994 godine bila je jedna zurka, dal' rodjendan ili sta vec, zgrada iznad moje i decko koji je pravio zurku doneo bombu sa ratista, razvaljen od alkohola aktivirao je i razneo sam sebe u komade. O tome nisam mnogo znao do pre par godina, kad sam pricao sa burazerom od jednog mog drugara, koji je 75 godiste i koji je bio na toj zurci... mislim uzas... nalazili su delove tela po stanu, posle 15 minuta dosla interventa razvalila ih sve od batina, svakog ko se tad zatekao u tom stanu... ne ponovilo se vise nikad..!!! i ko moze da kaze da je tad bilo super vreme...
Sad je druga prica, nesto mnogo super svakako nije, al' "moc" kredita i lizinga sad se obilato koristi, tako da nije isto kad je neko 1996 vozio novu BMW peticu ili Alfu 155 i nije isto kad neko sad vozi novu BMW peticu ili Alfu 159... 1996 taj je morao biti ili kriminalac ili u nekom "biznis dilu" sa SPS-om i drzavom, a sad novu BMW peticu ili auto u toj klasi moze da vozi sluzbenik u middle-up menadzmentu neke banke, koji potpuno posteno zaradjuje svoju platu i moze da izdvoji za ratu od 800 eur...
Inace sto se tice automobila 90-tih, meni je bilo interesantno kad su krenuli da se pojavljuju automobili, tada najnovije generacije, od sredine 90-tih pa nadalje, kao naprimer BMW petica E39, sedmica E38, Alfa 156/166, Audi A4/A6/A8... jer su oni tada bili daleko iznad prethodnih generacija, sto sada nije slucaj kad izadje neki nov model, bude on mnogo bolji, ali nije ni priblizno tolika razlika kao tada... secam se leta 1997 i 1998 svaki dan na bazen Kosutnjak i uz put kuvajuci se od vrucine gledam iz busa da li cu da vidim slucajno neki od novijih automobila, pa ono za ceo dan vidim jednu S klasu i jednog BMW-a sto se tice novih kola, sve ostalo Jugici, Kadeti i Golfovi dvojke

Kad sam se prvi put provozao u BMW 528i E39, 1998 godine, delovalo mi je kao da sedim u spejs satlu u odnosu na "normalne" automobile, koji su tad bili standard...
- alaza
- Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g.,
ex AR 155 2.0 16v Super '98,
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
ex AR 164 2.5td Super '96,
ex AR 164 2.0tb Super '96,
ex AR 164 2.0ts Super '98. - Lokacija: Pecinci
I opet su ta auta krajem 90-ih vozile sluzbe bezbednosti i dripci, retko koji posten gradjanin, ako i jeste bio mu je ukraden.
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
... a "službe bezbednosti" i dalje voze ko zna šta...
Jedan od one trojice iz pominjanog TAP 011 radi u jednoj od banakaDora napisao:Ne bih da ulazim u politiku, nisam ni rekao da je sada bolje, sad je još gore, sad svi stojimo ispred izloga i gledamo kako deca jedu kolače...Nesto nisam primetio da je sada mnogo bolje...ako je uopste bolje onda je to zato sto je svet otisao napred pa smo se i mi malo pomerili!
eto koliko su se vremena promenila

... a "službe bezbednosti" i dalje voze ko zna šta...
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
tih godina jedna od najboljih zastita kola od kradje je bila nalepnica SSJ
ma i ko je imao para taj je vozio keca. znam iz primera iz okruzenja, ljudi nisu smeli da kupuju kola koja su mogli vec - koja su morali, da ne bodu oci. ko se drzuno da kupi lepa besna nova kola a nije lud da se bori za svoja kola, skoro da uopste nije imao sanse da ih zadrzi. ili su veoma ubrzo zavrsila kod krimosa ili kod drzavnih sluzbi...
banana republika, bila i ostala
ma i ko je imao para taj je vozio keca. znam iz primera iz okruzenja, ljudi nisu smeli da kupuju kola koja su mogli vec - koja su morali, da ne bodu oci. ko se drzuno da kupi lepa besna nova kola a nije lud da se bori za svoja kola, skoro da uopste nije imao sanse da ih zadrzi. ili su veoma ubrzo zavrsila kod krimosa ili kod drzavnih sluzbi...
^^ secam se pocetkom 90-tih da su bile popularne Toyote Corole i Mazde 323f, bio sam klinac tada i moj prvi komsija je kupio Toyotu Corolu, koja je meni tad delovala kao mnogo dobar auto i vozio ga je 10-tak godina, znaci svo ono vreme sankcija i nemastine i nije bio kraden za to vreme... isto u kraju je tada bila i crvena Mazda 323f oko koje smo "balavili" stalno kad se vracamo iz skole... i jedan i drugi komsija su tada bili privatnici, jedan je bio sajdzija (i dan danas je), a drugi kafedzija...
Sad iz ove perspektive deluje mi da su to bila najbolja kola koja su mogli da priuste oni koji su imali neki cash, a nisu hteli da budu u centru paznje koliko bi bili sa nekim Audijem 80 ili BMW kockicom...
Evo jedne anegdote iz tog vremena, moj ujak je tada vozio BMW 320 E36, posto je ziveo preko nije bas hteo sa njim da dolazi u Jugu, jer ni jedno kasko osiguranje tada nije pokrivalo kradje u Jugoslaviji, za osiguranja smo bili u rangu kao sada Belorusija, Turska, Irak...
I prvi put je dosao u Srbiju sa Bembarom 1997 godine i tako jednom smo stali u kraj da natocimo gorivo na ulici (gde bi drugo tada
) i tu je bio jedan lik-mangup koji me je znao iz skole na cao-cao... i sutradan vec u skoli brujalo kako mi "cale vozi najnovijeg BMW-a", sreca pa mi niko nije tipovao stan... to su bila gadna vremena
, secate se skidanja airmax patika, kappa trenerki, to se desilo nekim mojim drugovima iz odeljenja od starijih momaka 
Sad iz ove perspektive deluje mi da su to bila najbolja kola koja su mogli da priuste oni koji su imali neki cash, a nisu hteli da budu u centru paznje koliko bi bili sa nekim Audijem 80 ili BMW kockicom...
Evo jedne anegdote iz tog vremena, moj ujak je tada vozio BMW 320 E36, posto je ziveo preko nije bas hteo sa njim da dolazi u Jugu, jer ni jedno kasko osiguranje tada nije pokrivalo kradje u Jugoslaviji, za osiguranja smo bili u rangu kao sada Belorusija, Turska, Irak...
I prvi put je dosao u Srbiju sa Bembarom 1997 godine i tako jednom smo stali u kraj da natocimo gorivo na ulici (gde bi drugo tada

