ALFA ROMEO 75 - Legende ne umiru!
- sale_75
- Garaža: Honda CB750 K
Honda CB750 C - Lokacija: Beograd
[youtube]CdNMjhh1Vdk[/youtube]
Ovaj volan mi tako ide uz 75-icu da je to bolesno ali mislim da i bolesno kosta!
Ovaj volan mi tako ide uz 75-icu da je to bolesno ali mislim da i bolesno kosta!
- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
- Nigy
- Garaža: .
Malo sta je ovde ostalo od 75...
Ali bih voleo da je provozam!
Ali bih voleo da je provozam!

- Santino
- potenziato
- Garaža: 155 scary fast
Jel ovo alternator zakacen negde pozadi na menjac odnosno pogoni se sa poluosovine? 

- Nigy
Bas tako, pa je verovatno zato i zakacen punjac za akumulator, jer ga lepo prazni dok stoji u mestu...
- mirdza
- Garaža: Giulia Veloce
Mondeo EB - Lokacija: Katowice
Davno vidjeno rjesenje kod sportskih auta - smanjuje se neposredno opterecenje motora i popravlja reakcija na gasSantino napisao:Jel ovo alternator zakacen negde pozadi na menjac odnosno pogoni se sa poluosovine?

R4T
-
ki
- Drug Član
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker

Kako vam se čini ova? 1989 2.0 TS prešla nekih 240k
Re: ALFA ROMEO 75 - Legende ne umiru!

Kako vam se čini ova? 1989 2.0 TS prešla nekih 240k
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- mali radojica
- Garaža: alfa romeo 147 jtdm
- erdeljan
- BANOVAN
Što, imaš neku dojavu da je loša?
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- sale_75
- Pittatore
- Drug Član
- Garaža: AR 155 3.0 24v Reborn
AR 166 jtd Familiare
Opel Zafira OPC Familiare XL
Yamaha FZR1000 EXUP Hajde da se volimo XD
AA500 Dvogumena raga - Lokacija: BG
- erdeljan
- BANOVAN
Sale, prodavac je u tvom fazonu (ništa lično samo iznosim svoje mišljenje)
Kupio je auto pre nedelju dana i svi znamo koliko je platio za njega i kao znaš pogrešio sam nisam trebao da ga kupim i traži duplo više para... Svako ima pravo da traži koliko hoće
Već 5 dana smo u kontaktu i ponudio je nekom drugom jeftinije nego što je meni i taj neko je prihvatio na šta sam se ja nasmejao grohotom ali ajde...
Jutros (u 12:00) me budi njegov sms kao znaš auto je i dalje na prodaju ako si zainteresovan...
Idem sutra da vidim sta i kako a cena... Ljubav nema cenu kao što kaže tvoj imenjak Pittatore

Kupio je auto pre nedelju dana i svi znamo koliko je platio za njega i kao znaš pogrešio sam nisam trebao da ga kupim i traži duplo više para... Svako ima pravo da traži koliko hoće

Već 5 dana smo u kontaktu i ponudio je nekom drugom jeftinije nego što je meni i taj neko je prihvatio na šta sam se ja nasmejao grohotom ali ajde...
Jutros (u 12:00) me budi njegov sms kao znaš auto je i dalje na prodaju ako si zainteresovan...
Idem sutra da vidim sta i kako a cena... Ljubav nema cenu kao što kaže tvoj imenjak Pittatore

- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Ubij mu cenu maksimalno!
Ne daj preprodavcu ni centa, ne pristaj na vise od 4000!!!

Ne daj preprodavcu ni centa, ne pristaj na vise od 4000!!!

- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
- sale_75
Strasno bi pogresio da sam prodao auto, mnogo bi se sada kajao! Nista ne prodajem, samo kupujem!
- erdeljan
- BANOVAN
Haha Doro, ti dobro znaš da ja zaokružujem na gore!
Živi bili pa videli... Cenim ovako po slikama da je ceo auto radjen temeljno pa farban...

Živi bili pa videli... Cenim ovako po slikama da je ceo auto radjen temeljno pa farban...

- JaMaL
- Garaža: 75 TS
75 TB - Lokacija: Severno od Albukerkija
kad auto stoji dugo razvije mnogo vishe problema nego kada se vozi stalno...
takodje cudna je kombinacija motora i sasije, '89 nisi mogao da dobijes tu masku to je serija 1 i nema spojler na gepeku kao ts... ili je zamenio sve 3 lajsne pozadi i masku ili je ts prebacen u stariju sasiju... sve je nebitno jer su sve 75ice iste samo kozmeticki se razlikuju ali budi ok sto se papira tice...
takodje cudna je kombinacija motora i sasije, '89 nisi mogao da dobijes tu masku to je serija 1 i nema spojler na gepeku kao ts... ili je zamenio sve 3 lajsne pozadi i masku ili je ts prebacen u stariju sasiju... sve je nebitno jer su sve 75ice iste samo kozmeticki se razlikuju ali budi ok sto se papira tice...
- Nigy
Pakovano je ovo sve u 16, tako da otvori oci i spustaj cenu na konto svega. 

- erdeljan
- BANOVAN
Otisao do njega, video auto na 3 sekunde i zavrsili promenu vlasnika andriod aplikacijom i onda tek seo u auto i krenuo kuci nekih 90km 
Parkirana je matora ispred kancelarije, odmah pored je servis za Alfe pa cu videti da odem sutra da vidim kada imaju vremena da je ispregledaju i da stavimo na papir kolika su ulaganja...

Parkirana je matora ispred kancelarije, odmah pored je servis za Alfe pa cu videti da odem sutra da vidim kada imaju vremena da je ispregledaju i da stavimo na papir kolika su ulaganja...

- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- sale_75
- alfa-u-srcu
- Garaža: -
- Alfa Romeo Giulietta Turbo Benzina
-Alfa Romeo 159 TI JTS
-Alfa Romeo 159 JTDm
-Alfa Romeo 33 Boxer Imola Rosso
-BMW E30 coupe Brilliantrot - Lokacija: Lipovica
- erdeljan
- BANOVAN
Iskreno, da mi je bilo ko rekao da je kupio auto bez da otvori vrata, haubu ili gepek niti da sedne u njega rekao bi mu da definitivno nije normalan ali eto... Recicu to sebi sutra kada ustanem jer sam i onako spavao manje od 5 sati