milivoj napisao:i ja imam problem sa golfom koji je relativno malo presao i sada se ponasa dosta cudno ulje mi iz necega curi na menac je kapalo par kapi neznam ni koji je to deo?
[smilie=character0029.gif] [smilie=mad0235.gif] [smilie=mad0235.gif] [smilie=mad0235.gif] [smilie=mad0235.gif] [smilie=mad0235.gif] [smilie=mad0235.gif] dali iko ima semu motora za 2002 godiste [smilie=character0029.gif] jer ludim od auta vec
milivoj napisao:[smilie=character0029.gif] audi je besprekorna masina milion km bez kvara na motoru i menjacu a vozim ga u crveno uvek naravo ucenije sto ga vise cepas bolje ide i duze traje
[smilie=character0182.gif]
milivoj napisao:[smilie=character0029.gif] e mazdu nepominjite jer je to auto najgori ima sam je audi je zakon milion km sam presao sa njim i nikakav problem sa motorom nemam
Čekaj, čekaj, je li ovo neko bio dokon ili je ovo zvanično?!Pittatore napisao:[youtube]ZlE5YlI9KOM[/youtube]
Dragon napisao:VW car:
milivoj napisao:i ja imam problem sa golfom koji je relativno malo presao i sada se ponasa dosta cudno ulje mi iz necega curi na menac je kapalo par kapi neznam ni koji je to deo?
[smilie=character0029.gif] [smilie=mad0235.gif] [smilie=mad0235.gif] [smilie=mad0235.gif] [smilie=mad0235.gif] [smilie=mad0235.gif] [smilie=mad0235.gif] dali iko ima semu motora za 2002 godiste [smilie=character0029.gif] jer ludim od auta vecmilivoj napisao:[smilie=character0029.gif] audi je besprekorna masina milion km bez kvara na motoru i menjacu a vozim ga u crveno uvek naravo ucenije sto ga vise cepas bolje ide i duze traje
[smilie=character0182.gif]milivoj napisao:[smilie=character0029.gif] e mazdu nepominjite jer je to auto najgori ima sam je audi je zakon milion km sam presao sa njim i nikakav problem sa motorom nemam
Najjace je kad je dva puta trazio "semu motora" za njegov Golf kako bi otklonio kvar.