matori je opasan, sad bi pod stare dane da izbaci kosku kroz prozor, stavi cvike i provoza se na vrh gasa kroz NS!JaMaL napisao:
ako zelis da privuces najvishe paznje i da te vide pre svih... to je prava kombinacija

matori je opasan, sad bi pod stare dane da izbaci kosku kroz prozor, stavi cvike i provoza se na vrh gasa kroz NS!JaMaL napisao:
ako zelis da privuces najvishe paznje i da te vide pre svih... to je prava kombinacija
Sve je tako 100%Dora napisao:Pa normalno, neću valjda ko ovi danas, stavi 100 posto folije pa još cvike, opali po muzici da ga čuješ sa 400 metara a kad prolazi ruši čaše sa stola i opali na to sve pun gas.
Ima to i dobre strane, pošto ga čujem ranije okrećem se da nadjem neku ciglju ali on projuri dok se snadjem a usput i ne vidim ko je....
Dobar efekat...
samo polako... 75-ica je veoma jednostavna elektricno... jeste da su je pravili majmuni bez ruku i mozga... jer su neke stvari totalno obrnute od logike i ostatka sveta... ali generalno je veoma jednostavan auto elektricno...To ni Nikola Tesla više ne može da popravi.
Javi kad prolaziš kroz NS, taman stavim kaficuja sam moja oba rasturao pa jedno 15 puta... bar... satove + tablu vadim za 10 min. zavezanih ociju
Legendo možeš li malo detaljnije da mi objasniš to oko struje, pošto tek sutra popodne idem kod majistora, pa da znam šta da mu kažem, a inače u pravu si sve za majistore. Prvo što mi je rekao bilo je da je to komplikovano ,da mora da se skida cela tabla itd. Sad je ima skinutu pa da vidim šta će da kaže.ja sam moja oba rasturao pa jedno 15 puta... bar... satove + tablu vadim za 10 min. zavezanih ociju
Hvala ti puno na savetu i pomoći, a možeš mi pisati na moju temuja sam moja oba rasturao pa jedno 15 puta... bar... satove + tablu vadim za 10 min. zavezanih ociju