Presretach napisao:
Naručiću dubak za klinca sa znakom Alfe..........ali ako usput budu hteli da svrate po jagnje sa Homolja da donesu......eto radosti!
http://store.alfaromeo.com/gb_en/oggett ... edals.html

Presretach napisao:
Naručiću dubak za klinca sa znakom Alfe..........ali ako usput budu hteli da svrate po jagnje sa Homolja da donesu......eto radosti!
alfaholic napisao:Platićeš ova kolica 200 Eura, a onda i poštarinu i carinu 700...
Crni napisao:A da probas da prvo ubacis novas sa kartice na racun a zatim da platis, da ne ides direkt sa kartice?
To je upravo problem koji svi gore opisuju (uključujući i mene). Koliko vidim, ljudi predlažu da se prebaciš na ebay.de i da tada radi (ja još uvek nisam probao). Nekima je i ebay.ie radio (može biti lakši za navigaciju ako ti je nemački slabiji).nelle napisao:Da li se nekom ovo već desilo?
Na ovo sam mislio, uradi se upload novca na paypal nalog, koliko vidim moguce je mozda sa racuna a ne sa kartice. Prakticnije je uvecati balans na nalogu i zatim ti se oduzima isti prilikom placanja.nelle napisao:para ima na racunu ali kad se ulogujem na paypal tamo pise balans 0,00!
koliko pise toliko ti skinuPresretach napisao:Da li PayPal uzima procenat tokom transakcije?
O tome prcam sve vreme.Dragon napisao:Odlucio sam da otvorim jos jednu deviznu karticu samo za placanje na netu.
Ako je jedno samo rezervacija, a drugo je već proknjiženo, onda je to drugo ili već povučena rezervacija (npr. greškom su naplatili dva puta) ili prosto rezervacija pred naplaćivanje. To se takođe dešava ako neki sajt nema zaštitu od duplih transakcija ako ti slučajno dva puta brzo klikneš na dugme za plaćanje.Dragon napisao:Na kraju mi saopste da imam rezervisanih stredstava u otprike tom iznosu i da sam verovatno placao karticom. Odem u banku da proverim i ispostavi se da su oni ladno dva puta rezervisali isti iznos za skidanje, jednom ga proknjizili i nameravli su jos jednom.
Tako sam i ja uradio i ne boli me glava............kad mi zatreba tu je e banking,prebacim sa tekućeg koliko treba i to je toNigy napisao:O tome prcam sve vreme.Dragon napisao:Odlucio sam da otvorim jos jednu deviznu karticu samo za placanje na netu.