ALFA&VIDEO GAMES
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
jok brate, kucni... ne mislis valjda da imam instaliran volan u kancelariji?

- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
idite lepo na http://www.nacionalnaklasa.com i lepo skoknite na forum/podforum .simulacije.... Nacicete APSOLUTNO SVE shto vam treba...

- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
pa sad ne znam shta ste i kako instalirali... skinesh igru (1.250 verzija je poslednja) na forumu nacionalne klase imash link za dowload crack-a - rfactor1.250loader... i jednostavno MORA da radi... postuj na forumu opisi problem i garantovano ce ti pomoci neko od njih (Drapin, Mika....).... bez obzira na mashinu moralo bi da shljaka... kad shljaka na onoj Scudetto-voj kanti
...
@scudetto
jesi li skinuo ovaj novi Race mod? A?

@scudetto
jesi li skinuo ovaj novi Race mod? A?

- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Evo ovde...
http://www.nacionalnaklasa.com/forum/sh ... php?t=2788
ako ti ovo ne pomogne... jbga ne znam...
http://www.nacionalnaklasa.com/forum/sh ... php?t=2788
ako ti ovo ne pomogne... jbga ne znam...

- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
...ah da, morash da se registrujes prvo...

- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ajde, ajde nemoj da si na kraj srca... shalim se ja... Juche sam i ja skinuo tu novu Nordschleife, ali jos je nisam isprobao... nadam se da je lakse izaci sa parkinga (tourist event) nego na prethodnim verzijama LOL ...

-
Go
- Drug Član
Uh nocas sam importovao u 156 GTA V8 i V12 Ferrari motor, znaaaciiii strasno sta se desava!
Ali najbolja stvar je kad sam ga stavio u 75, ne moze lamela da izdrzi i proklizava u 4 i 5 bzini, hehehe...
Verujem da znate kako se radi, tako da nema potrebe da objasnjavam...
Hmmm, sad pokusavam isto to u RACE 06 da malo drndam ove na internetu, hehehe...

Ali najbolja stvar je kad sam ga stavio u 75, ne moze lamela da izdrzi i proklizava u 4 i 5 bzini, hehehe...

Verujem da znate kako se radi, tako da nema potrebe da objasnjavam...
Hmmm, sad pokusavam isto to u RACE 06 da malo drndam ove na internetu, hehehe...

-
Go
- Drug Član
U dilemi sam... Drndam se pola sata da namestim Force Feedback na Race 06 i Race 07 i najvecu mi dilemu pravi Reverse Effect...
Na normalnom automobilu se volan uvek vraca na centar, ali po default-u je namesteno da je ovo iskljuceno i sad...
Probam jedno, pa probam drugo i ne mogu da se odlucim...
Pomoc...

Na normalnom automobilu se volan uvek vraca na centar, ali po default-u je namesteno da je ovo iskljuceno i sad...
Probam jedno, pa probam drugo i ne mogu da se odlucim...
Pomoc...
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Alfa 155 2.0 TS 16V za World Racing 2 http://www.kleinschmidt-hdl.de/king6/autos.html .
Kako je i sta ne'm pojma,nemam WR2
.
Sorry ako je bilo.
Kako je i sta ne'm pojma,nemam WR2

Sorry ako je bilo.
- alfaholic
- Garaža: Alfa Romeo 146 ti '97. ex
Alfa Romeo 156 1.8 TS '05. - Lokacija: Pancevo
Za pravi uzitak GTR Evolution, open code je pa moze da se importuje gomila traka i kola, sad sam malo vozio 33 1.7 i 2.0, prilicno zanimljivo...
rFactor i nije bas realna stvar, Simbin za sada ima najbolje simulacije...
Stavicu neki video uskoro...
rFactor i nije bas realna stvar, Simbin za sada ima najbolje simulacije...
Stavicu neki video uskoro...
- kovalski
- Garaža: ex 156 1.9 JTD 16V giugiaro
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
ex GTV CUP limitata No_076 2.0 TS
Vectra C CDTI 16V
Yamaha FZ6R - Lokacija: Žabalj
I ja se slažem za GTR Evolution, sad trenutno vozim BTWC 2007 i 2008 mod, ustvari je isti kao WTCC samo su skinovi promenjeni.
Imam i WTCC mod za rFactor koji je konvertovan od gtr evo i ima dosta nedostataka, npr. imate utisak kao da auta lebde iznad staze... dok je kkod gtr-evo fizika mnogo bolja, naravno i grafika
i naravno volan za igranje, moj je low budget al radi posao
Imam i WTCC mod za rFactor koji je konvertovan od gtr evo i ima dosta nedostataka, npr. imate utisak kao da auta lebde iznad staze... dok je kkod gtr-evo fizika mnogo bolja, naravno i grafika
i naravno volan za igranje, moj je low budget al radi posao
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Re: ALFA&VIDEO GAMES
Ja sam dugogodishnji VELIKI zaljubljenik u simulacije... Ne bih ja bash tako generalizovao stvari... rFactor ima velike mogucnosti i koliko ce biti realan zavisi od konkretnog moda, odnosno sa koliko truda i veshtine raspolaze autor odredjenog moda... Konverzije iz GTR2, GTRevo, GTL i ostalih Simbin simulacija, gotovo po pravilu ne ispadnu dobro, iz prostog razloga shto su izvorni fajlovi za fiziku (a to je ipak najvaznije) zakljuchani... E sad poshto konverzije rade uglavnom manje veshti i iskusni moderi to nikako ne ispadne savrsheno jer zase*u fiziku... Probajte da vozite neki ozbiljniji mod u rFactor-u kao na primer CTDP F1 2005 ili 2006, GP 79, IEC (F430 chalenge) isl, koji su MEGA realistichni i radjeni BASH za rFactor... A rFactor ima i realfeel, ubedljivo najbolji i najrealistichniji Force Feedback modul... Shto se tiche Simbin-a meni je i dalje GTR2 najrealistichniji... GTRevo volim da vozim ali mi nekako vishe vuche na one konzolske arkade... Previshe grip-a... Setup automobila je u najmanju ruku siromashan... Nije bash realistichno... Osim mozda samog WTCC/BTCC moda koji je zaista dobro odradjen, narochito FWD automobili... 

- scudetto
- Garaža: Alfa Romeo 146 Ti
Cekaj bre a niko ne spominje gt legends.Ajde ako je neko za online igranje cekam vas.Nekad smo par nas ovde sa foruma igrali Live for Speed online.
- speedfreak968
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
Re: ALFA&VIDEO GAMES
E ti bash ne odustajesh... Ne verujem da iko ima legalnu verziju, a znash i sam da kod GTL nema zezanja ako 'ocesh online... Za GTR2 sam nashao zezalicu ali za GTL nema... Evo, chim negde natrchim na originalni CD kupujem, pa da opalimo GTA i Abarth challenge... 

- OMP
- Garaža: GP TJet
i ja sam veliki ljubitelj simulacija i igrao sam i imam sve ove pomenute i slazem se sa speedfreak968 sto se rfactora i realnosti tice, po meni je on najbolja simulacija ako izuzmemo live for speed koji se meni licno ne svidja iz razloga sto nema realnih automobila i staza (ne uzimam opicju modova kojih je ipak manje nego kod ostalih simulacija) i jako zahtevna simulacija koja trazi volan i ne vole svi da je igraju bas zbog svoje zahtevnosti pa je tako i ja nemam jer je nema svrhe voziti bez volana, ali je realna da nema dalje, sto svedoce mnogo svetske lige na toj simulaciji, gtr evolution je ok, ali ipak prednost dajem rfactoru u mnogim stvarima, gtr2 klasican kao i gtl mi nisu nesto, gtl je po meni jako lose odradjen bar sto se tice igranja na tastaturi, alfa pogotovu ne moze lepo da se vozi, nesto mi se ne svidja kod te igre, trenutno igram GTR evo jer mi je jedino on ostao na hardu, rfactor me mrzi ponovo da instaliram, ali kod gtr evo mi se jedino wtcc mod svidja i eventualno radikali ali sve ostalo mi je bzvz, staze su tu i tamo ok i moja omiljena Nordschlaife je , kako kazu, u toj igri najrealnije i najpreciznije odradjena, imao sam 5 verzija te staze i za rfactor i za gtr i jos par nekih ali ova je stvarno vrh odradjena, ali kod nekih staza u gtr evo. nisam zadovoljan, sve to u poredjenju sa realnim(uporedjivao sam pravi on board sa neke staze i ovaj u igri) ima gresaka ali jbg
verovatno znat za ovaj zvanicni rfactor sait ali ipak evo adrese, ima odlicnih modova, samo je potrebno registrovanje i moze se skidati
http://www.rfactorcentral.com/
verovatno znat za ovaj zvanicni rfactor sait ali ipak evo adrese, ima odlicnih modova, samo je potrebno registrovanje i moze se skidati

http://www.rfactorcentral.com/
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji