Za razliku izmezoki napisao:cao,nov sam ovde.odavno trazim 33 1.7 16v,ali do sada naso sam samo mrtvake od auta.prijatelj mi je nasao jednu 33 1.7ie 1990,auto je u super stanju,ali se plasim da je uzem pa da se razocaram(imao sam 33 1.7 16v).hteo bih znati,ko je imao il ko poznaje ovu 1.7ie,dal je stvarno velika razlika izmedju nje i 16v,i dal je istina da do 140-150 ide nekako,ali posle..tesko(16v sto sam imao..do 200 dok si reko keks
).zadnje pitanje,imam kuci motor kompletan od 16v,pa mislio,ako nista i da promenim motor.sta kazete za operaciju?osim motora sta jos menja izmedju ova dva modela.zahvaljujem se unapred za sve one koji mi odgovore.
moras da zamenis obe glave,termostat,nisac alternatora....mloh napisao:@33 ie
Imam samo jedan karburator, i non-stop razmisljam da li da stavim 2 komada. :naughty:
Usisna grana za jedan karb je smesna, bukvalno debela metalna cev, skine se dok si reko keks. Koliko sam skapirao 1 carb=76 hp, 2 carb = 86 hp.
Garant bih znao sam da ih ugradim, ali naravno nema sanse da ih podesim, mada je Dr. Gaston i to detaljno objasnio negde na forumu. Sutra je petak, ako lik nije naneo farbu na doticnu alfu, radice kalash :ak: