Još jedan zanimljiv oglas... [arhiva]
- Pittatore
- Drug Član
- Garaža: AR 155 3.0 24v Reborn
AR 166 jtd Familiare
Opel Zafira OPC Familiare XL
Yamaha FZR1000 EXUP Hajde da se volimo XD
AA500 Dvogumena raga - Lokacija: BG
Danas sam prolazio pored servisa Goran Patak i ugledao GTV-ku `86 1.8ie,crvena sa Integrale felnama,nisam se setio da je uslikam ali koga interesuje evo broja 064/6104262.
- Jurke
- Drug Član
- Garaža: ex 156 1.8 (2.0) TS
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
156 1.9 MJet 16V SW - Lokacija: Srbija
Ta je bila ranije dugo u oglasima. Bila je prvo 4000e a posle je smanjivano.
Na slikama je izgledala prelepo
Ali, iskusni forumaši koji su je znali su čini mi se imali nekih zamerki. E sad...

Na slikama je izgledala prelepo

Ali, iskusni forumaši koji su je znali su čini mi se imali nekih zamerki. E sad...

Алфа Ромеотик
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
- nemkebg
- Garaža: nekad Opel Astra Bertone 2.0 Turbo
sada Corsa 1.0 12v - Lokacija: Beograd, Zarkovo, Novi Sad, Detelinara
http://www.autoportal.rs/auto_oglasi/og ... stinctive/
sta ovde ne valja??
sta ovde ne valja??
Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Alfa Romeo je srce i dusa...
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Alfa Romeo je srce i dusa...
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
sobzirom da je sabac u pitanju nemoj da gledas brojeve na staklima 

busso trsi Sline
- acasmc@146
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6TS '97
da imam 5000e, ne bih se razmisljao ni minut!
Re: Još jedan zanimljiv oglas...
auto je extra! veruj mi, nego covek zagulio! prsla mu radnja, duguje cash, menice popustane... zato je cena smesna, a verujem da bi dao i za 5k, da mu neko izbroji na gomilu!JaMaL napisao:Drina<>Cuprija
Nikada ne bih kupio jeftiniji auto od viseg proseka cena na trzistu... tu uvek nesto ne valja... znam bezbroj ljudi koji su zeleli da ustede neke pare u startu, na kao "sredice se" foru... i proplakali vreme i pare posle i nikako se nisu usrecili...
5.500... a verovatno je prica: "ma samo joj.... to ne radi, ali nije frka nadji polovno i bice super..ja nemam vremena to da popravljam imam drugi auto, zena, deca" .... sta god... posle... jbg...
da imam 5000e, ne bih se razmisljao ni minut!
Ma bre mi smo dali otkaz i Enzo Ferrariju!
- Jurke
- Drug Član
- Garaža: ex 156 1.8 (2.0) TS
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
156 1.9 MJet 16V SW - Lokacija: Srbija
Lep Sprint
:
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... xer/180195
Čak mislim da je predstavljena na forumu, zajedno sa onom crvenom. Ali, ako je ovaj bio u martu na Huji, nije mi motor delovao baš sjajno

Čak mislim da je predstavljena na forumu, zajedno sa onom crvenom. Ali, ako je ovaj bio u martu na Huji, nije mi motor delovao baš sjajno

Алфа Ромеотик
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
- acasmc@146
ali ima finu podlogu da sa recimo 1000 evrica, moze da se dovede u extra stanje.
ko voli sprint, nije na odmet, meni je licno model kao model prelep.
ko je rekao modifikacija na 2.5V6???
pa ja mislim da je cena korektna. koliko se i ja secam, motor je pusio kao Opel 1.6D!Jurke napisao:Lep Sprint:

ali ima finu podlogu da sa recimo 1000 evrica, moze da se dovede u extra stanje.
ko voli sprint, nije na odmet, meni je licno model kao model prelep.
ko je rekao modifikacija na 2.5V6???

- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
najbolja modifikacija koju sam video na Sprintu je prebacen kompletan 1.7 16V 4x4, sa 33-ke... to je prava stvar!
- acasmc@146
ali zamisli 2.5 V6 to bi tek bilo brutale!!!
uteras u neki stupid servis da ti promene ulje, otovris haubu, a ono svi
patos!!
pa verujem da onolicki auto sa tim j-be kevu!dekideki napisao:najbolja modifikacija koju sam video na Sprintu je prebacen kompletan 1.7 16V 4x4, sa 33-ke... to je prava stvar!
ali zamisli 2.5 V6 to bi tek bilo brutale!!!

uteras u neki stupid servis da ti promene ulje, otovris haubu, a ono svi

- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Vec jeste http://alfasud.alfisti.net/as6ve.htmlacasmc@146 napisao:ali zamisli 2.5 V6 to bi tek bilo brutale!!!

Ljudi, ja bih možda ovo uzo...Neam alfu već mesec dana i opasno kriziram. Jes da sam u fazi traženja starog spajdera, ali možda bi i ovo moglo da pomogne za prvu pomoć.
- acasmc@146
i've died and went to heaven!Flavio napisao:Vec jeste http://alfasud.alfisti.net/as6ve.htmlacasmc@146 napisao:ali zamisli 2.5 V6 to bi tek bilo brutale!!!![]()

- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Trazis starog spydera ???
Pa jesi li gledao ovo ??? http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... let/180998

Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
buhahaha ja svaki dan listam oglase po netu, i jedno veče preskočim kad iskoči spider...odo sutra da ga pogledam. Dal` bi imo neko dokon, a da se razume da mi pomogne? Ima li šta da treba da pogledam, neku slabu tačku i to...
Elem, jel zna neko ovaj auto???
Elem, jel zna neko ovaj auto???
Kao prvo pogledaj osnovne stvari:
- da li je auto udaran. Ovo je veoma bitno kod Spidera posto se i onako karoserija prilicno uvija u voznji.
- korozija. Na S4 ne bi trebalo da je ima posto su imali koliko-toliko pristojnu zastitu, na prethodnim modelima obavezno pogledaj pragove (najbolje na dizalici pogledati ispod auta) zavrni tapacire u gepeku...
- krov. mehanizam i platno. Novi krov je oko 500€...ako je platno samo matiralo i izgubilo boju to se rjesava za 50€...
- zadnja svjetla. 200€ komad za S4, cak 300€ komad za S3, nova.
- Motor. standardno, da ne dimi, da ne grije. Ako ima crnog dima vjerovatno lose nastelovani karburatori- nije neki problem.
- Mjenjac. normalno je da se malo cuje buka iz mjenjaca...normalno je da je sinhron druge stradao...ali je dobro za spustanje cijene...
- Na dizalici provjeriti koliki je luft u diferencijalu. Novi je uzasno skup...polovni se mogu naci...
- unutrasnjost. provjeriti ima li sve sitnice...ili makar vecinu
Ovaj Spider http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... let/180998 mi djeluje kao prilicna S3/S4 budzevina pa ako ti je stalo do originalnosti pripremi jos minimum ovoliko para...
Pozdrav
- da li je auto udaran. Ovo je veoma bitno kod Spidera posto se i onako karoserija prilicno uvija u voznji.
- korozija. Na S4 ne bi trebalo da je ima posto su imali koliko-toliko pristojnu zastitu, na prethodnim modelima obavezno pogledaj pragove (najbolje na dizalici pogledati ispod auta) zavrni tapacire u gepeku...
- krov. mehanizam i platno. Novi krov je oko 500€...ako je platno samo matiralo i izgubilo boju to se rjesava za 50€...
- zadnja svjetla. 200€ komad za S4, cak 300€ komad za S3, nova.
- Motor. standardno, da ne dimi, da ne grije. Ako ima crnog dima vjerovatno lose nastelovani karburatori- nije neki problem.
- Mjenjac. normalno je da se malo cuje buka iz mjenjaca...normalno je da je sinhron druge stradao...ali je dobro za spustanje cijene...
- Na dizalici provjeriti koliki je luft u diferencijalu. Novi je uzasno skup...polovni se mogu naci...
- unutrasnjost. provjeriti ima li sve sitnice...ili makar vecinu
Ovaj Spider http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... let/180998 mi djeluje kao prilicna S3/S4 budzevina pa ako ti je stalo do originalnosti pripremi jos minimum ovoliko para...
Pozdrav
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Dobro poznat Spider o kome smo diskutovali pre nekog vremena, mozda ima i godina...jako los primerak, u Beogradu najgori. Bar je spustio cenu za 50%.
Acqua-Olio-Benzina
- Trenta Tre
- Gocy
Ako nista drugo, bar 33-ke u gradu pratim, ali sa ovako ruznim obrvicama, nijednu video nisam. Ko zna odakle je ovo cudo? A i sat stoji na volanu, verovatno je covek hteo da ima budilnik ako se slucajno uspava u njoj, onaj iznad retrovizora mu nije dovoljan.
Anything's possible.
Keep thinking ! ! !
Keep thinking ! ! !
Da se vratim malo na spider. Hvala svima na savetima. Zvao sam momka, i stvari stoje ovako:
- Auto je poslednji put vožen pre godinu i po dana, od tada stoji u garaži
- Treba da se radi ceo, krov je izbušen samo na jednom mestu
- Nije registrovana, dobra stvar je što je vlasnik prodaje
- Ima sve originalne delove
-
-
-
- ...nije zacepio cenu, spreman je da spusti(iz razgovora mi se učinilo da možda može da se pazari znatno povoljnije...)
Ja bih to pogledao, pa nek ide život. Kapiram da sa ovim autom nema dobre ili loše trgovine. Kupiš, pa šta ti bog da...
P.S. Slika sa oglasa je stara više od godinu dana
- Auto je poslednji put vožen pre godinu i po dana, od tada stoji u garaži
- Treba da se radi ceo, krov je izbušen samo na jednom mestu
- Nije registrovana, dobra stvar je što je vlasnik prodaje
- Ima sve originalne delove
-
-
-
- ...nije zacepio cenu, spreman je da spusti(iz razgovora mi se učinilo da možda može da se pazari znatno povoljnije...)
Ja bih to pogledao, pa nek ide život. Kapiram da sa ovim autom nema dobre ili loše trgovine. Kupiš, pa šta ti bog da...
P.S. Slika sa oglasa je stara više od godinu dana

