ARCS Ada Huja - da li se spremate...?
- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
- TheNixa
- user
- Garaža: Alfa romeo 164 2.0 ts super ex
Alfa romeo 156 1.8 ts ex
Alfa romeo 159 1.9 sw - Lokacija: Beograd
Pitao sam cisto informativno radi, jer sam bio na dosta razno-raznih skupova i svuda sam drugacije stvari dozivljavao i gledao.............
Re: ARCS Ada Huja - da li se spremate...?
Pa dobro...znaci bice lepo.....Mique napisao:Kao i svake godine bude gomila devojaka u toplesu koje djuskaju uz najnovije strane hitove , imas sva strana i domaca pica a ulaz je 2000 dinara , e sada posto je ovo banana republika i svakim danom je sve skuplje cenim da ce ulaz ove godine biti 50Eura.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry Gile , morao sam !!

Pitao sam cisto informativno radi, jer sam bio na dosta razno-raznih skupova i svuda sam drugacije stvari dozivljavao i gledao.............
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Druze nista licno , nisam imao nameru da te vredjam i slicno , ovo je sala vezana zbog skupa.

Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
- TheNixa
- user
Alfa romeo 156 1.8 ts ex
Ma opusteno.....
Samo obicno kad ja postavim neko pametno pitanje, dobijem neku zaebanciju kao odgovor.....
A pitanje je moras priznati na mestu, s'obzirom da sam prvi put na tom skupu.....

Samo obicno kad ja postavim neko pametno pitanje, dobijem neku zaebanciju kao odgovor.....

A pitanje je moras priznati na mestu, s'obzirom da sam prvi put na tom skupu.....

- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Ti si lepo pitao , tu nema dileme ,moje prvo pitanje vezano za skup bilo je veoma glupo , tako da opusteno. 

Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
- saxxx
- Garaža: AR 156 1.9 jtd
-
ki
- Drug Član
TheNixxa: Svaki skup je standardnog karaktera, pun pozitivne energije i druzenja sa istomisljenicima po marki nam vozila. Budi slobodan da pridjes bilo kome, pitas ko je, sta vozi itd... Za sve vreme skupa ce biti std muzika i neki smarach od spikera
Jos jednom; prijateljstvo, shala, voznja, Alfe su nam svima zajednicki faktor koji nas okuplja - dakle, hejteri nisu dobrodosli. Generalni program skupa imas u temi za prijavljivanje.
Sto se tice ića i pića na samom skupu, obavestili smo lokalni kafic o masovnosti i naveli da bi bilo lepo da imaju i nesto za jelo u ponudi, pa ce raspaliti rostilj. Cene su im veoma prijateljski raspolozene.
Nadam se lepim vremenskim prilikama i najvecoj posecenosti do sada.

Jos jednom; prijateljstvo, shala, voznja, Alfe su nam svima zajednicki faktor koji nas okuplja - dakle, hejteri nisu dobrodosli. Generalni program skupa imas u temi za prijavljivanje.
Sto se tice ića i pića na samom skupu, obavestili smo lokalni kafic o masovnosti i naveli da bi bilo lepo da imaju i nesto za jelo u ponudi, pa ce raspaliti rostilj. Cene su im veoma prijateljski raspolozene.
Nadam se lepim vremenskim prilikama i najvecoj posecenosti do sada.

- TheNixa
- user
Alfa romeo 156 1.8 ts ex
Znaci bice dooobrooooo.....

Kazu svi da je puno pozitivne energije, pa ono, jedva cekam da dozivim to...
A i toliko Alfi na jednom mestu.....
Eee...a koliko sam cuo, taj dan je od 12h valjda i tuning styling show u hali sportova...pa mozemo tamo prvo da odemo......pa ako je neko raspolozen, nek se javi...ja idem sigurno prvo tamo....pa mozemo da se nadjemo ispred hale, zezanje, pa na pravi skup zajedno posle....

Kazu svi da je puno pozitivne energije, pa ono, jedva cekam da dozivim to...

A i toliko Alfi na jednom mestu.....

Eee...a koliko sam cuo, taj dan je od 12h valjda i tuning styling show u hali sportova...pa mozemo tamo prvo da odemo......pa ako je neko raspolozen, nek se javi...ja idem sigurno prvo tamo....pa mozemo da se nadjemo ispred hale, zezanje, pa na pravi skup zajedno posle....

- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
ne ocekujete previse i lepo cete se provesti.
ko je ocekivao najbolji provod u zivotu, crveni tepih i ljubljenje nogu, uvek se posle zalio kako smo neljubazni arogatni i kako ne docekujemo Alfiste kako dolikuje, pogotovo one koje ne poznajemo.
mh
licno sam nekoliko puta stajao na kapijama skupova i uvek uvek i svima prvo govorio dobrodosli, od srca, upoznao se i iskreno se svima radovao.
potpisujem: svako iskren cista srca i obraza je uvek dobrodosao na skup, i, ako ne bude izigravao drvo pored svojih kola, lepo ce se provesti.
i ja sam to radio, ali uvek se nadje neki Sasha, Laki ili neko treci da potera zbunjen narod na zezanje, na stazu, u masu i - niko se posle nije bunio.

