ALFA ROMEO 33 - Feel the Boxer Power

Alfa Sud | Sprint | Arna | 33
Jednom boxer, uvek boxer!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 03, 2006 3:28 pm

Najzad !!! Posle sto godina samoce gotovi su limarski radovi na mojoj 33ci, nema vise rdje nema vise tragova sudara... samo savrsenstvo.

Slika
Slika

:applause: :applause: :applause:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 03, 2006 4:23 pm

Potvrdjujem ovo sto je Zen napisao, i dodajem da je 33-jka bombona :lool:
A i jako lepo ide ;)
Korisnikov avatar
brera
Garaža: Alfa Romeo Sprint '86
Lancia Delta HPE 2.0 T '98
Saab 93 '2003
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 7:43 pm

Pon Jul 03, 2006 9:28 pm

uf kako je lepa pa jos crvena :mrgreen:
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Uto Jul 04, 2006 10:05 am

Svaka chast zen! Nek' je sa srecom vozhnja!

P.S. trebao si iskoristiti priliku i ofarbati donje delove branika u crveno takodje! ;)
Nigy
Garaža: .
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 4:33 am

Uto Jul 04, 2006 1:33 pm

Meni se ovako vise svidja posto su (koliko vidim) i pragovi crni. ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jul 04, 2006 4:34 pm

zen auto izgleda super. ko ti je farbao auto?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jul 04, 2006 7:43 pm

Ljudi pomagajte, u velikoj sam dilemi oko kupovine auta, tacnije 33ke?! Ne mogu da se opredelim izmedju kankkunenove 1.7 16v, i spanjelijeve 1.5?! Hteo bih da cujem vase misljenje sto se tice ova dva modela? Unapred hvala!
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Sre Jul 05, 2006 12:21 am

Jesi li video obe 33-ke uzhivo? :roll:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Jul 05, 2006 12:42 pm

Sorry nisam se lepo izrazio, interesuje me koji je bolji model 1.7 16v, ili 1.5, odnosno prednosti, i mane?!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Jul 05, 2006 12:54 pm

Paa 1.5 je karb ili ? ako je karb bolje ici na 1.7 16v...ja bi licno isao na 1.7 16v ... za urosevu znam kakva je i kakav je on (sto je mozda vaznije) tako da mi se cini da je to jedna od boljih 33jki koje sam ja vidjo ovu drugu 1.5 nisam video tako da no comment.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Jul 05, 2006 1:02 pm

@alfa146ts: Farbao ga Dejan kod sebe u garazi. Odlican majstor, prijatelj.

@Nigy: tacno tako! crni pragovi, crna lajsna, crni tockovi, crni retrovizori, malo tamnija stakla... bas tako i treba.

@Azrael: 1.7 16v je brza u svakom pogledu, ali 1.5 je mnogo jednostavnija za odrzavanje... zavisi da li bi ga vozio svaki dan.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jul 13, 2006 4:39 pm

evo ljudi i ja do
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jul 13, 2006 6:09 pm

Pozdrav Radge!

Stvarno ti je impresivna kolekcija...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jul 13, 2006 6:25 pm

kolekcija EKSTRA.
dobrodosao

pozdrav
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Jul 14, 2006 8:07 am

4 komada !!! San svakog alfiste ...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Jul 14, 2006 2:44 pm

je impresivna kolekcija. ali se naradih ve
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 17, 2006 8:03 am

Pa da, posle je alfa losa, mnogo se kvari. Kad sam otvorio motor nedavno, zatekao sam slomljenu pumpu za ulje, karter bez pregrade. Ja alfu ne dam nikome da je vozi.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jul 18, 2006 7:54 am

33ie napisao:a nadam se da cu dok obrnem jos nekih 150-200k kilometara sa njom skupiti para za nesto bolje :lool:
zar ima nesto bolje
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jul 18, 2006 8:31 am

grand master flash & furios five
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jul 18, 2006 8:38 am

mloh napisao:grand master flash & furios five
hahahahahahahahaha :dugokosi:

ufatio si me :P
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Avg 04, 2006 12:08 am

!

, & . , , ... , , :oops: .

:idea: . ... , ! , , 33 , .

, , .

, 33 ( , .), ... , , , 33.... , ( ) .

!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Avg 04, 2006 10:28 am

pozdrav i dobrodosao.

odgovore na sva pitanja koja bi mogao da postavis ima, malo prelistaj i videces.
sva iskustva vezana za automobile ALFA ROMEO.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Avg 05, 2006 4:18 pm

Zozon, predrasude o Alfama postoje vise nego za bilo koja drugi auto. Kao svi su bolji, svi se manje kvare etc.
Medjutim kao i kod svih predrasuda, to je samo pokusaj da se opravda visoko misljenje o drugim automobilima, kako su oni puno bolji.
Licno mogu da kazem da sam imao Alfu, imam Alfu i imacu samo Alfu, jer smatram da od Alfe nema boljeg auta. Ne kazu ljudi dzaba ko jednom sedne u Alfu, drugi auto vise i ne gleda.
Zakljucak: Sedi u neku Alfu, provozaj je jednom i odlucio si sta da kupis! I neces da se pokajes!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Avg 05, 2006 6:13 pm

Dzalf napisao:Zozon, predrasude o Alfama postoje vise nego za bilo koja drugi auto. Kao svi su bolji, svi se manje kvare etc.
Medjutim kao i kod svih predrasuda, to je samo pokusaj da se opravda visoko misljenje o drugim automobilima, kako su oni puno bolji.
Licno mogu da kazem da sam imao Alfu, imam Alfu i imacu samo Alfu, jer smatram da od Alfe nema boljeg auta. Ne kazu ljudi dzaba ko jednom sedne u Alfu, drugi auto vise i ne gleda.
Zakljucak: Sedi u neku Alfu, provozaj je jednom i odlucio si sta da kupis! I neces da se pokajes!
:applause: :applause: :applause:

Dzalf kako izgleda tvoja alfa nisam video ni jednu sliku
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Avg 05, 2006 9:59 pm

Jos uvek nije za pokazivanje (ali nadam se bice relativno skoro)!
Posto je kupljena skoro, kao i na svakom tek kupljenom autu ima odredjenih radova da se urade (kako spolja tako i iznutra), kako bih je jos malo sredio.
Konkretno potrebni su joj neki sitniji limarski radovi i jos ponesto, posto je prethodni vlashik nije bas mazio i pazio.
Na kraju ne bih bas da bude najgora, obzirom da su ove koje sam dosad video PRELEPE!!! :lool:
Zato me interesuje gde je Zen radio limariju na svojoj Alfici, posto mu je koliko se bar vidi sa slike super uradjena.

Povratak na “Boxer Odeljenje”