Ako potraje koliko i stari Exide... eto radosti.

Ja svoj juce izvadio. Auto mi ne treba za svaki dan, pa nema potrebe da stoji. Temperatura ovdje u podnozju jahorine je cca -27.DjomlaN napisao:ljudi jel vadite akumulatore iz auta ovih hladnih dana?
Kada ne vozim po dva/tri dana izvadim akumulator. Dugo se vec koristi, pa ne bih da rizikujem.DjomlaN napisao:ljudi jel vadite akumulatore iz auta ovih hladnih dana?
Iz nekog mog iskustva VARTA je skroz OK.nelle napisao:Drugari jel može preporuka akumulatora za Milicu?Čini mi se da polako crkava fabrički Exide pa ću uzeti drugi da nebi bilo iznenadjenja!Na njemu piše 12v 60Ah 540A(EN2)-380A(IEC) Hvala unapred na preporukama
Može i veći, proverenoDjomlaN napisao:na 156 moze max u leziste da stane 66Ah...
Ne sme nista da ti naplate - pripreti im potrosackoj inspekciji ili kako se to vec zove (zastita potrosaca)lalicspecial napisao:Stvarno ne znam sta da radim sa ovim blekhorsom star 6 meseci i zezaaa....nikome ne preporucujem BLACK HORSE najgori medju najgorima!Nosio sam na reklamaciju kao punili ga i kao radi ali sada na ove 'vrucine' pali kada je u garazi i to posto mi je dobar motor pa pali iz prve..Sta je najsigurnije?!Ko ce ga znati?!Kome se zaliti?Ja trebam stalno da reklamiram pritom naplacuju punjenje..kao ne mogu da mi napisu zamenu jer nece ovi iz Sombora da priznaju..itd..itd BLACK HORSE![]()
![]()