Nije tacno.Marko NS napisao:Akcije jesu uvek u toku, ali razlicite sustine... Nije isto kontrola opreme i pojacana kontrola saobracaja u okolini skola, a i akcije moraju biti objavljene putem medija sedam dana u napred! Isto vazi i za radarisanje, ako nije sedam dana u napred objavljeno gde ce se i u koje vreme nalaziti radar policije, patrola ne sme da radarise duze od 30min na jednom mestu...
Sta se sve vidja na nasim putevima!!!
- alaza
- Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g.,
ex AR 155 2.0 16v Super '98,
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
ex AR 164 2.5td Super '96,
ex AR 164 2.0tb Super '96,
ex AR 164 2.0ts Super '98. - Lokacija: Pecinci
Re: Sta se sve vidja na nasim putevima!!!
- Milorad
- Garaža: ex145 2.0ts
ex166 2.0ts
GTV 2.0ts
156 3.0 - Lokacija: Beograd
Mislim da nema na forumu coveka koga vise zaustavljaju od mene. Dnevno minimum jedanput, maksimum je 4 puta sto su me u jednom danu zaustavili. Uglavnom na podrucju Vojvodine, taj reon drzim. Ima ih svakakvih, od totalnih kretena koji misle da su Bog i batina do sasvim korektnih i normalnih ljudi.
Hteo, ne hteo, zbog prirode mog posla cesto sam u "sitnijim" prekrsajima tipa parkiram gde stignem, ne vozim 80 nego 90-100kmh, u toku radnog dana mi crkne sijalica pa ni ne primetim, i tako slicno.
Imao sam svakakvih iskustava, Novosadjani uglavnom kidisu na BG tablice i misle da su im Beogradjani krivi za sve, pa do onih sto se cude kako nema viska robe pa mi lepo porucuju da ima u radnji ako vec ja nemam i slicno.
Hteo, ne hteo, zbog prirode mog posla cesto sam u "sitnijim" prekrsajima tipa parkiram gde stignem, ne vozim 80 nego 90-100kmh, u toku radnog dana mi crkne sijalica pa ni ne primetim, i tako slicno.
Imao sam svakakvih iskustava, Novosadjani uglavnom kidisu na BG tablice i misle da su im Beogradjani krivi za sve, pa do onih sto se cude kako nema viska robe pa mi lepo porucuju da ima u radnji ako vec ja nemam i slicno.
- neno-164st
- Garaža: alfa romeo 145 1.6 boxer
Znam samo da ovaj lik recimo u americi a bogami i u evropskim zapadnim, ''demokratskim'' drzavama da odbije da pokaze policiji dokumenta kad ga policajac drugi put opomene,ne treci,i to bez obzira isao peske ili vozio,bio bi vezan i uhapsen i priveden na na utvrdjivanje identiteta itd.I ko zna posle koliko sati pusten.

- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Ljudi, murija je kod nas i dobra da ne kazem uljudna
.
Ovom bratu Rusu su trebali da skinu table, pa nek krene dalje, kad je tako fin
.
Bolje jos da je interventna dosla ima i dokaz da je licno trazio da dodju!
Jos jedna stvar, ovaj Rus ima da ode u p. materinu i sad da osvane ovo u novinama ......
i eto razloga murija da je** posten narod.
Malo Vam je zakona jos se trazi da se primenjuju!!
Vozilo na osnovu prve pomoci mogli su da mu skinu tablice da su znali kako!

Ovom bratu Rusu su trebali da skinu table, pa nek krene dalje, kad je tako fin

Bolje jos da je interventna dosla ima i dokaz da je licno trazio da dodju!
Jos jedna stvar, ovaj Rus ima da ode u p. materinu i sad da osvane ovo u novinama ......
i eto razloga murija da je** posten narod.
Malo Vam je zakona jos se trazi da se primenjuju!!
Vozilo na osnovu prve pomoci mogli su da mu skinu tablice da su znali kako!
Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Ma ovi panduri su mnooogo nešto fini, ako neda dokumenta odma zoveš interventnu i kraj priče 

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- milosh024
- Garaža: Alfa Romeo
Dve sile, heroj u autu i heroj napolju, svi treniraju strogocu kroz demokratiju. Po meni i policajac i ovi u kolima su pogresili....ne moze sluzbeno lice da psuje, da mase rukama i da vadi ljude napolje lupajuci po kolima, on je saobracaj a ne interventna ili antiteroristicka sta li vec, to je neoprostivo....sa druge strane, voleo bih da vidim da Rus ovako nastupi prema Putinovoj policiji jer znamo koliko tamo vaze zakoni i pravila, kao i ovde. Problem je samo sto smo genetski predispozicirani da glumimo ludilo, da se dokazujemo, da branimo 'ego' (ne to nisu ljudska prava, nego sta on MENE ima da dira i legitimise i sta on MENI nece da da dokumenta) i onda to ide tako u krug.
Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
pre par godina kad su prolazili GUMBALL vozaci,glavni komentar im je bio,''serbian policaj iz gud''
a ovaj mislim da je preterao,mozemo mi razglabati danima ali ovo je trebalo resiti po kratkom postupku,pozvati pojacanje,oduzeti vozilo,odvesti na saslusanje,ako se na to doda i nasilnicko ponasanje prema sluzbenom licu i ometanje sluzbenog lica u vrsenju duznosti,a policajac na duznosti i sva ovlascenja sto je i naveo u onom snimku presretaca na ibarskoj
ja sam ipak na strani policije,ne pravim gluposti pa nisam maltretiran od strane istih,tako da sam ipak sa tri da,da se takvi sklone sa ulica
a ovaj mislim da je preterao,mozemo mi razglabati danima ali ovo je trebalo resiti po kratkom postupku,pozvati pojacanje,oduzeti vozilo,odvesti na saslusanje,ako se na to doda i nasilnicko ponasanje prema sluzbenom licu i ometanje sluzbenog lica u vrsenju duznosti,a policajac na duznosti i sva ovlascenja sto je i naveo u onom snimku presretaca na ibarskoj
ja sam ipak na strani policije,ne pravim gluposti pa nisam maltretiran od strane istih,tako da sam ipak sa tri da,da se takvi sklone sa ulica
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Alfa_Tina
- Garaža: Alfa Romeo 147 ... 1.9. JTD
milosh024 napisao:Dve sile, heroj u autu i heroj napolju, svi treniraju strogocu kroz demokratiju. Po meni i policajac i ovi u kolima su pogresili....ne moze sluzbeno lice da psuje, da mase rukama i da vadi ljude napolje lupajuci po kolima, on je saobracaj a ne interventna ili antiteroristicka sta li vec, to je neoprostivo....sa druge strane, voleo bih da vidim da Rus ovako nastupi prema Putinovoj policiji jer znamo koliko tamo vaze zakoni i pravila, kao i ovde. Problem je samo sto smo genetski predispozicirani da glumimo ludilo, da se dokazujemo, da branimo 'ego' (ne to nisu ljudska prava, nego sta on MENE ima da dira i legitimise i sta on MENI nece da da dokumenta) i onda to ide tako u krug.

Samo polako i pun gas 

- alaza
- Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g.,
ex AR 155 2.0 16v Super '98,
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
ex AR 164 2.5td Super '96,
ex AR 164 2.0tb Super '96,
ex AR 164 2.0ts Super '98. - Lokacija: Pecinci
Tako nam je kroz istoriju vekovima nazalost.
milosh024 napisao: Problem je samo sto smo genetski predispozicirani da glumimo ludilo, da se dokazujemo, da branimo 'ego' (ne to nisu ljudska prava, nego sta on MENE ima da dira i legitimise i sta on MENI nece da da dokumenta) i onda to ide tako u krug.

- Marko NS
- Garaža: AR Brera 2.0jtdm
ex AR 156 2.0jts - Lokacija: Novi Sad
Ako su lagali mene, onda i ja lažem vas...alaza napisao:Nije tacno.

Upravo takoalaza napisao:milosh024 napisao: Problem je samo sto smo genetski predispozicirani da glumimo ludilo, da se dokazujemo, da branimo 'ego' (ne to nisu ljudska prava, nego sta on MENE ima da dira i legitimise i sta on MENI nece da da dokumenta) i onda to ide tako u krug.![]()

Living for the open roads.
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Danas vidio Alfin kombi u Podgorici.Neke sive boje.Nisam imao pri ruci cim da fotkam,al je solidno izgledao.

Danas vidio Alfin kombi u Podgorici.Neke sive boje.Nisam imao pri ruci cim da fotkam,al je solidno izgledao.

GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- sale_75
- Garaža: Honda CB750 K
Honda CB750 C - Lokacija: Beograd
Vozio ga je verovatno moj dalji rodjak iz Danilovgrada isti je kao Ducato. Kod njega sam u garazi prvi put video Lanciu Temu 8.32 jos krajem 90-ih.darko qv napisao:![]()
![]()
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Da.Kao Fijat.isti samo sto ima Alfinu masku.Bilo bi cool imati takav kombi!Pozz rodja!

GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Malopre videh sivu GT 3.2v6 BG table... 

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
- alexa
..pa da,ovakve situacije za videti svaki dan skoro,a sta da im radis,ne mozes im nista,na sve to kroz neki km naletis na te iste ustekane i zaustavljaju te i kazu : "Gospodine vozili ste 83,ogranicenje je 80.. " Jbg,vlast je to.. A mob.telefone ne ispustaju iz ruku u toku voznje..pojas standardno ustekan pa se sedi preko njega,jer "to ovi novi PezoVi imaju nesto probi usi ako ne stavis pojas... 

- Alex156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.5v6 (2002)
Zaboravio si svetla
Na svakom drugom ili neradi prednje ili zadnja pozicija 

- alexa
..e to si u pravu,ma ako im radi pozicija napred 1 i nazad 1 dobro je..u gume im nisam nikad ni zagledao,bolje sto nisam..a u gepeku sigurno imaju prvu pomoc i ostalo..
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Kakav car

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
To sam i ja prvo pomislio 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Pugovi 307 generalno imaju problem sa crkavanjem pozicija i i sijalica,valjda zbog BSI-ja.. ali iako njima ne radi svetlo,pandur ce radi da napise takvoj istoj 307-ici kaznu za pregorelu sijalicu
Alex156 napisao:Zaboravio si svetlaNa svakom drugom ili neradi prednje ili zadnja pozicija
Pugovi 307 generalno imaju problem sa crkavanjem pozicija i i sijalica,valjda zbog BSI-ja.. ali iako njima ne radi svetlo,pandur ce radi da napise takvoj istoj 307-ici kaznu za pregorelu sijalicu

- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ljudi pazite se,sve je vise bez svetala,ja pre neko vece ulazim u lakat krivinu gde je totalni mrak i neobelezen put a ispred mene kadet bez ijednog svetla pozadi,samo sam mu blicnuo i obisao ga,u susret mi ide jedno svetlo ali sredinom njegove trake,lik je najasio zamisljenu belu liniju i cepa fiestu ko pravi,prvo sam pomislio da je motor ali ipak nije
isto vece stojim sa drugarom na ulici kad prolazi golf2 bez ijednog svetla,posle njega mecka c klasa,sija samo jedno na tablici i trece stop svetlo,ubrzo prolazi punto sa plavom rotacijom,samo jedno svetlo napred i bez pozicije na crknutom,pozadi im radi dijagonalno od prednjeg
mi na nasim matorkama drzimo sve u najboljem redu,koliko je moguce i naletis na pametnog da te zeza za kamencice u gumama i xenone
isto vece stojim sa drugarom na ulici kad prolazi golf2 bez ijednog svetla,posle njega mecka c klasa,sija samo jedno na tablici i trece stop svetlo,ubrzo prolazi punto sa plavom rotacijom,samo jedno svetlo napred i bez pozicije na crknutom,pozadi im radi dijagonalno od prednjeg
mi na nasim matorkama drzimo sve u najboljem redu,koliko je moguce i naletis na pametnog da te zeza za kamencice u gumama i xenone
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo