Da i to mu je po meni najveca mana. Mada ni automatik nije nista bolji, takodje GM-ov...Mique napisao:Pa i na 159 menjac nije jaca strana ... Jel on bese GM-ov ?
Sve o svemu
- Bogdan156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-jet
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Bio je skoro jedan decko kod nas u servisu , uzeo je u Italiji 2.2 JTS , kaze da je ocajan menjac u odnosu na onaj u 156
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
- Bogdan156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-jet
- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
@ boka
Jesi li procitao dole komentar koji je postavio doticni PERA ?
Ni pismenosti, ni pameti, ni nicega...
nisam se ovako nasmejao mesecima...
"Pera
26.04.2011 16:37
koje budalastane, papir tvdi od celika, pato je sasvim glupost jer se protivi zdravom razumu intelektalnog coveka, kogoda je ovo izmislijo svaka mu cist! ja mulicno cestitam ali ipak moje strukno misljenje je da je ovo neka prvomajska sala ali jbga, zna se sta vodu drzi, papirgrafenski je tvrdji.ovobi im mogo biti logan jer se limuje a kola od papra je ludo i nikada nece dazaziveti dok gogima ljudi kao ja kojji imaju zdrv razum i custu svets.svedno ipak nam fizika napreduje jer jedinjenje od vise heksigonijalnih jedinjenja i elemenata trea da se slozi, azato je potrebno mlogo vremena i truda, pozdravljam jastoga, sve naucnjike koji su doovoga dosli, taj papir cese moci prijemnjavati za pavljenje kutija i za onu kinesku tekniku savijanja papira origano,
ORIGANO... umrecu
Jesi li procitao dole komentar koji je postavio doticni PERA ?
Ni pismenosti, ni pameti, ni nicega...

"Pera
26.04.2011 16:37
koje budalastane, papir tvdi od celika, pato je sasvim glupost jer se protivi zdravom razumu intelektalnog coveka, kogoda je ovo izmislijo svaka mu cist! ja mulicno cestitam ali ipak moje strukno misljenje je da je ovo neka prvomajska sala ali jbga, zna se sta vodu drzi, papirgrafenski je tvrdji.ovobi im mogo biti logan jer se limuje a kola od papra je ludo i nikada nece dazaziveti dok gogima ljudi kao ja kojji imaju zdrv razum i custu svets.svedno ipak nam fizika napreduje jer jedinjenje od vise heksigonijalnih jedinjenja i elemenata trea da se slozi, azato je potrebno mlogo vremena i truda, pozdravljam jastoga, sve naucnjike koji su doovoga dosli, taj papir cese moci prijemnjavati za pavljenje kutija i za onu kinesku tekniku savijanja papira origano,

ORIGANO... umrecu

- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
- erdeljan
- BANOVAN
Ne znam dal' je pravo mesto ali preporucujem film SENNA (ayrton senna beyond the speed of sound) kojeg sam skinuo sa yuwe (postoji i na piratebay-u naravno)
Moj idol od malih nogu pa je bilo ono: "Suze krijem, same teku"

Moj idol od malih nogu pa je bilo ono: "Suze krijem, same teku"

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- bane
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 146 junior 1.4ts
Alfa Romeo 147 1,9jtdm - Lokacija: Novi sad
Ovaj nije normalan!!!!!
[youtube][/youtube]
Pijan kao majka!!!!!!!!
[youtube]osAXlfGP-m8[/youtube]

[youtube][/youtube]
Pijan kao majka!!!!!!!!
[youtube]osAXlfGP-m8[/youtube]
Lepo je videti da ARCS i dalje diše punim plućima i dokazuje da je jedan od najboljih automobilskih klubova u Srbiji. Ako ne i najbolji…
- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
- erdeljan
- BANOVAN
Vratila mi se devojka iz Beograda i donela mi SAT a na naslovnoj ALFA ROMEO GIULIA 

- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
- 230
- Garaža: Fiat Punto MKII 1.2 8v
Alfa Romeo 155 1.8 Twin Spark 8v LPG
Lancia Lybra 1.8 - Lokacija: Semberija
Evo šta su naši prijatelji iz Electronic Arts-a ubacili u novi NFS. Greška se ponavlja kroz čitav sajt, a igru nisam probao pa ne znam da li je ispravljeno:

Nisam očekivao ovakvu grešku od tako ozbiljne firme

Nisam očekivao ovakvu grešku od tako ozbiljne firme

VIVA LA VITA!!!
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
- DogoArgentino
Rekao bih da nije greska u pitanju... vec licenca...
Ako si nekada igrao PES fudbal, video si da su sva imena igraca po malo izmenjena (na starijim delovima, nisam skoro to igrao).. dok na FIFA nisu... jer fifa, za razliku od PES-a placa...
Ista je situacija ovde.. Alfa/fiat nije htela da plati licencu i autor igre nema pravo da stavi tacan naziv jer je to onda krsenje autorskih prava ili kako se vec to vodi...
a mozda je i greska...
Re: Sve o svemu
Rekao bih da nije greska u pitanju... vec licenca...
Ako si nekada igrao PES fudbal, video si da su sva imena igraca po malo izmenjena (na starijim delovima, nisam skoro to igrao).. dok na FIFA nisu... jer fifa, za razliku od PES-a placa...
Ista je situacija ovde.. Alfa/fiat nije htela da plati licencu i autor igre nema pravo da stavi tacan naziv jer je to onda krsenje autorskih prava ili kako se vec to vodi...
a mozda je i greska...
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Da je licenca u pitanju, mislim da ne bi smjeli da koriste znak niti ime AR, mada, mozda je neka parcijalna licenca posredi. 

- 230
- Garaža: Fiat Punto MKII 1.2 8v
Alfa Romeo 155 1.8 Twin Spark 8v LPG
Lancia Lybra 1.8 - Lokacija: Semberija
Pre će biti da je greška, imaju još Alfinih auta kojima ništa ne fali.
VIVA LA VITA!!!
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
Nisam znao gde bih sa ovim pa reko' da probam ovde:
Test Audi A6
I jedan od komentara:
"Audievoj disajner je na permanentom osustvom. Nikad nesto novo..Diodne lampe su vec dosadile..Ja imam Audi vec godinama kroz moje preduzece u Svedskoj, i mogu reci da za moje sobstvene pare nikad nebi kupio Audi..Imam A4 2.0 Tfsi. Taj motor trosi ulje skoro ko benzin, ima kajs umesto lanca za tranzmiciu..elektronika za rucnu electricnu kocnicu mi se 2 puta kvari. Dva puta menjam paljenje..Sve u okviru od 1.5 godine Ima garancie ali to nesme da se desava novom "premiumautu"..Audi je nista drugo nego jedan "finiji" vw..Ako nebi bilo preduzeca sto ga leasaju nebi se tolko prodavao..Dosadan auto za voznju. Moja stara Alfa Montreal ima isto konja kao moj A4, ali nemoze nikad da se uporedi. Kad vozim Alfu, lice mi se smeje, a Audi cekam samo da dodjem do destinacie.. Audi je danas gde je bio BMW pre 10 godina..Onda je bio BMW popularan. Sa jednom razlikom..Audi nece nikad biti ni BMW, ni Mercedes dok deli osnovne delove sa Vw, Seatom, i Skodom..Za moje pare bi kupio Skoda Superb..Manje ili vise isto sranje, ali mnogo jeftiniji. Audi ju veliko izvikan auto.Pozdrav iz Svedske."
(alexizsvedske, 16. jun 2011 20:38)
Jel znamo kolegu?
Test Audi A6
I jedan od komentara:
"Audievoj disajner je na permanentom osustvom. Nikad nesto novo..Diodne lampe su vec dosadile..Ja imam Audi vec godinama kroz moje preduzece u Svedskoj, i mogu reci da za moje sobstvene pare nikad nebi kupio Audi..Imam A4 2.0 Tfsi. Taj motor trosi ulje skoro ko benzin, ima kajs umesto lanca za tranzmiciu..elektronika za rucnu electricnu kocnicu mi se 2 puta kvari. Dva puta menjam paljenje..Sve u okviru od 1.5 godine Ima garancie ali to nesme da se desava novom "premiumautu"..Audi je nista drugo nego jedan "finiji" vw..Ako nebi bilo preduzeca sto ga leasaju nebi se tolko prodavao..Dosadan auto za voznju. Moja stara Alfa Montreal ima isto konja kao moj A4, ali nemoze nikad da se uporedi. Kad vozim Alfu, lice mi se smeje, a Audi cekam samo da dodjem do destinacie.. Audi je danas gde je bio BMW pre 10 godina..Onda je bio BMW popularan. Sa jednom razlikom..Audi nece nikad biti ni BMW, ni Mercedes dok deli osnovne delove sa Vw, Seatom, i Skodom..Za moje pare bi kupio Skoda Superb..Manje ili vise isto sranje, ali mnogo jeftiniji. Audi ju veliko izvikan auto.Pozdrav iz Svedske."
(alexizsvedske, 16. jun 2011 20:38)
Jel znamo kolegu?