To je i meni pricao ujak, i on je licno poznavao Gisku i pricao mi je kakav je to smeker bio... moj ujak je sredinom 80-tih drzao jedno krace vreme diskoteku u Mazestiku i tako je upoznao sve te likove, srecom pa je otisao "preko" pre onih pucnjava koje su posle krenule po BG-u...alfamen napisao: Licno sam poznavao Djordjeta Bozovica-Gisku i tvrdim da od njega nisam upoznao veceg gospodina, koji je toliko bio upucen u sve aspekte kulturnog zivota da je to bilo zapanjujuce. Giska je mogao da drzi tribine o poeziji, prozi,slikarstvu, muzici i da ucestvuje u bilo kojim polemikama i na bilo koju temu!
- starac vujadin
20000 maraka je kostala Corolla, 25000 maraka 323f...ali puno se kupovao i Suzuki Swift GTi za 18000, CRX je bio status simbol za 28-30000 maraka...Dosta se kupovala i Alfa 33 za 25000 maraka. Medejutim, to su kola kupovana redovnim putem i kupovali su ih ljudi od posteno zaradjenih para...
Nego kada se setim toga, setim se i onih auto-piramida iz Valjeva koje su zavrnule hiljade ljudi...a sve to pre Jezde i Dafine.
Nego kada se setim toga, setim se i onih auto-piramida iz Valjeva koje su zavrnule hiljade ljudi...a sve to pre Jezde i Dafine.
Acqua-Olio-Benzina
- starac vujadin
Ma bila je ona Viktorija...ne znam do kraja...Viktorijakomerc? Ona je bila najveca prevara.
Acqua-Olio-Benzina
- bane
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 146 junior 1.4ts
Alfa Romeo 147 1,9jtdm - Lokacija: Novi sad
A ti zivis na Mirijevu ili???SHQ napisao:
U mom kraju 1993 ili 1994 godine bila je jedna zurka, dal' rodjendan ili sta vec,
Pozdrav
Lepo je videti da ARCS i dalje diše punim plućima i dokazuje da je jedan od najboljih automobilskih klubova u Srbiji. Ako ne i najbolji…
to je isti lik,radio je r5 campus,toyotu corolu i jos par auta koje su svi kupovali a imao je i trkacki tim,viktorijakomerc je radila stanove,masine i jos kojesta(samo velike cifre)-tomato samo kola.ako se dobro secam po 25 ljudi je skupljalo lovu i u krug.
Secam se i tog pominjanog Lamborghini Countacha, sajam automobila 1994, to je bio prvi sajam automobila na koji sam isao, keva, moj mladji burazer i ja
i keva zamoli da nas puste da sednemo da nas fotografise
premijere su secam se bile Fiat Punto 1 i Renault Laguna, te su mi ostale u secanju... i od tada ni jedan sajam nisam propustio, a meni najbolji je bio 1998 i 2004 godine...
ahabane napisao:A ti zivis na Mirijevu ili???SHQ napisao:
U mom kraju 1993 ili 1994 godine bila je jedna zurka, dal' rodjendan ili sta vec,
Pozdrav

Ja uopste ne mogu da se setim tih autokuca... al' moji matori se verovatno secaju... nego mene interesuje kako su se krajem 80-tih, ustvari sve do 1991 kupovala kola, da li su se kupovala na kredu ili za kesh? Da li su bile prisutne sve bitne marke? ko je uvozio Alfu, Fiat, Audi, BMW, Mercedes... ustvari kao kroz maglu se secam BMW-ovog salona preko puta ex Ktitora... cini mi se da se uvoznik zvao Tehnounion ili tako nesto.starac vujadin napisao: Nego kada se setim toga, setim se i onih auto-piramida iz Valjeva koje su zavrnule hiljade ljudi...a sve to pre Jezde i Dafine.
Secam se i tog pominjanog Lamborghini Countacha, sajam automobila 1994, to je bio prvi sajam automobila na koji sam isao, keva, moj mladji burazer i ja

bice da si nesto pomesao,countach nije nikada bio na sajmu a i doskoro vrlo malo ljudi je znalo da uopste postoji kod nas, verovatno si video diablo kojih je u to vreme bilo 2 ili 3 kom. u tom periodu se desavalo da za sajam uzimaju automobile sa ulice iz voznje(a bilo je svega i svacega) posto nisu mogli da ih dobave iz inostranstva zbog embarga,npr 93 moja drugarica je radila kod lika koji je izlagao audi i to tako sto je uzeo audi v8 od direktora jugodrva i parkirao ga na stand kao vrh ponude,cure je 95 izlozio viper-a i stealth-a koje je tada (u)vozio itd itd,pre svog tog ludila bilo je par jakih firmi koje su imale prava zastupnistva kao:avtomontaza-alfa romeo,tehno union-bmw,auto hrvatska-suzuki,amerika auto-chevrolet,buick...,univerzal-volvo,tehno servis-pezo,inex auto kuca-vw...moze da se nabraja jos ali to je otprilike to-bilo je svega
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Covek iz okoline Kraljeva bio je uspesan u biznisu preko. Ugradjivao je klime u hotele ili tako nesto. Uglavnom, polovinom 90-tih je kupio crvenog Mercedesa specijalno radjenog za njega. Napravio je veliku gresku sto je sa tim autom dosao u Srbiju. Ubrzo mu na vrata zakucase panduri sa pricom da moraju da provere papire...posle ga je vozio Marko Milosevic, a kasnije Zoran Lilic i njegova zena. Trebalo mu je nekoliko godina mucenja da povrati auto.
dekideki napisao:tih godina jedna od najboljih zastita kola od kradje je bila nalepnica SSJ
Covek iz okoline Kraljeva bio je uspesan u biznisu preko. Ugradjivao je klime u hotele ili tako nesto. Uglavnom, polovinom 90-tih je kupio crvenog Mercedesa specijalno radjenog za njega. Napravio je veliku gresku sto je sa tim autom dosao u Srbiju. Ubrzo mu na vrata zakucase panduri sa pricom da moraju da provere papire...posle ga je vozio Marko Milosevic, a kasnije Zoran Lilic i njegova zena. Trebalo mu je nekoliko godina mucenja da povrati auto.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
^^ jel' znas slucajno koji je bio Mercedes, bas me interesuje, pretpostavljam neki SL...
Nesto kasnije su testirali i srebrni Audi S6, to je bio S6 od nekog mladjeg Karica, njegov vozac se tada zabavljao sa mojom komsinicom i secam se da me je odusevljavao zvuk tog S6, taj lik ga nije stedeo, uvek je zvuk njegovog V8 dolazio do izrazaja
to je bilo 2001/2002 godine, bas negde kad sam polozio voznju
zivo me zanima sta je sada sa tim Audijem...
Kad vec pominjemo to, slicno je bilo i kad je krenuo da izlazi TopSpeed i kad su "prestavljali" automobile od Karica i Co... u jednom broju su testirali BMW M5 E39 i napisali su da im je ustupio Boba Zivojinovic...npr 93 moja drugarica je radila kod lika koji je izlagao audi i to tako sto je uzeo audi v8 od direktora jugodrva i parkirao ga na stand kao vrh ponude,cure je 95 izlozio viper-a i stealth-a koje je tada (u)vozio
Nesto kasnije su testirali i srebrni Audi S6, to je bio S6 od nekog mladjeg Karica, njegov vozac se tada zabavljao sa mojom komsinicom i secam se da me je odusevljavao zvuk tog S6, taj lik ga nije stedeo, uvek je zvuk njegovog V8 dolazio do izrazaja

- bane
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 146 junior 1.4ts
Alfa Romeo 147 1,9jtdm - Lokacija: Novi sad
Urbane legende imaju problem sto se vremenom istina zagubi!!!
Da ne pominjem ime decka neka mu je laka crna zemlja,ali mnogi koji su bili na toj zurci bas njemu duguju zivot.
Detalje ti mogu na pp ako te zanima bas,da ovde ne trujemo temu koja je inace ok za razbibrigu ali dokle god se pise ono sto si sam video!!!
Pozdrav
Zbog ovoga sam te pitao!!!SHQ napisao:
Urbane legende imaju problem sto se vremenom istina zagubi!!!
Da ne pominjem ime decka neka mu je laka crna zemlja,ali mnogi koji su bili na toj zurci bas njemu duguju zivot.
Detalje ti mogu na pp ako te zanima bas,da ovde ne trujemo temu koja je inace ok za razbibrigu ali dokle god se pise ono sto si sam video!!!
Pozdrav

Lepo je videti da ARCS i dalje diše punim plućima i dokazuje da je jedan od najboljih automobilskih klubova u Srbiji. Ako ne i najbolji…
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
@SHQ
Uf, nemam pojma. On je posedovao i jednog strasnog oldtimera u kojeg je ulozio brdo para, ali kasnije je bio prinudjen da ga iznajmljuje za svadbe jer je finansijski kolabirao. Bio je cak i prilog na kraljevackoj televiziji o tome. Voleo je konje i pse, a sudio se sa Alainom Delonom oko nekog nemackog ovcara.
Uf, nemam pojma. On je posedovao i jednog strasnog oldtimera u kojeg je ulozio brdo para, ali kasnije je bio prinudjen da ga iznajmljuje za svadbe jer je finansijski kolabirao. Bio je cak i prilog na kraljevackoj televiziji o tome. Voleo je konje i pse, a sudio se sa Alainom Delonom oko nekog nemackog ovcara.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.