Vidim posto Ivanov post nema smisla,......killaz napisao:Ja sam prigovorio neshto, ali sam odmah izbrisao! :devil_laugh: :devil_grr_wink:
Onaj ko treba je video!
Btw, neka budu lepshe, trebaju ljudi da uzhivaju nakon nasheg krvavog posla (zato imamo crvene kartice, zar ne?) :devil_grr_wink:
imandic napisao:Sive? Moze...Bice lepse od nasih![]()
Pa zashta ce nam forum onda?imandic napisao: Takodje bi ubacio u sajt FAQ, jer puno ljudi trazi brz odgovor na razna pitanja, i to bi bilo dosta interesntno, pitanja i odgovori, saveti, odrzavanje, iskustva...
Quadri,mozes da ih skeniras i postavis da vidimo kako izgleda?Quadrifoglio napisao:ovaj... ja sam odshtampao nekoliko kartitza...
(onih sa sivom pozadinom vamotamo sto sam dobio na e-mail)
e sad, jbg ja sam pglu ocigledno za neke stvari, nekako mi svetlo mnogo ta pozadina deluje... Ivane imas li neki savet sta da podesim u drajveru ovo ono ili kako vec sta... ? I aj poshalji mi i one crvene na mail pa i njih da probam...
B
Ne se sekiraj, to jako malo ljudikillaz napisao:Pa zashta ce nam forum onda?imandic napisao: Takodje bi ubacio u sajt FAQ, jer puno ljudi trazi brz odgovor na razna pitanja, i to bi bilo dosta interesntno, pitanja i odgovori, saveti, odrzavanje, iskustva...![]()
Ostavi neshto posla i za kasnije, daj sad da ga nafilujemo i dovrshimo kako treba, a FAQ - kad ga bude...
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”