- caldari
- Garaža: Alfa 164 V6 24 v '94 nero amore
KIA Sorento 3.5 V6 24v '05
Renault Kangoo '02
VW Caddy '08 - Lokacija: Stockholm
Ima Montrealku, hmm pazi ona je ovde retka isto ko i Srbiji, znam samo za jednu
koja je vozena kao daily driver osim zimi i bila je na prodaju prosle godine za 18 k evra
mislim da ima jos jedna koja se uopste ne vozi ali je ok i to je to.... OVaj je izronio niotkud.. al da stoji da je audi dosadan... zna se
koja je vozena kao daily driver osim zimi i bila je na prodaju prosle godine za 18 k evra
mislim da ima jos jedna koja se uopste ne vozi ali je ok i to je to.... OVaj je izronio niotkud.. al da stoji da je audi dosadan... zna se
- DogoArgentino
http://www.kupindo.com/kupovina/Aksesoa ... EO/9400611
evo sad naleteh... stoni satovi alfa romeo za 300 kinti
evo sad naleteh... stoni satovi alfa romeo za 300 kinti

- Diego
- Drug Član
@caldari
Najvise me je interesovao Montreal. Reko' sigurno neko od vas iz Svedske ima poneku infomraciju. Ipak se taj automobil ne kupuje tek tako.
Drugim recima, znamo za jednu Montrealku u Svedskoj ali ne mora da znaci da ju je Srbenda posedovao.
Tnx
Najvise me je interesovao Montreal. Reko' sigurno neko od vas iz Svedske ima poneku infomraciju. Ipak se taj automobil ne kupuje tek tako.
Drugim recima, znamo za jednu Montrealku u Svedskoj ali ne mora da znaci da ju je Srbenda posedovao.
Tnx

- caldari
- Garaža: Alfa 164 V6 24 v '94 nero amore
KIA Sorento 3.5 V6 24v '05
Renault Kangoo '02
VW Caddy '08 - Lokacija: Stockholm
Nije srbenda nego chisti starosedeoc sveda, iz opstine Huddinge U Stockholmu .. interesatno da je koristio svakodnevno bas kao obichan auto isao s porodicom na letovanja etc osim teske zime i kise.. Mozemo jos da se raspitamo ali ne verujem dalje od toga... a sta kazes za ovu australijsku?
Slikano na aero mitingu kod grada Wollongong NSW

Slikano na aero mitingu kod grada Wollongong NSW

- Diego
- Drug Član
Sta da kazem, ostah bez teksta, jeste da je desnjak ali mislim da bih se navikao veoma brzo... Ipak je u pitanju Montreal 
Moram da priznam da me bas zanima kako izgleda voziti Montreal kao daily driver. Ja svako jutro kad udjem u ovu moju iskezim se k'o da je ceo svet moj. Ali vrhunac je kada krenem kuci pa posle radnog dana dobijem potrebnu injekciju endofrina. Sta bi mi tek Montreal radio sa svojih osam cilindara.
Blago tom svedi, zivot mu je (bio) lep
Nekako, kad pomislim na Montreal uvek se setim Majkl Kejna u filmu The Marseille Contract...
[youtube]80ecPj1TkYo[/youtube]

Moram da priznam da me bas zanima kako izgleda voziti Montreal kao daily driver. Ja svako jutro kad udjem u ovu moju iskezim se k'o da je ceo svet moj. Ali vrhunac je kada krenem kuci pa posle radnog dana dobijem potrebnu injekciju endofrina. Sta bi mi tek Montreal radio sa svojih osam cilindara.

Blago tom svedi, zivot mu je (bio) lep

Nekako, kad pomislim na Montreal uvek se setim Majkl Kejna u filmu The Marseille Contract...
[youtube]80ecPj1TkYo[/youtube]