opusteno

ko je ocekivao najbolji provod u zivotu, crveni tepih i ljubljenje nogu, uvek se posle zalio kako smo neljubazni arogatni i kako ne docekujemo Alfiste kako dolikuje, pogotovo one koje ne poznajemo.
mh
licno sam nekoliko puta stajao na kapijama skupova i uvek uvek i svima prvo govorio dobrodosli, od srca, upoznao se i iskreno se svima radovao.
potpisujem: svako iskren cista srca i obraza je uvek dobrodosao na skup, i, ako ne bude izigravao drvo pored svojih kola, lepo ce se provesti.
i ja sam to radio, ali uvek se nadje neki Sasha, Laki ili neko treci da potera zbunjen narod na zezanje, na stazu, u masu i - niko se posle nije bunio.

opusteno

- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
To mogu da potvrdim , moj prvi skup 2009god.

upoznao , parkirao i normalno otvorio haubu kao poziv ostalima

Onda krenuo od auta do auta da se upoznajem sa ljudima ,
sa nekima i po dva puta , sa nekima ni jednom , al to nema veze ,
ne možeš u startu pohvatati i upamtiti sve ljude al kako vreme odmiče sve dođe na svoje mesto
A evo i kako sam posle skupa izgledao
malo me dovatilo sunce

Ja sam ovaj skroz levo
A evo i gde me je opalilo

Samo lagano i bez grča
prepusti se masi
dekideki napisao:

upoznao , parkirao i normalno otvorio haubu kao poziv ostalima

Onda krenuo od auta do auta da se upoznajem sa ljudima ,
sa nekima i po dva puta , sa nekima ni jednom , al to nema veze ,
ne možeš u startu pohvatati i upamtiti sve ljude al kako vreme odmiče sve dođe na svoje mesto

A evo i kako sam posle skupa izgledao

malo me dovatilo sunce

Ja sam ovaj skroz levo

A evo i gde me je opalilo

Samo lagano i bez grča

- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Izuzetno pozdravljam promenu termina kako više ne bi bilo opaljivanja
!
Naravno,od strane Sunca nam
pošto redovno posle samita
Alfista budem reš kvarcovan
.

Naravno,od strane Sunca nam

- jugi156
- Garaža: 156 2.0 TS 2002
ljudi, braćo, iskreno vam zavidim, ali, ja neću moći
biću službeno odsutan posle praznika pa do 20.05. idem u italiju
ali, na žalost, samo na neke seminare i budalaštine
lepo se provedite i dajte neke slike masovno da i mi koji nećemo moći da dođemo malo osetimo atmosferu

biću službeno odsutan posle praznika pa do 20.05. idem u italiju

lepo se provedite i dajte neke slike masovno da i mi koji nećemo moći da dođemo malo osetimo atmosferu

156 2.0 TS 16V
- DushanSD
Tihomirce: 2009god sam i ja prvi put bio na Alfa skupu. Nikad vise Alfi, jaceg sunca, i boljeg provoda (to je uvek tako, po defaultu
). I povratak je bio za pamcenje. Ti si proveravao da li se motor lepo razradio, i koliko moze da ide (200+ km/h). A ja i Flavio smo te pratili 
Flavio: Prosle godine vala nismo pogoreli, cak smo se i posmrzavali kad se smrklo
.
Kakvo god vreme bilo raspolozenje je uvek za 10+ i provod je uvek nezaboravan

Flavio: Prosle godine vala nismo pogoreli, cak smo se i posmrzavali kad se smrklo

Kakvo god vreme bilo raspolozenje je uvek za 10+ i provod je uvek nezaboravan

FANTAZ'JA
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
- DushanSD
- byMaX
- Garaža: Alfa Romeo Giulia QV 510bhp AT8 2018
Alfa Romeo Giulietta 2.0jtdm3 Sport 2011
Volvo S80 2006
Mini Cooper D 2016 - Lokacija: Beograd
Sutra ostavljam kola da se srede felne i to je otprilike to... Ako stignem, srediću i volan kod Sove, ali sam čuo da je jako velika gužva tamo...
Turismo Internacionale
-
ki
- Drug Član
- TheNixa
- user
Alfa romeo 156 1.8 ts ex
Jedno obavestenje......
Bio sam u petak kod ade huje, tj prolazio sam tamo i video MB-gas pumpu na kojoj je plin 61.90 dinara.....
Ne znam kakav je plin tamo, al i pre sam tocio na njihovim pumpama i ok su....pa ako nekome koristi ovo, super, a ako ne, nacicemo nacin da postane korisno....

Bio sam u petak kod ade huje, tj prolazio sam tamo i video MB-gas pumpu na kojoj je plin 61.90 dinara.....

Ne znam kakav je plin tamo, al i pre sam tocio na njihovim pumpama i ok su....pa ako nekome koristi ovo, super, a ako ne, nacicemo nacin da postane korisno....

-
ki
- Drug Član
- TheNixa
- user
Alfa romeo 156 1.8 ts ex
Pa reko zbog skupa, ako neko oce po najjeftinijoj ceni da sipa gas, jer je na 500m od skupa pumpa, pa zato......

- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
- ivdzabg
- Garaža: Alfa 147 1.6 ts 77 kw
Skinuto sa sajta hidrometeoroloskog saveza. Zeleni kruzic znaci sunce. Ocekuje nas veoma lepo vreme ceo vikend

Skinuto sa sajta hidrometeoroloskog saveza. Zeleni kruzic znaci sunce. Ocekuje nas veoma lepo vreme ceo vikend

Lepota je u ocima posmatraca.
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
- Masinac
- Drug Član
- Garaža: AR 166 dizlo
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”