Ima još

... pripremaju automobile za trkemagic33 napisao:Objašnjenje-kada se naš drug i član Nino147 vratio sa letovanja(HR) priča nam šta je viđao od automobila,pa kaže:Ako je auto sa italijanskim tablicama onda je Alfa(MiTo i 159 u većini slučajeva).Ovi sa FIAT-ima ne idu u inostranstvo na more,...
Deki, nije bilo potrebe, ima ko je zadužen za gumedekideki napisao: zavrsio bih u gumama...
Ajaooo, a ja sedeo bash na suvozachkom mestuTihomirce napisao:![]()
![]()
Sve bolje i bolje , još malo pa će da napravimoi prenos preko TV-a
@Flavio ,
pogledaj prednju desnu gumu![]()
na koliko si duvao gume![]()
![]()
Sheta_Junior napisao: Tata izadje iz kola,pogleda pored puta jarak,katakombe, ali vidi da ce da prodje.Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak,digne ga na put,spusti citrica i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Ma pa zar nismo klub da se pomazemo nego vide li mi rukopis na sliciTrenta Tre napisao: p.s.Zeleo bih da se zahvalim i kolezi Blade-u na pomoci ispod tende.
Definitivno je bio zanimljiviji povratakBlade napisao:Ja zaboravi da napisem a moram i ovim putem da se zahvalim dekiju na voznji do skupai nazad jer 33 nije mogla na put pa je ostala kod continental-a![]()
Inace dozivljaj voznje kada deki prati prvo Nigy-aa posle kada smo se vracali i kolonu predvodio Laki
a 155 sa klimom i na plinu se drzi nema sta
![]()
sve dok cika miliciajac nije utrcao u pezoa i kao krenuo za kolonom od cetiri alfe koja je sve redom obilazila tada je deki odustao zaj...i
naravno sve regularno po ogranicenju je bilo
![]()
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”