- acasmc@146
pa woofer?
eee, to dodaje na cenu. verovatno je bez sata, radia, pojacala, woofera i obrvica 1500e!
znam, ali pogledaj srebrni radio??? a,a?
pa plavo pojacalo? a,a?
pa woofer?
eee, to dodaje na cenu. verovatno je bez sata, radia, pojacala, woofera i obrvica 1500e!

-
ki
- Drug Član
Neshto su zastareli papiri u ovoj "napucanoj" 33-ci...

Prešao kilometara: 267105 km
Godište: 1986
A ako ti Starac Vujadin kaze da je los primjerak onda to znaci da je...sigurno los primjerak!
Skupljaj pare i cekaj...
Ovako: kupis ovaj primjerak povoljno, potrosis na njega godinu dana rada, brdo para i utvrdis da si za taj novac (rad da ne pominjemo) mogao kupiti odlican primjerak i odmah uzivati u njemu...HEHAD napisao:
A ako ti Starac Vujadin kaze da je los primjerak onda to znaci da je...sigurno los primjerak!
Skupljaj pare i cekaj...
- acasmc@146
i ja bih odustao od spidera! pazi slika je od pre godinu dana, kad je trazio 5000e, a cak ni tad nije smeo da slika enterijer, ili ne daj boze podignut krov! mozes misliti sta je sad!
ako nista izjeli su ga pacovi!
ako nista izjeli su ga pacovi!